yeniyim bakarmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mardin36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 885
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mardin36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Aktaşöz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Araştırdım ama bulamadım forumda Öncelikler ESSELAMUN ALEYKÜM Arkadaşlar Ben Güzel bi Kümes Yaptım Büüyük Ama Bi Sorum var Limon kasam felan yok bulamıyomda tahtadan yok malzemede Yok Kuşları Yerde Oturtsam Olmaz Yumurta alamam soğuk olur olmaz Bence Ne y apmam lAZIM ACİL 2.BİZİM eVİN bOYU kÜÇÜK ÖBÜRLERİ 1 2 KAT bÜYÜL BOYLARI SADECE SAĞ taraftaki evle boyumuz aynı Acaba Damdan DAMA konarsa Zevk ALAMAM Bunun İçinde Yardım HAYIRLI RAMAZANLAR :dans:

Büyük marketler limon sandıklarını atıyorlar onlardan istersen verirler manavlara bak olmadı. Havalar sıcak kuşlar yumurtlamadan bence bu işi hallet.Kuşlar alışana kadar bir dama konarlar gider gelirler. Aç uçur bide senin çatında ucan kuşun görebileceği bi yerde tutmaya çalış kuşlarını.Eğer kuşlarından bir kaçı yan çatıda ise ucan kuşunda varsa o ucanda oraya oynar iner.İlk zamanlar etrafı görmeleri için bırak çatılara insin çıksınlar alıştıkları zaman kuşları kendi çatında tut bir kaçını kovala ama aç olsunlar.

Mardin36' Alıntı:
Araştırdım ama bulamadım forumda Öncelikler ESSELAMUN ALEYKÜM Arkadaşlar Ben Güzel bi Kümes Yaptım Büüyük Ama Bi Sorum var Limon kasam felan yok bulamıyomda tahtadan yok malzemede Yok Kuşları Yerde Oturtsam Olmaz Yumurta alamam soğuk olur olmaz Bence Ne y apmam lAZIM ACİL 2.BİZİM eVİN bOYU kÜÇÜK ÖBÜRLERİ 1 2 KAT bÜYÜL BOYLARI SADECE SAĞ taraftaki evle boyumuz aynı Acaba Damdan DAMA konarsa Zevk ALAMAM Bunun İçinde Yardım HAYIRLI RAMAZANLAR :dans:
sitemizde arama yapınız her sey mevcut bakınız alttaki baslıkda size ait ve aynı biraz arama okuma zahmetine katlanınız lütfen yada sorularınızı aynı baslıkdan yöneltiniz

Arkadaşlar yeniyim bakarmısınız...
Mesajgönderen Mardin36 » 15 Temmuz 2013 16:42

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri