Yerde güvercin belsenirmi Lütfen Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÇakmaklıUğurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğurcan Uçar
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Slm.a kuscular ben kuşlarımı apartmanımın altındaki garajda bir köşede beslemekteyim. Bazı yerlerden Taklacı güvercin inmez ve garajda güvercin alışmaz diye laflar duydum bide sizlerin yorumlarını görmek istedim LÜTFEN YARDIM EDİN _ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (:

Aleyküm Selam ...
Her yere alışır kardeşim tabi çatı da veya geniş bir bahceddeki kadar iyi verim alamayabilirsin o ayrı bir mesele ...

Çok Teşekkür ederim abi sağol içimi rahatlattında Taklacı Beslenirmi Peki

Uğurcan güvercin hayvanı limon sandığına bile alışır beslemede sorun olmaz,nerde yem su içiyorsa oraya girer çıkar.

Onun için garajdada balkondada besleyebilirsin,ancak oyun kuşu bakacaksan kuşun ineceği yer ne kadar ortada ve

geniş olursa o kadar randıman alırsın.

Şayet garaj önünde kuşun direk inebileceği hedef yapacağı boşluk yoksa iyi bir oyun kuşu için uçum ve inim işi zor olur

Garajın üstündeki çatıya inmeğe alışırsa ordanda yerine inmek için baya mücadele etmesi gerekir,kuş içinde bakan

içinde zor olur.Tabiiki benim dediğim iyi bir oyun kuşu için geçerli.

Şayet benim baktığım leşler gibi oynamayan oyun kuşu olursa sorun olmaz yabani gibi iner çıkarlar :)))))

Selamlar sağlıcakla kal.

en guzelı oyun kuşu için yerdir zaten kardeşim bnm

arkadaşlar benımde böyle bi sorunum var kümesimin önünde az bişiy ağaçlık var kapatıyor kümesimin önünü üst taraf acık ama ön taraf kapalı napablirim kuşlar üstten görürmü kümesi inerlermi ?

inerler umut kardeşim ben şimdi uçuruyorum aynı senin dediğin gibi bir yer benim yerimde kuşlarım oyun kuşu çok rahat iniyorlar... Bu arada TEŞEKKÜR Ederim Abilerim çok yardımda bulundunuz Kalın Sağlıcakla... :slm:

çok rahat beslersin abi 11 yaşındayım besliyodum balkonlu eve çıktık balkon küçük ama besliyom

Geri