Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği Kupa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevdet özbayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

cevdet özbayer

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cevdet özbayer
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar; Yenimalalle belediyesinin düzenlemiş olduğu oyun kuşu kupasında enson Ramazan diye bir arkadaşın kuşu 25 metreyle 45 metre arasında oynayarak tam 27 sefer yapıp kırılmaz denilen bir önceki yarışmacının kuşunu geçerek yeni bir rekora imza atmış. Kendisini tebrik ederim.

Bu konuda bilgisi ve duyumu olanlar varsa ve bizleride bilgilendirirse güzel olur.

yukarıda adı geçen kardesimizin basarısını kusa olan emegini takdir ediyor basarılarının daim olmaını diliyor

tebrik ediyorum

daha detaylı bilgilere ulasabilirsem siz üyelerimizede aktarmaya çalısacagım

SAYGILAR

Maaşallah diyelim! Tebrik edelim. Ah birde bu yarışmaların videoları çekilse ve camia ile paylaşılabilse ne kadar güzel olur!

Saygılar.

cevdet agabeyin anlattıgı kuş ramazan isimli 30 35 yaslarında bankacı bir kardesimize ait bir yavru kızması bozkirli
güzel oynayıp seferler çıkarmıs hareketli bir kuşmus hatta siteler kupasınada girecekmiş lakin kus kaybolmus kusu bankacı faruk agabey puanlamıs insallah arkadasımız kusuna kavusur emekler zayi olmaz tekrar kendisin takdir ediyor basarılarının daim olmasını diliyorum

SAYGILAR

:hmm: Hakikaten üzücü bir durum. Tam bir hayalkırıklığı olmuş.

İnşallah bulunur. Böyle kuşlar milli hazine sayılır. Keşke bir daha uçurulmayıp damızlığa alınsaydı diye geçirdim içimden.

Çok yazık omuş , böyle bir durumla kaşılaşmak istemezdim ..... İnşallah kuş bulunur ... Çok yazık gerçektende .. selamlarŞEREF

umarım kunyelıdır ve kusu bulanda arar :( uzucu bır durum

maşallah süphanallah... iyi kuş gidince döndüğünü hiç görmedim ama Allah soyuna zeval vermez inşallah, arkadaşımızın emeğine sağlık, selamlar

sımdı bu kusa ne demek lazım bılmıyorum tam bı makına ımıs 27 sayı 25 ve 45 metre arası baskası anlatsa hadı derdım ama burdan tanıdıgım kadarıyla cevdet amca anlatıyor bı de sunu sormak ıstıyorum cevdet abı sız seyrettınız mı bu kusu bu kus kac taklayla oynuyor saygılar sevgıler.

öncelikle ucuran arkadsı tebrik ederim emegine saglıkkardeş hella olsun kusada ucuranada burdanda iyi bir haber veriyim kus bulunmus aldıgım habere göre saygılar.

BULUNDUGUNA ÇOK SEVİNDİM BELLİ EMEKLER HARCANMIS İYİ KUSLARIN HEBA OLMASI ÜZÜCÜ BİLİNMEZKİ KIYMET BİLENİN ELİNE GECECEGİAMA EMEK VERENİN KUS SAHİBİ RAMAZAN KARDESİM ADINA SEVİNDİM GÜLE GÜLE BESLESİN

SAYGILAR

Arkadaşlar herkeze teşekkür ederim allahım nasip ettı bızde ucurduk
saygılar
Bankacı Ramazan Aba

RAMAZAN ABA' Alıntı:
saygılar
Bankacı Ramazan Aba
tekrar tebrikler ramazan kardesim sizin kusunda geçildigi söyleniyor kimin kusu kaç puan secerelerini anlatabilmeniz mümkünmü üyeleri bilgilendirmek adına şimdiden tesekkürler

saygılar

tesekkur ederim halen 1.nciliğim devam ediyor

kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
saygılar
Bankacı Ramazan Aba
tekrar tebrikler ramazan kardesim sizin kusunda geçildigi söyleniyor kimin kusu kaç puan secerelerini anlatabilmeniz mümkünmü üyeleri bilgilendirmek adına şimdiden tesekkürler

saygılar
tesekkur ederim halen .1.n cilik devam ediyor.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
saygılar
Bankacı Ramazan Aba

saygılar
2.nci trenci yasar bey ben tanımıyorum 125.1 puanla 3. şenol arkadaşımızın kuşu tam hatırladım kadarıylada puanı 109 olması lazım

RAMAZAN ABA' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
saygılar
Bankacı Ramazan Aba

saygılar
2.nci trenci yasar bey ben tanımıyorum 125.1 puanla 3. şenol arkadaşımızın kuşu tam hatırladım kadarıylada puanı 109 olması lazım
TESEKKÜRLER RAMAZAN KARDESİM O ZAMAN DEMEKKİ YANLIS DUYUM ALMISIZ BİLGİLENDİRDİGİNİZ İÇİN TEEKKÜRLER

ALLAH UTANDIRMASIN TEBRİKLER

kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
saygılar
Bankacı Ramazan Aba

saygılar
TESEKKÜRLER RAMAZAN KARDESİM O ZAMAN DEMEKKİ YANLIS DUYUM ALMISIZ BİLGİLENDİRDİGİNİZ İÇİN TEEKKÜRLER

ALLAH UTANDIRMASIN TEBRİKLER
amin abicim sonuçta bu bir yarıs hak eden kazansın. herseyden önce emeğe saygı diyorum

cevdet özbayer' Alıntı:
Arkadaşlar; Yenimalalle belediyesinin düzenlemiş olduğu oyun kuşu kupasında enson Ramazan diye bir arkadaşın kuşu 25 metreyle 45 metre arasında oynayarak tam 27 sefer yapıp kırılmaz denilen bir önceki yarışmacının kuşunu geçerek yeni bir rekora imza atmış. Kendisini tebrik ederim.

Bu konuda bilgisi ve duyumu olanlar varsa ve bizleride bilgilendirirse güzel olur.
tesekkür ederim cevdet amca allahım nasip etti bizde uçurduk saygılarımla BANKACI RAMAZAN ABA

s.a ramazan bey tebrikler kuşun performansı baya iyiymiş son zamanlarda iyi kuş oynatmak zor tel nosu verirseniz kardeşlerinden 1 dişi almak isterim saygılar tekrar tebrik ederim

şahin 40' Alıntı:
s.a ramazan bey tebrikler kuşun performansı baya iyiymiş son zamanlarda iyi kuş oynatmak zor tel nosu verirseniz kardeşlerinden 1 dişi almak isterim saygılar tekrar tebrik ederim

Aleykumselam tesekkur ederim saygilar.

tebrik ederiz.....
kuş kaç puan almıştır?..
...
...başarılarınızın devamını dileriz...

tesekkur ederim 157.8 kupa sunan bitmistir kusumuz 1.nci olmustur ozgur iplikcinin arkadasiydiniz galiba.

Merhaba;

Tebrik ederim.
Maşallah kuş, bileğinin hakkıyla kazanmış; oldukça üstün bir performans göstermiş.
Bu performanslar çok zor ulaşılabilir performanslar.
İnşallah sizi, devamlı olarak memnun edecek performanslara imza atar.
Selamlar.

Şenol

RAMAZAN ABA' Alıntı:
tesekkur ederim 157.8 kupa sunan bitmistir kusumuz 1.nci olmustur ozgur iplikcinin arkadasiydiniz galiba.
evet özgür arkadaşımdır...
...teşekkürler...
.
.tekrar tebrikler

j
yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Tebrik ederim.
Maşallah kuş, bileğinin hakkıyla kazanmış; oldukça üstün bir performans göstermiş.
Bu performanslar çok zor ulaşılabilir performanslar.
İnşallah sizi, devamlı olarak memnun edecek performanslara imza atar.
Selamlar.

Şenol

tsk ederim

Gönüllerimizin şampiyonu sevgili dayım Ramaza'nın Ali Mihran adında bir oğlu oldu. Galiba ailemize yeni bir kuşçu daha katıldı. Bu şampiyonluk ailemize uğur getirdi. İyiki varsın dayıcığımmm....

Geri