Yeni yıl mesajları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
2010 senesinin, bir önceki seneden daha hayırlı, huzurlu ve sevdiklerinizle sağlıklı geçirmenizi dilerim.

2010 yılının sevgi ,kardeşlik ,sağlıklı , bol yavrulu güzel kuşlar üreterek geçirmeniz dileklerimle.

Merhaba;

Tüm arkadaşların yeni yılda başarılı olmalarını, güzel bir sezon geçirmelerini, tüm istediklerinde hayırlı olanın başlarına gelmesini temenni ediyorum.
Selamlar.

Şenol

Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle...Nice yıllara...

selamunaleykum
biryilidaha bitiriyoruz guzelgunler gecirdik guzel sohbetlerimiz oldu insallah yeni yildada devamini dilerim
hersey gonlunuzce olsun
saygilarla ferhat

bende 2010 yılını kutlar kuşçu camiası olsun olmasın herkeze saglık mutluluk getırmesini temenni ederim selamlar saygılar.MURAT KAYMAK ...

yeni yılın tüm arkadaşlara güzellikler getirmesi dileğiyle . yeni yılınız kutlu olsun .

Herkesin 2010 Yılı İnşallah Güzel saglıklı Bol Verimli Ve mutlu Geçer Herkese Mutlu Yıllar Asker Serkan Ş=128 :))

Yeni yiliniz huzur, saglikli, mutlu, sevgi ve basarili dolu bir yil olmasini temenni ederim nice yillara.

Herkesin yeni yılı kutlu olsun.2010 Türk-islam alemine hayır getirsin inşaallah

Tüm kuşcu kardeslerimizin yeni yılını kutlar saglıklı mutlu nice yılların sizlerle olması dileklerimle Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Saygılar

cumleten tum kus sever arkadaslarin yeni yilini kutlar nice yillara vesile olmasini dilerim mutlu huzurlu saglikli ve bol kazancli yillara...

Herkesin yeni yılının bol sağlıklı,ailesiyle bol bol mutlu, güvercinleriyle bol bol yavrulu bol bol uçuşlu bir yıl gecirmesi dileğiyle.. 2010 herkese hayırlı olsun arkadaslar..
CemErkPakaydın -- DeLiCeM46

Evet bende en içten dileklerle girmek istiyorum yeni yıla hayırlı olur herkez için ve benim için her ıstedıgım olur umarım

Yeni yilinizda RABBİM Tüm Güzellikleri sizlere ihsan eylesin.

merhaba tüm tanıdığım tanımadığım bu internet sitesinde yer alan paylasımlarda bulunan abilerim kardeşlerim öncelikle yeni yılınızı kutlar hayırlı ve güzel bir yıl geçirmenizi dilerim.rabbim hepinize sağlıklı ve faydalı bir ömür nasip etsin saygılarımla.

Yeni yıl mesajını bende başka bölüme yazmıştım.
Herkesin yeni yılını buradan da kutlarım.
Sağlıklı bir yıl dilerim.

İstanbuldan Neco.

herkesin yeni yılını kutlar,SAĞLIK , MUTLULUK getirmesini temenni ederim.ALLAH herkesin gönlündekini versin.Akın DEDEOĞLU LÜLEBURGAZ

2010 yılında herkeseein öncelikler yeni yılını kutlar herkese allah sağlık,mutluluk,huzur,para ve hastalıksız seneler dilerim
tekirdağdan herkesin yeni yılı kutlu olsun :evet:

Geri