YENİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uumuut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uumuut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut KIR
Meslek
Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
Bu sene bende feci bir dişi kıtlığı mevcut. Kümes de 6 tane tek erkek vardı. Kümesi sezona hazırlamak açısından gidenler ve gelenler oldu. Amasya ili Merzifon ilçesine bağlı Hayrettin köyünde yaşayan sevgili Ali dedeme ( Yörede Göde Ali Diye tanırlar ) teşekkür ederim bana 1 çift beyaz gönderdi. Kuşların erkeği biraz burnunu çekiyor ve her ikisinin de kanatları feci derecede kötü durumdaydı bu yüzden istemeyerek de olsa çektim. Bakalım yavru alabilirsek yaza uçuracağım. Birde 2 erkek vererek aldığım bir dişi Kula var. O da da bıraktığım zaman tavana yapışıyor. Daha genç hayvan. Onuda uçurup videosunu çekip izleticem bakalım Muharrem abi (kuşcu marik) beğenecekmi :)

Saygılar

Ekli dosyalar

• Kula-7.webp
    Kula-7.webp
    101.7 KB · Görüntüleme: 1,077
  • Beyazlar-25.webp
    Beyazlar-25.webp
    80.1 KB · Görüntüleme: 1,116
  • Beyazlar-12.jpg
    Beyazlar-12.jpg
    155.3 KB · Görüntüleme: 1,071
  • Kula-8.jpg
    Kula-8.jpg
    162.2 KB · Görüntüleme: 1,086
  • Kula-16.webp
    Kula-16.webp
    83.8 KB · Görüntüleme: 1,121
Güzel kuşlar kula iyi çıkar inşallah abim :)

S.a,
Maşallah güzel kuşlar , özellike beyazın dişisi daha alımlı duruyor , kulada gayet güzel .
Allah sağlıklı bir şekilde beslemek nasip etsin...

Sağolun arkadaşlar beklicez görücez

Maşallah Umut Bey,
Sağlıklı ve diri gözüküyorlar.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

teşekkür ederim khalid

Bence Kerim abiye katılıyorum, beyaz dişi biraz daha podyumluk. İnşallah yavrulardan verim alırsın. Sevgiler

s a UMUT GÜLE GÜLE UÇUR BESLE MASALLAH HEPSİDE SAGLIKLILAR İNSALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR

ÖNEMLİ OLAN BİZLERİN BEGENMESİ DEGİL ÖNEMLİ OLAN SİZLERİN BEGENMESİ SİZİ MUTLU ETMESİ

BİZLER BURALARDA OLDUGU KADARIYLA TECRÜBEMİZ DAHİLİNDE SİZ GENÇLERE GÖREBİLDİGİMİZ KADARIYLA KUSDAKİ EKSİKLİKLERİ YADA FAZLALIKLARI SÖYLEYEBİLİYORUZ BESLEDİGİNİZ KUSLAR SİZLERİ TATMİN EDİYOR MUTLU EDİYOR VEDE SİZE YETİYORSA BİZLERDE MUTLU OLUR SEVİNİRİZ HER SEYİN GÖNLÜNE GÖRE OLMASI DİLEGİ İLE UMUT

SAYGILAR

Öncelikle iyi dileklerim için teşekkür ederim muharrem abi.
Sizlerin beğenmesi de çok önemli. Sizler bizim gözümüzde otoritesiniz. Senin bizzat yaptığın röportajları izliyoruz. Burda büyüklerimiz ara ara yazılar yazıp geçmiş zamanlarda ki kuşların nasıl olduklarını anlatıyor onları okuyoruz. buna istinaden bundan 30 sene önceki kuşçulukla şimdiki kuşçuluğun çok farklı yerde olduğunu görüyoruz. Ben dahil olmak üzere günümüz gençliği bir kuşa çok kolay iyi diyebiliyor. Ama sizler gibi otoriteler sayesinde aslına o iyi dediklerimiz çok da iyi olmadığını anlayıp daha iyiyi aramaya gayret gösteriyoruz. Bu da günümüz kuşçuluğunu geliştiriyor. Bu site o yüzden çok güzel bir bilgi bankası görevi görüyor.

Geri