yenıden yaptığım balkon kumesım ve kuslarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetvarol84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet varol
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
selamünaleyküm arkadaşlar, buda benım balkonda beslemeye calıstıgım kuşların kumesı. daha öncekı halınde yuvayı ıkıye bolmustum alt katta bıldırcın beslıyordum. ozamanlarıda guvercınlerım yoktu ve ısteyınce guvercınlerede balkonda beslenebılecegını sıte sayesınde sız degerlı kus severlerın fıkırlerıyle guvercın beslemeye karar verdım bıldırcınlara da başka kafes yapınca guvercınlerım de daha rahat etmesı ıcın balkonumun konumumun dolayı da buyuk bı kümese pek musaıt olmadığından yuvayı anca bu halıne getırebıldım görünene de o kı 2 cıftten fazla besleyemeyeceğim kesın. zaten gecen günler de portakal erkegı kaçırdım :hungur: balkonda soylendıgı gıbı gerecektende takla beslemek zor oluyor.ınsallah elımde kı kuşlardan yavru aldıktan sonra duz ucanlar la değıstırmeyı düşünüyorum

herkese bol sağlıklı yavrular

Ekli dosyalar

• 20130407_150715.webp
    20130407_150715.webp
    114.4 KB · Görüntüleme: 1,821
  • 20130407_150739.jpg
    20130407_150739.jpg
    229 KB · Görüntüleme: 1,818
  • 20130407_150828.webp
    20130407_150828.webp
    116 KB · Görüntüleme: 1,810
  • 20130407_150754.webp
    20130407_150754.webp
    127 KB · Görüntüleme: 1,831
  • 20130407_150904.webp
    20130407_150904.webp
    118.7 KB · Görüntüleme: 1,774
Maşşallah kuşlarınız çok güzeller allah uzun ömürler versin sağlıklı yavrular :heyo:

kusların guzel masallah ama portakal dısın baska guzel duruyo :D bende postakal erkek var seneye guzel bır es alacam suan sute vurdurmayı planlıyorum :D

maşallah güzel olmuş.

uçurulan kuşlar küçük kümesler tutulursa, içeride kanat çırpamadıklarından dolayı, sabahları salındıkları vakit tüm hünerlerini havada daha uzun sergilerler, büyük kümeslerde ise, hayvan istediği zaman sağa sola uçup kanat çırpabildiği için, sabah salındığında zaten yorgun olarak çıktığı için pek uzun süre uçamamaktadır.
Şayet kuşlarını uçurma ortamın müsaitse, güzel bir eğitimle var olan kuşlarını uzun süreli olarak uçurabilirsin.

Mesut abinin dediğine katılıyorum, iyi bir eğitimle bunlarıda yanvrularınıda kovalayabilirsin,tabi yardımcı olmak ve alıştırmak için bir çift düz kuş almalısın, bu arada kümesin çevresinin ve uçum alanını sergilersen memnun kalırız abi,Saygılar

Kuşların ve kümesin çok hoş görünüyor üstad Allah nazarlardan saklasın (:

Teşekkür ederım arkadaşlar, mesut bey kesınlıkle soyledığınız doğru, suan ıcın tek sıkıntım aslında 6 katlı bınanın 4 uncu katındayım ve butun balkonların yapısı aynı. kusu alıstırma donemınde ılk kalksından sonra ınecegınde hayvanın kafası karışıp kendını karsı dama atıyor nıhayetınde oyunlu kus oldugudan sefere çıkıp kalıyor.buyuzden pek sıklılkla uçuramıyorum doğrusu kaçırdığım bı kuştan sonra cesarett de edemiyorum,kısa zamanda balkonun cephe fotolarınıda paylaşırım soyledıgım gıbı elımdekı kuşlardan Allahın ıznıyle yavrularını aldıktan sonra duz ucanlar la degıstrıp uçuş seyır zevkine daha cok varmak ıstıyorum.

herkese bol sağlıklı yavrular saygılar.

Geri