Yenimahalle Kuşevi Açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Boletus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Boletus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz İşçen
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Kediler
Yenimahalle Kuşevi’nde çayımızı içmeye bekliyoruz.
Ankara’da Yenimahalle Belediyesi’nin desteği ile “Yenimahalle Kuşevi” adıyla bir birliktelik oluşturduk. Yenimahalle Kuşevi’nin bünyesinde, önünde kuş uçurmak için alanları bulunan 21 adet “güvercin kümesi yer almaktadır. Yetiştiricilerimize kiralanan bu kümeslerin yanı sıra 15 adet üretim salmamız ve kapalı lokalimiz bulunmaktadır. Lokalimiz içinde güvercin malzemeleri satan bir dükkan ile güvercin satış ihalelerinin düzenlendiği bölüm de yer almaktadır. Güvercin ve kuş severlerin buluştukları, seviyeli sohbetlerin yapıldığı, isteyenlerin salma kiralayarak kuşlarını uçurabildikleri, haftanın belli günlerinde güvercin alım ve satım ihalelerinin düzenlendiği bu ortamda, güvercinler için yem ve ilaçlar da dahil olmak üzere her türlü ekipmanı bulabilmek mümkündür. Daha fazla bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

www.yenimahallekusevi.com

Yeriniz çok güzel bir yere benziyor.Ankarada olsam kesin gelirdim.

Yenimahalle Kuşevi

541148_10150661012894807_686934806_9378293_1393508983_n.jpg

Ankara'ya geldiğinizde bekleriz

hocam yeriniz hayırlı olsun,bu kadar geniş kapsamlı kuş evini ilk defa gördüm inşallah daha sık görürüz böyle yerleri.

Umudumuz ülke genelinde bilinçli ve nitelikli güvercin yetiştiriciliğinin geliştirilebilmesi. Benzer yerlerin çoğalmasını canı gönülden destekliyoruz.

s.a yeriniz hayırlı uğurlu olsun...
DaaRKnEss' Alıntı:
hocam yeriniz hayırlı olsun,bu kadar geniş kapsamlı kuş evini ilk defa gördüm inşallah daha sık görürüz böyle yerleri.
büyükşehirlerde bu kentsel dönüşüm hızla ilerlediği için artık kuşculuk bu şekilde kuş bahçelerinde yapılmak zorunda kalınacak
evin bahçesinde kuşlar dolaşırken pijamayla oturup çay içmenin ailenle kahvaltı yapmanın canın sıkıldığında veya boş bi anında kümesin kapısını açıp onları seyretmenin keyfi başka olsada............

Çok güzel bir yer olmuş , hem kuşçu arkadaşlar hemde kuşlara meraklılar tarafından ilgi göreceği kesin..Hayırlı olması dileğiyle..

Merhaba,

öncelikle hayırlı olsun burdan sizin vesilenizle YENİMAHALLE BELEDİYESİNE ve başta Sayın: Fethi YAŞAR Başkanımıza biz kuşçu arkadaşlara verdiği desteklerden dolayı çok çok teşekkür ederiz. burda emeği en çok biz kuşçuları daima yardımlarını esirgemeyen çok çok saygı duyduğum bizi kuşçu camiasında yalnız bırakmayan Sayın İLGENEL MECLİS ÜYESİ ERDAL PEKGÖZ'e Emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ederiz.
Evet arkadaşlar daha dün akşam ordaydım yenimahalle kuş evi gerçekten nezih bir ortam ailenle çocuklarınla bile gidilebilecek çok güzel bir mekan . çok güzel etkinlikler var.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Özellikle Ramazan beyin yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.

altındag beledıyesınden de boyle bır yer beklıyoruz ama veysel tıryakı varsa yoksa kadınlara yalakalık yapıo

hayırlı uğurlu olsun.. özellikle ilaç temini konusunda sıkıntı yaşamaya son verecek biryer diye düşünüyorum. saygılarımla,

hayırlı uğurlu olsun yolum düşerse uğrarız :heyo:

MAMAK LI ANKARA LI ARKADAŞLAR BU GÜN CUMA NAMAZI VAKTİNE YAKIN KUŞLARIMI KÜMESE KOYARKEN 3 TANE SAYA-KELEBEK CİNSİ KUŞUM KAÇMIŞTIR. 2 TANESİ TEPESİZ KARA KAFA KARA KUYRUK VÜCUDUNUN ÜSTLERİNDE ÇOK AZ SİYAHLIKLAR VARDIR. BUNLAR EŞTİ.DİŞİSİ YUMURTALAMA AŞAMASINDA İDİ. 1 TANESİ İSE TEPELİ KARA KAFA KARA KUYRUK FAKAT VÜCUDUNDAKİ SİYAHLIKLAR ÇOKTUR. GÖGSÜNDE BEYAZLIKLAR VARDIR. TEPELİ KARABOZALIM ERKEKTİR. TEPELİ KARAKAFA KARAKUYRUK ERKEK KUŞUMU YAKALAYAN OLURSA SATMAK İSTERSE SATIN ALABİLİRİM. YADA BU KUŞUMA KARŞILIK YENİ YEME DÜŞEN TEPELİ ÇOK GÜZEL TEL KUYRUK YAVRU KUŞUMU TAKAS OLARAK VEREBİLİRİM. KAÇAN BU TEPELİ ERKEK KARABOZALIMIN DİŞİSİ DE YUMURTLAMA VAKTİ YAKIN ENSE KOVALIYORLARDI. DİŞİNİN YUMURTLAMAMASI HALİNDE ÖLME İHTİMALİ YÜKSEK. DUYAN OLURSA LÜTFEN BU MESAJIMI YAKALAYANA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM.ALLAH A EMANET OLUN.

kuşşevinin sahibi ankaraa çoğu kişinin bildiği ve bini seven bir üstat bankacı faruk abimizdir :D

latif yıldız' Alıntı:
kuşşevinin sahibi ankaraa çoğu kişinin bildiği ve bini seven bir üstat bankacı faruk abimizdir :D

latif duydugum kadarıyla faruk agbi orayı devretti güzel sakin vede müsait yer

hayırlı uğurlu olsun abi...

Geri