Yeniden :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UmutTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 950

UmutTR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Mehdioğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar Abilerim Ve Üstadlarım Ben Şuan Bütün Kümesimi Dağıttım Taşınınca Kurucam Taşınacağımız Ev teras Kat olacak Haliyle Terasta Besliycem kuşları Ama Kümesi neyden Yapsam Maliyet Olarak Ucuz Olur Hemde Sağlam Olur Sıcaklık Konusunda Falan Kuş Olarak Neler bakabilirim ? Binada Sorun olurmu ? Yazarsanız Sağolun he Unutmadan Sağ Üst Köşede Arama Bölümü Olduğuunu biliyorum arattım ordan Okudum Ama Tam Cevap Yok Soruma

UMUT 'UM ;

BÜTÇENE GÖRE UZAT AYAĞINI.. :slm: ÖNERİLERİMİZ ELBET OLUR..SEVGİLERİMLE.. :slm:

Abi Ben Söyle düşünüyorum 150 Yükseklik 150 genişlik 150 derinlik 5-6 çift kuşa yeter diye düşünüyorum kuş olarakta Eniştemin 20 Seneye yakındır beslediği damar sabunileri var onlarda alıcam başta 1-2 çift Sonra Üreticem inşallah

UmutTR' Alıntı:
Abi Ben Söyle düşünüyorum 150 Yükseklik 150 genişlik 150 derinlik 5-6 çift kuşa yeter diye düşünüyorum kuş olarakta Eniştemin 20 Seneye yakındır beslediği damar sabunileri var onlarda alıcam başta 1-2 çift Sonra Üreticem inşallah

150X150X150 KÜMESTE 2 ÇİFT KUŞ BESLENİR.. :evet: EN FAZLA..

o Zaman Daha Büyük Yapacağım Abi Sence Kuş Olarak Dediğim Kuşlar İyimidir Çok Acemi Değilim Önceden Çok Kuş BesledimAma İlk Defa O Kadar Değerli Kuşlar Besliycem ?

Geri