yeniyim biraz bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aşil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

aşil

Üye
Siteyi ziyaret et
ben yeni başladım aslında tamda başladım denilemez kümesyok :)ama başlıcam kuş bakınıyorum taklacıları çok seviyorum ve miskin leride birde postacı beslek istiyorumm.ilk baştan taklacı türünden bir erkek birde dişi almak istiyorum birde miskin alcam erkek dişi bir denemek istiyorum 4 tane ile başara bilirsem bu 2,3 çeşitte gitmek istiyorum başaramasam fotolarına bakıcaz :)BİLECİKTE BALKONDA YA DA ÇATIDA YA DA BAHÇETE bakıcam sizce hangisi daha iyi balkonmu ,çatımı,bahçemi (bolkon 1 kata :) )Birde bu kuşlar bana ve kümese nasıl alışacaklar nezaman salmalıyım kuşları...tşkler cvp verirseniz beni bilgilendirmiş olursunuz ustalardan bilgi edinmek istirim...!

Merhabalar,
Bu traz yazılarından dolayı site içerisinde sana cevap verecek kişi çıkacağını sanmıyorum.

cnbc1980' Alıntı:
Merhabalar,
Bu traz yazılarından dolayı site içerisinde sana cevap verecek kişi çıkacağını sanmıyorum.
Size inat olsun diye ben acevaplıcam hepsini hem buda ne demek adamın fazla hatası yok karıştırmasıda klavyedendir....

Dostum öncelikle miskin dediğin kuşların adı miski'dir taklacı türündendir taklacı besleyenler taklacı kuşun yanında posta kuşunu beslemezler sende sevdiğin ırk olan taklacı türünü besle kuşlarını çatıda besle balkonda rahat olmaz taklacı güvercin rahat inemez balkonuna birde ilk alıcağın erkek dişi çiftide güzel bi çift al yavrularıda güzel olur bol bol uçurursun......Böylece kuşların ürer gider ama 1 çift kuşla komple kümesi doldurma yani bol bol yavrulatma başka taklacı kuşlar al onlarında yavrularını al kümesini kuşlarlar doldur:).....

Geri