Yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcisintan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mcisintan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet Can
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuslarım yüksek ucucu ailesindendir 1- 2 saat arasında ucarlardı ama son zamanlarda bu süre 10-15 dk arasında ve asfalta (yola) konuyorlar oralardan biseyler topluyorlar gecen gün güzel bi disim arabanın altında kalarak can verdi cok üzüldüm kusculara sordugumda vitamin takviyesi yapmamı söylediler tüyde olabilirlermis ve bu arada kuslarının cogunun yavrusu var acaba bundan dolayıda yaparlar mı böyle seyler ? Yardımlarınızı bekliyorum hersey icin simdiden tesekkürler saygımlarımla (:

Ekli dosyalar

• IMG_1563.webp
    IMG_1563.webp
    326.5 KB · Görüntüleme: 1,040
  • IMG_1566.webp
    IMG_1566.webp
    422.8 KB · Görüntüleme: 993
  • IMG_1564.webp
    IMG_1564.webp
    354.9 KB · Görüntüleme: 1,057
  • IMG_1565.webp
    IMG_1565.webp
    346.7 KB · Görüntüleme: 1,074
  • IMG_1559.webp
    IMG_1559.webp
    663.6 KB · Görüntüleme: 1,064
:haha: ARKADAŞLAR BU MEMET YAN KOMŞUM.. :haha:

BASKETBOL ARKADAŞIM ..

ÇOK GÜZEL BİR KONU ASLINDA MEHMET 'İN GÜNDEME GETİRMİŞ OLDUĞU ; YAVRU ZAMANI ÇOK DAHA FAZLA ÇEŞİTLİ GIDALAR ARAR ANNE BABALARI ...BAZEN YOLDA GEZERLER , YANIMIZA SOKULURLAR, ASMA YAPRAKLARINDAN TUTUN DA, KUM YIĞINLARINA , SİMİT SUSAMLARINA...VS O NEDENLE ''YAVRU SEZONU'' ÇEŞİTLİLİK VE UNLU GIDALARA YÖNELMELİYİZ..

BABANA DA SELAMLAR
:haha: :slm: BU AKŞAM DA KUŞLARIN BENİM ORAYA GELDİLER EKMEK KIRINTISI VERDİM..MUTLUYDULAR.. :evet: GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..

MEHMET BURSA'MIN YAKIŞIKLI ,GÜZEL HUYLU ,BAŞARILI DELİKANLISI ...FAKAT SÖZ VERİP BASKET MAÇINA GELMEYEN BİR ARKADAŞIMDIR... :haha: BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM..http://www.kuscular.org/guvercin-besleme/pigeon-kracker-guvercin-mamasi-t15811.html
guvercin-besleme/pigeon-kracker-guvercin-mamasi-t15811.html

ankara kuşcusu' Alıntı:
kuş görevini yerine getiriyorsa sorun yok :haha:
angaralı kuşlar caddede geziyor , en sevdiğimi araba ezdi diyor.. GÖREVİ GÖK YÜZÜNDE UÇMAK 50 mt İLERİDE ARABA ÇİĞNEDİ..DİĞER KUŞ U ; GÖREVİNİ YERİNE GETİRİR ONDA SORUN YOK.. ! :slm:

Türker Abi bide ölen kusun 2 tane yavrusu vardı erkek üstüne yatıyor ama inşallah birini beslesede anneden bi tane daha hatıra kalsa (: (: Bu arada abi bu yavru sezonundan sonra bu yolda gezme sorunları kesinlikle gecer mi yoksa kuslarda bi alıskanlık olarak kalır mı :hmm: bilgilerini paylastıgın icinde ayrıca tesekkür ederim abi (:

[email protected]' Alıntı:
:haha: ARKADAŞLAR BU MEMET YAN KOMŞUM.. :haha:

BASKETBOL ARKADAŞIM ..

ÇOK GÜZEL BİR KONU ASLINDA MEHMET 'İN GÜNDEME GETİRMİŞ OLDUĞU ; YAVRU ZAMANI ÇOK DAHA FAZLA ÇEŞİTLİ GIDALAR ARAR ANNE BABALARI ...BAZEN YOLDA GEZERLER , YANIMIZA SOKULURLAR, ASMA YAPRAKLARINDAN TUTUN DA, KUM YIĞINLARINA , SİMİT SUSAMLARINA...VS O NEDENLE ''YAVRU SEZONU'' ÇEŞİTLİLİK VE UNLU GIDALARA YÖNELMELİYİZ..

BABANA DA SELAMLAR
:haha: :slm: BU AKŞAM DA KUŞLARIN BENİM ORAYA GELDİLER EKMEK KIRINTISI VERDİM..MUTLUYDULAR.. :evet: GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..

MEHMET BURSA'MIN YAKIŞIKLI ,GÜZEL HUYLU ,BAŞARILI DELİKANLISI ...FAKAT SÖZ VERİP BASKET MAÇINA GELMEYEN BİR ARKADAŞIMDIR... :haha: BOL YAVRULU BİR SEZON DİLERİM..http://www.kuscular.org/guvercin-besleme/pigeon-kracker-guvercin-mamasi-t15811.html
guvercin-besleme/pigeon-kracker-guvercin-mamasi-t15811.html

Abim çok güzel bir yazı olmuş :ckmk: :ckmk: :ckmk: Allah da sizi güldürsün...

mcisintan' Alıntı:
Türker Abi bide ölen kusun 2 tane yavrusu vardı erkek üstüne yatıyor ama inşallah birini beslesede anneden bi tane daha hatıra kalsa (: (: Bu arada abi bu yavru sezonundan sonra bu yolda gezme sorunları kesinlikle gecer mi yoksa kuslarda bi alıskanlık olarak kalır mı :hmm: bilgilerini paylastıgın icinde ayrıca tesekkür ederim abi (:
TEK DİŞİ KÜMESTE OLMADIĞINDAN ERKEK YAVRULARI BÜYÜTECEK BÜYÜK OLASILIKLA ..YAVRULAR EL İLE DE BESLENEBİLİR..EN KÖTÜ İHTİMAL..KOLAY GELSİN..SEVGİLERİMLE..GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..
arama.php?cx=005693101208600501613%3Ao2j035ot2ag&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=YAVRU+EL+%C4%B0LE++BESLEME+POMPA&siteurl=www.kuscular.org%2F&ref=www.google.com.tr%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3Dkuscular%26source%3Dweb%26cd%3D1%26ved%3D0CCoQFjAA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.kuscular.org%252F%26ei%3D7WuHUf2aCYPoPI_LgcAD%26usg%3DAFQjCNGkScbXlJ76Sdn_rTZPz-Q99xp0ZA%26bvm%3Dbv.45960087%2Cd.ZWU&ss=11200j7007600j27

mcisintan' Alıntı:

YERE İNMELERİ ,ALIŞKANLIK OLARAK KALMAZ . EĞER İHTİYAÇLARINI CADDEDE KARŞILIYORLARSA DEVAM EDER..
MİDYE KIRIĞI , KEK, UNLU GIDALAR , GRİT SİVRİ UÇLU PRAMİT TAŞLAR, TOPRAK, YEŞİLLİK, MİNERALLER , MANGAL KÖMÜRÜ, ....ihtiyaçları arasındadır..ÖZELLİKLE KALSYUM GEREKLİDİR..
http://www.eczane.com.tr/?urun-2892-Sup ... ablet.html

Geri