yenimahalle belediyesinin kupa toreni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAMAZAN ABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAMAZAN ABA
Meslek
BANKACI
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar yenimahale belediyesinin duzenlemis oldugu kupa toreni 16/10/2011 tarihinde duzenlenecektir.

cok guzel bir organizasyon duzenlenecektir arkadaslarimizin hepsi davetlidir ailece katila bilecekler

yer ivedik te ki mezat yeri

simdiden tsk ederiz yenimahalle belediyesine

emegi gecen arkadaslara basta Erdal

PEKGOZ, Faruk YUCESOY, Sadet BilGIN,

Tuncay Amcaya bu organizasyonda emegi gecen tum arkadaslara ve abilerimize simdiden tsk ederiz

herkese hayirli olsun

yarış 15-10-2012...tarihine alınmıştır....
.
.ilgililere...duyrulur...
...yarışmada emeği geçen herkeze teşekkürler...

gençosman^^' Alıntı:
yarış 15-10-2012...tarihine alınmıştır....
.
.ilgililere...duyrulur...
...yarışmada emeği geçen herkeze teşekkürler...

osman bey tsk ederim

hayırlı ugurlu olsun kupada basarılı olup dereceye giren kusları ve yetiştiricilerini canı gönülden kutluyor

organizasyonda emegi geçen herkesede ayrı ayrı tesekkür ediyor basarılarının daim olmasını diliyorum

SAYGILAR

RAMAZAN ABA' Alıntı:
arkadaslar yenimahale belediyesinin duzenlemis oldugu kupa toreni saat 15:00 de 15/10/2011 tarihinde duzenlenecektir.

cok guzel bir organizasyon duzenlenecektir arkadaslarimizin hepsi davetlidir ailece katila bilecekler

yer ivedikteki bankaci faruk beyin mezat yeri

simdiden tsk ederiz yenimahalle belediyesine arkadaslar sanatcilar gelecek millet vekilleri olacak

emegi gecen arkadaslara basta sn.Erdal

PEKGOZ, Faruk YUCESOY, Sadet BilGIN,

Tuncay Amcaya bu organizasyonda emegi gecen tum arkadaslara ve abilerimize simdiden tsk ederiz

herkese hayirli olsun

Cumartesi günü saat 13,00 dan sonra kupa töreni yapılacak ve daha sonrada ses sanatcıları konseri olacakmış.

Kısmet olursa ben gidip eski dostlarla görüşmek istiyorum. Herhalde güzel bir ortam ve sohbet olur.

Geri