Yeniler, Yavrular, Eskiler+1 adet Bursa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bursadan anlamıyorum ben bilgisi olanlar bursanın kalitesi nedir bilgilendirirmisiniz iyi bir şeyse eş alacağım :)
Kümes temizliğine derslerden pek zaman ayıramadım 2 gün sonra tertemiz olacak :) :) :)

Ekli dosyalar

• IMG_0567.webp
    IMG_0567.webp
    280.2 KB · Görüntüleme: 1,241
  • IMG_0568.webp
    IMG_0568.webp
    322.3 KB · Görüntüleme: 1,270
  • IMG_0571.webp
    IMG_0571.webp
    466.8 KB · Görüntüleme: 1,231
  • IMG_0578.webp
    IMG_0578.webp
    564.4 KB · Görüntüleme: 1,249
  • IMG_0579.webp
    IMG_0579.webp
    405.6 KB · Görüntüleme: 1,283
maşaallah kuşların güzel , tepelin hoşuma gitti :) folluklara saman koymanı tavsıye etmem bit yapar :evet:

Tamam teşekkürler elimde otlar var yarın değiştiririm :)

Kuşlarının maşallahı var.Özellikle damızlık olan benekli gök mavilerin çok hoşuma gitti.Yavrularda bir o kadar güzel.

En son resimdeki altında sabuni yazan kuşta , göğüs ve kanatlarına bakıldığında bana gök mavi gibi geldi.Rengi bayağı açık.

ne güzel taklacıların var onur daha farklı ırklara zaman ayıracagına taklacılarla ilgilen derslerinede zaman kalır hiç olmazsa bir ırkda ilgi daha çok basarı demekdir zaman emek ve sevgi bölünmez karsılıgı daha çok olur yinede sen bilirsin güle güle besle

Muharrem Abi söylediğin her şey çok doğru. Bende sadece maviler kalsın istiyorum karışık olmasını istemiyorum. ama babamla beslediğim için her şey benim istediğim gibi olmuyor. Ben orada bursanın kalitesini sordum sizlere siz çok kötü bi kuş beslenmeye deymez deseydiniz bile büyük ihtimalle o kuşu gönedermeyecektik. Ben ne zaman kuşlarla ilgili yapmamız gereken bir şeyden bahsetsem babama cevabı hep aynı sen onları düşüneceğine derslerini çalış :(

onurcambaz' Alıntı:
Muharrem Abi söylediğin her şey çok doğru. Bende sadece maviler kalsın istiyorum karışık olmasını istemiyorum. ama babamla beslediğim için her şey benim istediğim gibi olmuyor. Ben orada bursanın kalitesini sordum sizlere siz çok kötü bi kuş beslenmeye deymez deseydiniz bile büyük ihtimalle o kuşu gönedermeyecektik. Ben ne zaman kuşlarla ilgili yapmamız gereken bir şeyden bahsetsem babama cevabı hep aynı sen onları düşüneceğine derslerini çalış :(
öncelikli baba sözü dinleyip dersleri aksatmamak daha sonra kuslar onur

okulun gelecegin her seyden önemli çünkü sakın ha

Tabiki abi okul herşeyden önemli :)

oynarın gördüğüm kadarıyla genç bir dişi yada yavru kızması gibi duruyor daha yakından birkaç daha fotosu olsa daha kolay yorum yapıcaklardır :slm:

BENCEDE EN ALTDAKİ RESİM SABUNİ DEGİL DAHA ÇOK GÖK MAVİ BENZİYOR.
KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL
FOLLUKLARA PARKE KOYMUŞSUN AMA BENİM BİLDİGİM PARKE SUYU ÇEKMİYOR...
SU DURDUGU İÇİNDE MANTAR YAPIYOR

şunu unutma herşeyin aşırısı zarardır sorumuluğunu yrtine geitrtikten sonra hobini sürdürmekte özgürsün kuş dişi ve yavru kızmasına benziyo gözü kör gibi kuşun kalitesini havada ve tam başını fotoğrafla çekince söylerim

Teşkkür ederim güvercinin gözünde bir problem yok kırparken çekmişim az önce elime alıp çekiyordumki kameranın pili bitmiş. Yarın öğlen detaylı fotoğrafını bu başlık altında koyacağım bu arada laminant olması gerçekten çok sıkıntı oldu kuşların dışkısı kurumuyor. Bu yüzden yarıyıl tatilinde kümesi elden geçireceğim.

Onur maşallah allah nazarlardan atmacalardan saklasın...Kuşların güzel ve sağlıklı gözüküyor ama zemini ve folluklara ızgaralık döşe kuşların pisliğini emmiyor gördüğüm kadarıyla kullandığın tahtalar ızgaralık yaparsan hem ayakları temiz olur hemde ızgaranın altına koyacağın gazete kuşların dışkılarını emer ıslak kalmaz hastalık vs vs gibi durumlarada daha az rastlamış olursun.Birde folluklarına çalı süpürgeleri olur onlardan kesip bir köşeye koy kuşlar toplarlar saman kullanma yazın sıcakta böceklenme yapar saman ufak ufak böcekler arınması zordur yavru yumurta varsa öyle durumda bütün hepsi telef olur...İyi yavrular uçurmalar tekrardan Onur...

Kümesin bir yarısında ızgara var şuan diğer yarısında yok ama orayada alacağım kısa sürede. Bu gün boşum kümesle ilgileneceğim biraz otlarıda ayarlayacağım :)

Maşşallah (:

Yeni Nuhudilerim ve bursanın profili
Dişi olan biraz halsiz :( Ama erkeği çivi gibi :)

Ekli dosyalar

• IMG_0595.webp
    IMG_0595.webp
    246.2 KB · Görüntüleme: 1,208
  • IMG_0594.webp
    IMG_0594.webp
    422 KB · Görüntüleme: 1,118
  • IMG_0596.webp
    IMG_0596.webp
    554.8 KB · Görüntüleme: 1,115
  • IMG_0597.webp
    IMG_0597.webp
    497.4 KB · Görüntüleme: 1,139
MUSKALI SÜRMELİ OYNARIN BESLENİR.MAŞALLAH..

Geri