yeni yıl mesajlarımızı buraya yazalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
Selamlar değerli dostlarım...yeni yılın tüm insanlığa sağlık ,mutluluk,barış,başarı ve hoşgörü getirmesi dileğiyle diyerek tüm site üyelerimizin yeni yılını can-ı yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim..
59826772a81944f737f9d98fn5.jpg

sevgidostlukkayipbalikfff0.jpg

selamınaleyküm değerli arkadaşlar sevgili gönül dostları hekezin yeni yılını kutlar işlerinizde bereket kuşlarınızda soy sop
hastalıksız kaçaksız bol yavrulu bir sene sevdikleriniz ve ailenizle daha bir çok yeni yıllara ermenizi canı gönülden temenni ederim

Tanıştığımız tanışamadığımız bu işe meraklı tüm arkadaşların yeni yılını kutlar sevdikleri ile mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini dilerim.

2009 Yılı Tüm Dünya'mıza sağlık,barış,huzur ve mutluluk dağıtsın.Hepinize nice yıllar dilerim.Yeni yılınız kutlu olsun.

2009 YILI ULKEMİZ İÇİN EN HAYIRLISI NASILSA OYLE OLSUN TEK TEMENNİM BUDUR,SİTEMİZİN DEĞERLİ UYELERİ ALLAH HEPİMİZE DAHA İYİ İŞLER VE KAZANÇLAR VERSİN TÜM GÜVERCİN BESLIYEN ABİLER BOL YAVRULU HASTALIKSIZ SENELER GECİRMESİ DİLEĞİYLE..

Selamlar,

yeniyil5cv0.jpg

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

2009 tüm arkadaşların yeni yılını kutlar sevdikleri ile mutlu ve sağlıklı barış bir yıl geçirmesini dilerim.

2009 Yılınızı kutlar.sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim...........

2008 i YOLLUYORUZ yarın acı tatı anılrla arkada bırakıp yeni bir yıla merhaba diyoruz. geride bıraktığınmız tüm hüzünleri bir kez daha hatırlayıp eski dostları anıyoruz RAHMETLİ MÜEZZİN ABİMİZİ tekrar RAHMETLE anıyoruz .mekanı cennet olsun .UMALIM Kİ 2009 HEP güzelliklerle dolu olsun tüm insanlık için savaşların bittiği barış ve sevgi dolu yokluğun ve fakirliğin olmadığı ve herkezin dilediğine ulaştığı mutlu bir yıl osun .HOŞGELDİN 2009 inşallah güzelliklerle gel.

herkese mutlu saglıklı güzel bol kazançli sevgi hoşgörü yaşamaksa yasamak kadar güzel mutlu bir yıl geçirmesi ümi ile mutlu senelere

2009 yılı vatanımıza, milletimize ve bütün islam alemine hayırlı olur inşallah.

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun.

Israilin Filistindeki Katliamini Oncelikle insanlik disi buluyorum, bu yilbasini goremeyen 100 lerce insana buradan ALLAH'tan rahmet diliyorum,
Galip kardesimizi, ve Muezzin Agabeyimizi Burdan Saygiyla Aniyorum,

Bunca Kotu Seylere Ragmen,
Tum Kuscular.org ailesinin yeni yilini kutlar, saglik mutluluk ve esenlikler dilerim.

ey buyuk turk milletinin aziz musluman evlatlari kimin ve neyin yil basisini kutluyorsunuz ? hic dusundunuzmu? bizlere kursun sikan,bizleri dunya haritasindan silmeye calisan,milletlerin ozel gunleri ve kutlamalari nasil bizim ola bilir? nasil olurda biz o gun leri kutlaya biliriz? bir dusun bir daha dusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saygilar.

m tas' Alıntı:
ey buyuk turk milletinin aziz musluman evlatlari kimin ve neyin yil basisini kutluyorsunuz ? hic dusundunuzmu? bizlere kursun sikan,bizleri dunya haritasindan silmeye calisan,milletlerin ozel gunleri ve kutlamalari nasil bizim ola bilir? nasil olurda biz o gun leri kutlaya biliriz? bir dusun bir daha dusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saygilar.

selam değerli dostum..siz bizim kutlama yaptığımızı ima ediyorsunuz ama yanlıştasınız.. bakın değerli dostum..biz bahsettiğiniz NOEL i kutlamıyoruz,tarihi geçti zaten(yurt dışındasınız bunu daha iyi bilmeniz lazım)hersabah uyanan insanlar neden birbirine ''hayırlı sabahlar ''diyor bir düşünün..bir günün döngüsü olduğu için bir birlerine iyi temennide bulunmak için yaparlar bunu çok güzelde bir alışkanlıktır bence..işte bizlerde bir yılın döngüsü olduğu için bir birimize bu yeni yılın hepimize sağlık sıhhat başarı getirmesi dileklerin de temennilerin de bulunuyoruz..kimsenin bişeyini kutlamadığımızı sana nasıl anlatmalı ,bak yarın OCAK ayının 1 i yani yeni yılın 2009 un ilk günü ve senin de yeni yılın inşallah sana ve sevdiklerine sağlık mutluluk getirir..sen sevdiklerin den bu temennileri bence esirgeme..saygılarımla

ali hakan bey.
henuz fetva verecek makama gelemedik ,fetva vermeyede bilgimiz ve ilmimizde zaten yeterli degil.fetvada vermedik var olan bir gercegi dile getirdik,kimsenin kafasinada tas yagmasini istemiyiz ,meraklisida degiliz.
size tavsiyem,
MILADI TAKVIM NEDIR? KIMLERINDIR?

HICRI TAKVIM NEDIR ? KIMLERINDIR?

bak kardeşim neden burada bunula kendini yoruyorsun..sitede ve konu için de sadece girilecek yeni yıla inşallah sağlık ve mutlulukla girersiniz diye insanlar birbirlerine dilekte bulunmakta..konumuz sadece budur siz nereden aldınız da nereye koydunuz olayı..hiç yakışmadı..bizleri din düşmanı gib mi düşünüyor yada görüyorsunuz..anlamışta değilim ..ben müslüman bir insanım elhemdürillah..ama bunu yargılamak sana düşmez..bizler insanlığa zarar verecek her şeyden kaçınırız dinimizi bilir ama ilme inannan insanlarız..ailemizden ve büyüklerimizden aldığımız terbiye ve bilgi de iyi yöndedir..kimsenin inancınada laf etmedik ettirmedik..
yine aynı şeyi söylüyorum inşallah bu yıl size ve yakınlarınıza sağlık ve mutluluk getirir..bundan ne tür bir tecimsel kaygı duydunuz bunuda çözemedik..bizler tüm dünya üzerinde yaşayan insanların inşallah bu günden sonra daha iyi ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için bir dünya umut ediyor ve diliyoruz..

Konu yeni yıl mesajı: Forum KURALLARI 'na göre;
# 1.T.C yasalarını, uluslararası kanunları, anlaşmaları çiğneyen, politik, din, küfür (sansürlenerek de olsa), maksadı aşan argo, sataşma, aşağılama vb. içerikli yazılar içeren iletiler gönderilemez.

Burası bir güvercin sitesi, Din ile ilgili mesajlarınızı konularınızı veya tartışmalarınızı buraya taşımayınız arkadaşlar.

m tas' Alıntı:
saygilar.
Sana inat,

2009 her nekadar ümitsizlikler içinde gelmiş olsada herkese mutluluk, huzur, barış, sevgi, ve kardeşlik içinde geçmesini en içten dileklerimle diliyorum...saygılarımla

Zihniyete bakarmısınız bravo ya ne diyeyim halen daha aramızda 1300 lü yıllarda yaşayan zihniyetler var...Yıl 2009 oldu uyanın uyanın :D olsun onlarında Noelini kutlar sağlık ve barış içinde geçmesini diler saygılarımı sunarım

Osman Uğur KORKMAZ

Tüm www.KusculaR.org ailesinin yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tüm www.KusculaR.org ailesinin yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

m taş kardeşim biz yıl başını kutlamıyoruz hayırla vesile olmasını temenni ediyoruz Yüce RABBİM inş bize nasip eder cümlemize...

hop dedik haltbar,
1300 lu yillarda yasayan zihniyet, senin zihniyetinden cok temiz ve daha iyidir.bak 2009 lu yillarda yasayan zihniyete sana noel hediyesi olsun diye filistinde coluk cocuk demeden insanlik kiyimi yapiyor.
not: bu mesaj sadece sana haltbar

..........................................................................................................................................

halt bar yazdi.

Zihniyete bakarmısınız bravo ya ne diyeyim halen daha aramızda 1300 lü yıllarda yaşayan zihniyetler var...Yıl 2009 oldu uyanın uyanın :D olsun onlarında Noelini kutlar sağlık ve barış içinde geçmesini diler saygılarımı sunarım

Osman Uğur KORKMAZ[/quote]

Müdahele etmemek için çok uğraştım kendi içimde ama tadını kaçırdınız sayın üyeler.
Lütfendiyorum.
Biz Türk üz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Biz müslümanız.
Ama şu anda kullandığımız takvime göre 2 saat sonra yeni bir yıla gireceğiz.
Bunu kutlamaktan daha dpğal birşey yok.
Sıkıntılarla dolu hayatımızda bahane arıyoruz sevinmek için bunuda kursağımıza tıkamayın lütfen.
Burası üvercin sitesi lütfen bu tarz tartışmalara girmeyiniz.
Herkes görüşünü belirtebilir doğru ya da yanlış.
Bunun noel ile hiçbir alakası yoktur.
bu bizim yeni başlayan yılın bize ,devletimize,milletimize ve kendimize hayırlı geçmesi için kutladığımız bir yeni yıldır.bakın noeliniz kutlu olsun demiyoruz.
Yeni yılınız kutlu olsun diyoruz.
Lütfen bunu saptırmayın.
Hepinizin yeni yılınızı kutluyoruz.

2009 yılının hayırlara vesile olmasını dilerim esen kalın.

[/quote]
Sana inat,

2009 her nekadar ümitsizlikler içinde gelmiş olsada herkese mutluluk, huzur, barış, sevgi, ve kardeşlik içinde geçmesini en içten dileklerimle diliyorum...saygılarımla

Osman Uğur KORKMAZ[/quote]

Yılbaşının kime ait olduğu ve Müslümanların o güne karşı tavırlarının ne olması gerektiği konusunda çok şeyler yazıldı, bunları tekrara gerek yok.

Müslümanlar için çok önemli bir tarih başlangıcı olan hicret yılına göre 29 Aralık (2008) Pazartesi, 1 Muharrem 1430 tarihine denk düşüyordu; yani hicrî yılbaşı idi. Bütün Müslümanlar için hayırlı bir yıl olsun diye Mevlâ'ya dua edelim.

AYRICA...

Sen kimsinde 1300 lü yillari unut diyorsun kendini ne saniyorsun. Kimsin sen...? Haddini bil...!

Sen o yillara inanmiyorsun da noel e mi inaniyorsun eger böyle ise sen müslüman degil düpe düz kafirsin yok inaniyorda alay ediyorsan o zaman munafiksin git tövbe et vede kimsenin görüsü ile alay etme saygi duy.

Burda sayin M.TAS abimizin demek istedigi diger kardeslerimiz kan aglar iken bizim burada dilek,temenni ve kutlama yerine dua etmemiz gerekiyordu fakat aramizdaki düsünce farki nedeni ile konuyu din cercevesine sokmus alay edercesine kücümsemis vede insanlari kiskirtmissiniz yapmaniz gereken,yanlis anlamadan dolayi ortaya cikan kirginligi düzeltmek ve sayin TAS tan özür dilemektir.

Aksi taktirde konuyu saptiranlar vebal altindadir,sonucuna katlansinlar...

Sayin ALI HAKAN bey,bu konusmalari sizden hic ama hic beklemezdim yakistiramadim,üzüldüm dogrusu.Umarim hatanizi en kisa zamanda telafi eder özür dilersiniz..

Kim neyi kutluyorsa kutlasin,neyin temennisini yapiyorsa yapsin fakat islamiyet adina karalayici küstahca konusmalar yapmasin haddini bilsin...

Israil ölüm kusyor filistin`e,hic kimse dur demiyor,cocuklar ölüyor.Her sene dua ediyoruz herkeze ve herdefasinda
" Allahim insanlara bilmedikleri bedeller ödetme " diye.Neyin bedelini ödüyor bu cocuklar.Bunun adi katliam,bunun adi soykirim degilde ne ?
Kimileri bacalara bakarlar Noel babalari gelecekte onlara hediye atacak diye hayellar kurar zavallilar,filistinli cocuklar ise böyle bir hayal pesinde degil..
Onlar noal baba yerine,bacalarina düsecek füzeyi bekliyorlar.
Onlar beklerken biz hic birsey yapamiyoruz,sadece süslü laflar temenni den ibaret saglik dolu bos cümleler...

Tüm dünya bagira bagira insan haklarindan bahsediyor,neredeler simdi söyleseniz ya...? Insan haklarinin anasini aglatiyorlar,soykirim yapiyorlar,katliam yapiyorlar neredesiniz...? Minicik yürekler bilmedikleri bedelleri ödüyorlar,ölüyorlar neredesiniz...?
Elimiz ayagimiz bagli izliyoruz sadece,hic birsey yapamiyoruz.Sadece bos bos yaziyor ciziyoruz arkasi yok.Gercek manada özür dilenecekse hic bir sey yapamadigimiz icin Filistinden özür diliyorum,özür dileyin..

Merak eden kisilere,bizim duamiz yeni sene icin budur..
" ALLAH'IM SEN EBEDİ, KADİM, HAYY, KERİM, HANNAN VE MENNANSIN !
BU, YENİ BİR SENE,BU SENEDE SENDEN; KOVULMUŞ ŞEYTANDAN KURTULMAYI, EMREDİP DURAN NEFSİME KARŞI BANA YARDIM ETMENİ, BENİ SANA YAKINLAŞTIRACAK İŞLERLE BENİ MEŞGUL ETMENİ TALEP EDİYORUM. EY CELAL VE İKRAM SAHİBİ ALLAHIM, EY MERHAMETLİLER MERHAMETLİSİ;BIZE BIRLIK VE DÜZEN ICINDE YASAMAYI ADALET ILE MUAMELE ETMEYI NASIP ET "

******************** YENI YILINIZ SIZ NASIL ISTIYORSANIZ SIZE GÖRE OLSUN ************************

Ekli dosyalar

• karaktersizlere inat.webp
    karaktersizlere inat.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 452
  • onursuzlara inat.webp
    onursuzlara inat.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 480
  • vicdansizlara inat.webp
    vicdansizlara inat.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri