Yenilerim :) Sizce nasıllar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenomen62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

fenomen62

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Çetinkaya
Meslek
Öğrenci {Ağ işletmenliği}
İlgi Alanı
Kediler
SELAMLAR

Abilerim , kardeşlerim pazar günü babamla birlikte edirnekapı kuş pazarına gittik. Taklacı besliyordum,, fakat yerim taklacı için pek iyi değildi. Zaten 1 çift taklacım vardı onların yumurtaları da boş çıkınca posta'ya geçmeye karar verdim. Bu kuşları da pazardan bir arkadaş tavsiye etti. Sizin yorumlarınız benim için çok önemli. (Sizce fiziksel olarak , renk olarak vb. nasıl kuşlar) Birkaç sorum olacak sizlere;

1) Kuşlar gerçekten posta mı? Melez olma ihtimalleri var mı?

2) Sizce kuşlar soy yapmaya değer mi? (Kuşları tavsiye eden kişi babamın yakın arkadaşı, dediğine göre erkek olan edirne yarışlarında derece yapmış 2010 doğumlu)

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

SAYGILAR.

Ekli dosyalar

• IMG_2799.webp
    IMG_2799.webp
    167.1 KB · Görüntüleme: 1,732
  • IMG_2810.JPG
    IMG_2810.JPG
    316 KB · Görüntüleme: 1,778
  • IMG_2812.webp
    IMG_2812.webp
    229.7 KB · Görüntüleme: 1,769
DEVAMMM

Ekli dosyalar

• IMG_2813.JPG
    IMG_2813.JPG
    237.2 KB · Görüntüleme: 1,716
  • IMG_2814.webp
    IMG_2814.webp
    253.9 KB · Görüntüleme: 1,765
  • IMG_2825.webp
    IMG_2825.webp
    262.2 KB · Görüntüleme: 1,750
Son (:

Ekli dosyalar

Güzel genç kuşlar. Güle güle besle. Kümesin galiba çatı arasında. Herhalde devamlı orada kapalı kalmayacaklar. Posta güvercinleri uzun sureli uçuş özelliklerine sahiptirler. Umarım yarışmalara katılmayı amaçlarsınız.

Yaris posta guvercinlerle yakindan ilgileniyordum masallah guzeller ve gozlerinin yakindan fotografini alirsak seviniriz allah can pekligi versin gule gule besleyin masallah

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Hüseyin abicim dediğiniz gibi çatı arasında besliyorum.
Salmanın boyutları;
Uzunluk 300 cm
Genişlik 220cm
Yükseklik 210cm

Bu ölçülerde bir salmada sadece bu 1 çift kuşumu besliyorum. ALLAH nasip ederse yavrularını alıp uçuracağım,, inşallah ileride yarışmalara da gireriz.

Bender abi gözleri aslında koyu yeşil gibi birşey makinadan dolayı kırmızı gibi çıkmış kuşlar yeni, elime alıp ürkütmek istemedim yoksa gözlerinin fotoğrafını da çekecektim. (:

pek güzeller maşallah bol yavrular almanı temenni ederim..

Sağol Samet abi, ALLAH' ım inşallah yavrularını da görmeyi nasip eder

Hakikaten güzeller. Bol bol yavru almanı dilerim.

Geri