Yer kümesi mi? Çatı kümesi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Limontepeliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert çolak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Kuş beseyip kümes kurmak istiyorum 2 yıl önce özel yaptırdıgımız çam ağacından yapılan maxi boy bi köpek kulübem var tamamen ahşap arkadaşım içini düzeneyip 6-7 çift kus beslenir dedi kuscu bi arkadasımda bana sat kümes yapıcam dedi satmadım simdi kulübe bahçede ordamı kurmaıyım kümesimi yoksa çatıyamı cıkartmallıyım?

yer ve çatı ikisinin arasındaki fark ben çatıyı önerrim
Yerde her zaman bahçede duramayacağını sanıyorum bir zamandan sonra sana olumsuz olsun uçurma konusuda öyle kuşları tam izleyemezsin kedisi var hırsız daha rahat çalar her daim kuşları kaptmak için onları beklersin eğer yerde beslersen bir zamadan sonra sana zevk değil eziyet olur tahminimce
Çatıda herşey 10 kat daha rahattır çünkü ben her iki yerde de beslemişim kümesi her zaman temizlemelisin koku yapıp hem evdekiler hem komşular şikeyetçi olur ve dama konan kuşa da taş atma bir zamnadan sonra şikayetçi olurlar sana önerceğim çatıdır saygılarımla....

Yerde sıkıntı yok bahçem geniş havadar yeşillik bi tanede alman kurdu kpeğim var hırsızlık ihtimali düşük bahçede

o zaman herşey gönlünce olsun yerde beslemekte ısralıysana ayrıca yer vitamin ve mineral bakımdan da zengindir o zaman yerde besle eğer olmuyorsa çatıya çıkarısrn

Aslında yerine göre değişir etrafında yüksek bina felan yoksa kuşların rahat kalkıp inebilecegini düşünüyorsan bahçe daha iyi olur senin veremeyecegin her türlü vitemini minerali kendileri bahçeden otdan topraktan alır. Ancak kuşlar rahat inebildikleri yerleri severler. Etrafda yüksek bine varsa çatı daha iyi olur.

Bende bahçede besliyorum ancak etrafımda 1-2 katlı evler var. Çatıya kümes yapma şansım yok direk kümesle beraber çalar götürürler.

Geri