Yeni yumurtlayan dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu Başı Eşref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 991
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eşref kubilay sisek
Meslek
Cnc operatoru cam islemecisi
İlgi Alanı
Kediler
http://i.hizliresim.com/qMM6mR.jpg

Yumurtanin basinda bu sekilde duruyor yeni gordum yumurtayi sanirim 2 3 saat ancak olmustur yumurtlayali.

Disi bu yumurtaya yatarmi yada boyle durmasi sorun olurmu?

Yumurtaya belirli aşamalarında yatacak belirli aşamalarında havalandıracaktır vs. Annesi bilir ona nasıl muamele edeceğini heyecan yapmayın herşey yolunda görünüyor :)

3. Gün ve dişi güvercin kaçmış. Abim sağ olsun kuşlari ben yokken salıp içeri girmiş. Kuşa noldu nereye gitti bilemiyorum.

Erkek tek başına yumurtalara bakabilir mi?

Disi bi kac gune geri gelir belki 2. yumurta olusmamis daha gordugum kadariyla disi gelmezsede erkek bakamaz o yumurtayi bi cift bakicinin altina at

Yok 2. Yumurtada yumurtladi. Erkek suan tek basina yatiyor bakicimda malesef yok.

İnş gelir dişi kuşun yoksa erkek güvercin bir yere bakmaya çalışacaktır ancak pes etmesi yakındır haberin olsun :(

Oralarda besleyen bi arkadasiniz falan varsa yada baska al bi cift onlar en iyi bakicilardandir hem ucuzdurda yumurtalarin bosa gitmesinden iyidir tanidiklarindan birinin kusunun altina ar buyudugunde yem parasini verir alirsin kuslarini cunku bende yasadim aynisini erkek halsiz kaliyo hem kusa yazik oluyo hemde yavrular tam buyuyemedigi icin oluyolar bunun olmamasi dilegiyle iyi aksamlar saygilarimla.

Geri