yeniyim yardım ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüseyin35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hüseyin35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin yamalı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar kuşçuluğa başladım uçurduğum kuşlarım var fakat cinsleri belli değil ben az olsun öz olsun diyen bi insanım alacağım kuşlar tutulan kuşlar olması lazım elden çıkarması kolay olması açısından. 60 lira bütçem var neallırım.

60 liraya bir çift hünkari alabilirsin :) Bir hünkari besleyicisi olarak hünkariyi tavsiye edeyim direk :haha:

nereded var 60 lira hünkari abi
100 den başlıyo çift

ya hünkari var hünkari var. Yani bu şöyle birşey her tür kuşu alabilirsin o bütçeye yalnız 10 tane gereksiz kuş besleyene kadar 1 tane güzel kuş beslemen daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Yoksa hünkari ırkının 20.000 TL ya pazarlıksız satıldığı bile oluyor. Bu iş bütçeye ve sana bağlı tamamen acele etme forumda dolaş konu açma ekstra olarak yaz buraya burdan cevap alırsın. Forumda her tür her ırk ile ilgili yeterli bilgi fazlasıyla mevcut. Sağ Yukarıdaki Google aramayı kullan yaz sorunu hemen bir sürü konu gelecektir.

arkadaşım bence taklacı al bu kuşları izlemesi hem çok zevkli oluyo hemde iyi benim tavsiyem bu

kardeş sen en iyisi sağlam oyun kuşu al ilk olarak onlarla başla gerisi gelir zaten (:

bende taklacı al derim izlemesi ayrı bir zevk veriyor insana karar yinede senin kardesim :)

Kendi zevkine güven, kimisi için kuş takla atmasa uçmasa bile güzeldir.

arkadaşlar bende 1 tane ala var taklacı ama daha yavru takla atmıyor sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler

güvercin yumurtlayamıyor

GÜVERCİNİN ÇATISINDA YUMUTA SIKIŞMIŞ YUMURTLAYAMIYOR
1 HAFTADIR YUMURTAYI ÇIKARTAMIYOR KEYFİNİ BOZMUŞ
BİR İĞNESİ İLACI VARMIDIR ACİL YARDIM
TŞK.

Re: güvercin yumurtlayamıyor

hasanbasri6363' Alıntı:
GÜVERCİNİN ÇATISINDA YUMUTA SIKIŞMIŞ YUMURTLAYAMIYOR
1 HAFTADIR YUMURTAYI ÇIKARTAMIYOR KEYFİNİ BOZMUŞ
BİR İĞNESİ İLACI VARMIDIR ACİL YARDIM
TŞK.

Kardeş bu sebepten ölen kuş var bence biraz hızlı önlemini al.

Geri