Yeni yeme gelen yavru güvercinin ağzının içindeki şişlik.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 895
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan KASAP
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
:slm: herkese yeni yeme gelen bi yavrunun ağzının içinde gaganın alt kısmında fındık büyüklüğünde bi şişlik var yem yemesini engelliyecek büyüklüğe ulaşabiliyor bu şişlik dün hafifçe ovuşturdum boğazını sanki iç kısımdan koptu ve gursağa kadar indirdim şiş sert bişey fakat bugün yine baktım şişlik az bir şekilde aynı kısımda sanki yine var hafifçe sıktım sanki patladı gibi içinden ama kanama felan herhangi bişey yok yavru azda olsa biraz rahatladı suyunu içti yemini yedi birazda annesinin babasının takviyesiyle karnını doyurdu nasıl bi hastalıktır nasıl bi tedavi uygulanmalıdır bilen varsa paylaşırsa güzel olur kuşun fotoğrafı koymak isterim ama çok fazla bişey değiştirmicektir çünkü kuşun ağzının içini açtırdığımda bişey gözükmüyor hemen gaganın alt kısmında ellediğim zaman belli oluyor. bu olay 2 ciye başıma geliyor ilk başıma geldiğinde malesef yeni yeme düşen yavruyu kaybettim yem yiyemez hala gelmişti ve hemen zayıfladı zaten bünyesi zayıf düştü :hungur: (NOT:SADECE YENİ YEME GELEN 2 FARKLI DÖNEMDEKİ VE 2 FARKLI ÇİFT KUŞUMUN BAŞINA GELDİ DİĞER HİÇBİR KUŞTA AYNI ŞEY YOK)

Re: Yeni yeme gelen yavru güvercinin ağzının içindeki şişlik

(: (: (:

ÇİÇEK - ECZANEDEN 10 GÜN 1/2 TABLET ''CİPRO'' floksasin yutturmanı öneriyorum..

1 kereye mahsus çiçek aşılarını yaptırmanı gerekli görüyorum..GEÇMİŞ OLSUN..EVLAD.. :slm:

[email protected]' Alıntı:
ÇİÇEK - ECZANEDEN 10 GÜN 1/2 TABLET ''CİPRO'' floksasin yutturmanı öneriyorum..

1 kereye mahsus çiçek aşılarını yaptırmanı gerekli görüyorum..GEÇMİŞ OLSUN..EVLAD.. :slm:

Saolasın türker abi :slm: :slm:

benim 2 kuşumumda boğaz içinde sert nohut büyüklüğünde bişey çıkmıştı. normalde belli olmuyordu fakat elle bakıldığında rahatca hissediliyordu. elimdede sadece eczaneden aldığım genta80 vardı. 2 gün o ilaçtan ağızdan damlattım. sonra gambamix buldum. gamba mixi yutturmadan önce şişliklerin çok ufaldığını farkettim. gamba mix ilacı yutturduktan sonra tamamen yok oldu.

melihodaman' Alıntı:
benim 2 kuşumumda boğaz içinde sert nohut büyüklüğünde bişey çıkmıştı. normalde belli olmuyordu fakat elle bakıldığında rahatca hissediliyordu. elimdede sadece eczaneden aldığım genta80 vardı. 2 gün o ilaçtan ağızdan damlattım. sonra gambamix buldum. gamba mixi yutturmadan önce şişliklerin çok ufaldığını farkettim. gamba mix ilacı yutturduktan sonra tamamen yok oldu.

teşekür ederim bilgilendirme için sadece benim başıma geliyor sanıyordum. birçok kişiye faydalı olur inşallah :slm:

Geri