Yerde güvercin besleyenler kediden nasıl korunuyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İsmail34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

İsmail34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Bahar
Meslek
-
İlgi Alanı
Bir konuda bilginize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.
Kuşlarıma boz renkli bir kedi dadandı. Bir gözü kör kümesin çatısında bekliyor 2 ayda 4 kuşumu yedi. Kuşları korkutuyor inmiyolar.
1 kova su attım üstüne,kafasına taş attım,tahta kapı bile fırlattım . Gitmiyor gene pusuyor kümesin çatısında bekliyor.Öldürmekte istemiyorum ne yapmam gerekiyor ?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Re: Yerde güvercin besleyenler kediden nasıl korunuyorsunuz

Canım kardeşim bu konu ile ilgili 2-3 sefer yazı yazdım yine yazmaya devam edicem ama aynı başlıkta aramış olsan karşına gelecektir göreceksin sitemizde mevcut.Oyuncakcılarda ve çoçuk oyun gereçleri satılan yerlerde pintbol silahlarına benzeyen su tabancaları var ya onlardan al veya Eminönü Tahtakalede Kedisavar şok tabancaları var hayvanlara zarar vermeden kaçırabilirsin selamlar.

Canlı yakalamaya çalışın ve uzak bir yere bırakın.

Kedi den kurtulmak kolay degil bir alistimi hep gelir anca kopek alcaksin yada ahmet abi nin tavsiye etigi gibi tabanca alcak sin tabanca daha iy her kopek kediye saldirmiyor :D

Arda42' Alıntı:
Kedi den kurtulmak kolay degil bir alistimi hep gelir anca kopek alcaksin yada ahmet abi nin tavsiye etigi gibi tabanca alcak sin tabanca daha iy her kopek kediye saldirmiyor :D
Tabanca nasıl olacak sabahtan akşama kadar dışarıda kuşlar sürekli başlarında bekleyemem. Ama kutuya koyup dere kenarına falan bırakıyım diyorum kuşların intikamı alınmış olsun :ckmk:

:D bir kere elektirik yedi mi bir daha gelmez anlamiyla nede olsa elektrosok tabancasi zarar vermez sadece korkutur :D bir daha gelmez ayrica kediyi yakalamak kolay degil :D bunu ben iy biliyorum benim bahcede cinsini bilmedigim kucuk bir kopek ne gorurse kovaliyo. :D

Geri