Yeniler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Artık yakaladığım kuşları burada kayıp bölümünde paylaşılmadığı sürece gelip benim o kuş diyenlere vermeyeceğim. kaç tane yakalama kuş dağıttım haddi hesabı yok. Ama hala aç gözlü bi şekilde ortada dolanıyorlar. Geçen gün söğütlüçeşmede yakalanan mavinin sahibi çıktı bana hediye etti kuşu hala gelip o kuş benim deyenler var.2 gün öncede bi mavi kaçırdım ve bir kaç sokak ileride kuş besleyen birine indiğine gözümle şahit oldum ama inkar etmeye devam etti.bu yüzden yakalama kuşları gelenlere vermiyeceğim hoş önceden verdiklerimde gerçek sahiplerimiydi belirsiz :))

Ekli dosyalar

• IMG_0614.webp
    IMG_0614.webp
    339.5 KB · Görüntüleme: 2,617
  • IMG_0615.webp
    IMG_0615.webp
    445.9 KB · Görüntüleme: 2,602
  • IMG_0616.webp
    IMG_0616.webp
    323.6 KB · Görüntüleme: 2,597
  • IMG_0617.webp
    IMG_0617.webp
    360.2 KB · Görüntüleme: 2,578
GÜLE GÜLE BESLE.. :slm:

kümes temizlik istiyor. :hhh: :evet: :slm:

Evet evet kuşları be beslemeye başladığım için babam temizlemiyor ben temizliyorum yazılılarım başladığı için pek vaktim olmadı hafta sonu pırıl pırıl olacak :))

Hayırlı olsun Onur son iki resimdeki sabuni yavru kızmasıyla miski çift tepe sanırım sorunlu pek durgun aman dikkat et tanımadığın bilmediğin kuşları kümesine direk sokma salgın var sonra kendi kuşlarınıda telef eder iyice incele gözlemle yeni kuş koymadan...

Evet yavru olan hasta şuan karantinada çift tepede geldiği ilk gün açlıktan bayağa bi durgundu şu an gayet iyi durumda fotoğraf ilk günden :))

Bütün çabalarıma rağmen kaybettik yavruyu :(

Geri