YENİYİM Bİ BAKIN :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 890
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
SELAMUN ALEYKUM KUSCULUĞA YENİ BASLADIM KÜMESİMİ YAPTIM FAKAT KÜMESİMDE İĞRENÇ BİR KOKU VAR ÇAMASIR SUYUYLA YIKADIM 2 GÜN SONRA YİNE AYNI KOKU GELDİ KUŞLARIMDAN 2 3 TANESİ HASTALANDI YAVRUMUN GÖZÜNDE ÇAPAK OLUYOR KUŞLARIMI UÇURUYORUM BAŞKA ÇATILARA GİDİYORLAR NE YAPMAM GEREK KÜMESİM ÇATI ARASINDA BİRDE SICAK OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

resim ekleyerek yardım istesen daha faydalı olabilecegimizi dusunuyorum canım kardesim aklıma gelen birkac şıkkı aktarıyım sana catı arasında demişin hava silkilasyonu fazla iyi olmayan yuvan ola bilir bide çatı kiremitse aşırı sıcak olur buda kusları olumsuz etkıler kotu koku deyınce 2 nedenden ola bilir biri kuşlardaki iç hastalıklar 2.si ise kusların pisliklerinin kurumamasından kaynaklanan amonyakımsı bir koku salgılanır saygılarımla

Ajin1' Alıntı:
SELAMUN ALEYKUM KUSCULUĞA YENİ BASLADIM KÜMESİMİ YAPTIM FAKAT KÜMESİMDE İĞRENÇ BİR KOKU VAR ÇAMASIR SUYUYLA YIKADIM 2 GÜN SONRA YİNE AYNI KOKU GELDİ KUŞLARIMDAN 2 3 TANESİ HASTALANDI YAVRUMUN GÖZÜNDE ÇAPAK OLUYOR KUŞLARIMI UÇURUYORUM BAŞKA ÇATILARA GİDİYORLAR NE YAPMAM GEREK KÜMESİM ÇATI ARASINDA BİRDE SICAK OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

ögrenmen gereken her sey sitemizde mevcut baslık açmadan evvel arama yap oku siteyi tanı gezin
bu bir uyarıdır tekrarında sistem tarafından uzaklastırılacaksınız :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri