Yeniyim Bi Bakarmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taklacı75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taklacı75

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan urun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Öncelikle ESSELAMUN ALEYKÜM

1:Sorum:şuan elimde 1 çift çakmaklı var erkeği ötüyo kur yapıo anladım kadarıyla dişinin yanına gidiyo çiftleşmek için ama dişi gagasıyla kafasına vuruyo aşşa atıyo

Neden acaba bilen varsa SOLERMI

erkek yada aldıgın kişide yavruları vardıır :)

Adamdan Çift Diye aldım dişi olduna eminim neden acaba douyo gagasıyla kafasını erkegın

Eğer kuşçudan aldıysan erkek olma ihtimali var çünkü kuşçular satmak için kuşları yalan söylerler renkleri birbirine benzeyenlere eş derler :)

onurcambaz' Alıntı:
Eğer kuşçudan aldıysan erkek olma ihtimali var çünkü kuşçular satmak için kuşları yalan söylerler renkleri birbirine benzeyenlere eş derler :)

Kuşçudan almadım ama dişi NERDEN Almadın dersen gagası erkeğin büyük dişinin küçük ayakları büyük erkeğin dişinin küçük boynu büyük erkeğin dişinin küçük bunlardan anladım dişi olduna eminim

taklacı75' Alıntı:
onurcambaz' Alıntı:

Kuşçudan Aldım AMA dİŞİ OLDUNA emiinim Çünkü Erkeğin:BOYNU kalın dişinin ince erkeğin:ayagı kalın dişinin:ince erkeğin burnu uzun ve kalınn ddişinin kısa bu ozellıklerde kuslar dısımıdır

taklacı75' Alıntı:
onurcambaz' Alıntı:

Kuşçudan aldım ama dişi NERDEN Almadın dersen gagası erkeğin büyük dişinin küçük ayakları büyük erkeğin dişinin küçük boynu büyük erkeğin dişinin küçük bunlardan anladım dişi olduna eminim

Kusura Bakmayın Yanlıs yazmısım Kuşçudan aldım ama dişi NERDEN Anladın dersen gagası erkeğin büyük dişinin küçük ayakları büyük erkeğin dişinin küçük boynu büyük erkeğin dişinin küçük Dişimidir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri