Yeniden başlıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s0nwolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

s0nwolf

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savaskol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhabalar 1 kaç sene önce bıraktığım kuşculuğa geri dönüyorum önceden yerimiz sorunluydu sağlık sorunlarımız oldu ve şimdi kocaman bir bahcemiz isteyim büyüklükte kümes yapabilrim ama beslemek istediyim kuş kapasitesi 30 40 50 arası sizce kafes büyüklüytü nasıl ne kadar olması maaliyeti ne kadar tutar yardımcı olabilrsenz tşkr ederim (: (: :slm: :dans:

Canım kardeşim aramıza hoş geldin madem yerin müsait standartlara uygun besliyebileceğin minimum-maksimum kuş miktarını cinsini önceden belirle kendine bir hedef koy , ondan sonra besliyemek istediğin kuş ve cinsini belirle oyun kuşu ile düz ucucu kuş veya filo kuşu bir arada olmaz ondan sonra sağlıklı güneş gören havalandırması güzel kuşların gezip etrafı tanıyıp alışacağı bir ortamı yaratıp eşleşip yavru yapıp gelişebileceği bir yer olması kuşların hoşuna gider o kümesten hiç ayrılmaz başka kümeslerde gözü olmaz ama ben kuş besliyecem onun taşıyla ötekinin kuşunu vurcam dersen bütün günü kümes başında kaçak peşinde olacam dersen olmaz saygılarımla.

Güneş göruyor her zaman düz beslemek istiyorum azman vs gibi 50 ye yakin kus beslemek istiyorum boyutu neden yapilmasi ortalama maaliyeti me kadara magul olacagini merak ettim simdiden tskrler

Geri