YERDE HİÇ UÇURMADAN TİPİNE BAKARAK ALDIĞIM MEZAT KUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankara kuşcusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan karahan
Meslek
kurye
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR KUŞ TÜYE GİRDİ GAGA DİPLERİNDEN TÜY ÇIKIYOR VE YUMURTANIN BİRİNİ BIRAKTI DÜN... BİRİDE KUŞUN ŞU ANDA KIÇINDA KUŞ HAMİLE OLDUĞU İÇİN ANCAK BUKADAR GÖREV YAPABİLDİ BU KUŞU 40 TL KADAR Bİ UCUZ FİYATA HİÇ UÇURMADAN SADECE TİPİNE BAKARAK ALDIM DAHA YAVRU İLERDE BİRAZ DAHA AÇABİLİR belki.. daha doğrusu elimdeki yavruları yanında açmak için aldım ne çok yüksek ne alçak 1 saat uçuyor tam yavru açmalık........ ve öbür video da kümesimdeki kuşlar :heyo: http://www.youtube.com/watch?v=bchCLUQqex0 ve bunlar http://www.youtube.com/watch?v=zcztGcKSQIQ

kuşların pisti olmadığından tam şabamıyor :haha:

Ekli dosyalar

• kuleden-pilota-pistte-kus-olusu-var-pas-mi-gececeksiniz_621533_340_226.webp
    kuleden-pilota-pistte-kus-olusu-var-pas-mi-gececeksiniz_621533_340_226.webp
    17.9 KB · Görüntüleme: 1,930
  • Fotoğrafjt-0005.webp
    Fotoğrafjt-0005.webp
    165.8 KB · Görüntüleme: 2,005
Bende gecen mezattan kuş aldım 20tl ye mavi şimdi kuşu uçuruyorum en az 1 saat uçarı var her gelmesinde 7 10 takla arası gidiyor şaşırdım valla 20 tl lik mardın :)

HAYRINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH ( HER ALDIĞIN KUŞ İÇİN VEYA HER FARKLI DÜŞÜNCEN İÇİN AYRI BAŞLIK AÇARSAN BU İŞ YÜRÜMEZ MUHARREM ABİNİN SÖYLEMESİNE RAĞMEN YENİ BAŞLIK AÇMIŞSINIZ.BİR TANE BAŞLIK AÇIP BÜTÜN KONULARINIZI BÜTÜN GELİŞMELERİ ORDAN PAYLAŞIRSANIZ TAKİP ETMESİ DAHA RAHAT OLUR KONU KİRLİLİĞİDE OLMAMIŞ OLUR) SAYGILARIMLA OĞUZ :slm:

oguzhan_kasap' Alıntı:
HAYRINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH ( HER ALDIĞIN KUŞ İÇİN VEYA HER FARKLI DÜŞÜNCEN İÇİN AYRI BAŞLIK AÇARSAN BU İŞ YÜRÜMEZ MUHARREM ABİNİN SÖYLEMESİNE RAĞMEN YENİ BAŞLIK AÇMIŞSINIZ.BİR TANE BAŞLIK AÇIP BÜTÜN KONULARINIZI BÜTÜN GELİŞMELERİ ORDAN PAYLAŞIRSANIZ TAKİP ETMESİ DAHA RAHAT OLUR KONU KİRLİLİĞİDE OLMAMIŞ OLUR) SAYGILARIMLA OĞUZ :slm:
:slm:

YAZ SERKAN IN TAKLACILARI BİR BAŞLIK YETER..

konu kirliliğimi hani nerde :haha: herkes video atıyor benim videoya gelince kirlimi oluyor usta kuşculara hakaret etmeyin lütfen muharrem bey bunun konu kiriliği olmadığını bilir burda mezattan hep kötü kuş çıkar bilincinin yanlış oldğunu paylaştık saygılar

SEN ;

SERKAN KARAHAN'IN TAKLACI OYUN KUŞLARI - diye başlık aç .videonu da orada paylaş .sana özel durum..

BU KONUYA YAKIN '' ELDE NE YAPACAĞI BELLİ OLUR MU '' DİYE BAŞLIKLAR VAR ..O BAŞLIKTA DURUMUNU DEVAM ETTİR..

d5Vc0.jpg

bunuda mezattan 25 e aldım bu öbüründen daha iyi çıkacak eminim :haha: bir haftaya kadarda uçurup videosunu atacaz inş... bir öncekinin video linki yukarda............... bu resimdekide sizce oynarmi

HAYRINI GÖR GÜZEL ARKADAŞIM. UMARIM ZAMANLA DAHA GÜZEL KUŞLAR ELDE EDER. KENDİNE HAS FARKLI DAMAR ELDE EDER VE BESLERSİN.

MUHARREM ABİ DEDİ. AYNI SAYFALARDAN BAŞLIK AÇMA GİBİ SÖZLER YAZMAK SİZE DE BANA DA DÜŞMEZ GEREKENİ YÖNETİCİ MUHARREM BEYSE YAPAR KİLİTLER ARTIK NE GEREKİYORSA O YAZAR.

ANCAK BURADA DELİKANLI İLAÇ İSMİ ÖZELLİKLER HASTALIKLAR VEYA AYNI KONU İÇERİKLİKLERİNDEN SORULAR YAZMAMIŞ. MEZATTAN ALINAN KUŞLARIN GENELDE KÖTÜLENDİĞİNİ KENDİNE GÖRE HAYIR BUNUN TAM TERSİ OLABİLECEGİNİ RESİMLİ VİDEOLU PAYLAŞIM YAPMIŞ ELİNE EMEGİNE SAGLIK ARKADAŞIM.

ARAŞTIR PAZARDAN AL MEZATTAN AL NEREDEN ALIRSAN AL HELALİNDEN AL.
BİZLERDE BÖYLE YETİŞTİK BÖYLE GÖRDÜK ZAMANLA KENDİMİZİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTIK SORDUK ÖGRENMEYE ÇALIŞTIK. ARPA BOYU KADAR İLERLİYORUZ MEŞAKKATLİ. ZAMANLA TECRÜBELENİR DAHA İYİ KUŞLAR ELDE EDERSİN.

EMİN OL ÇOGU USTALAR, NAMLARI İNTERNETTE DOLANAN, YILLARI KELEBEK KUŞUYLA GEÇEN OYUN KUŞUNDAN ANLAMAYAN ŞANSIN VE ELİNE GEÇEN DOGRU KUŞLARLA ÇALIŞIP BİR ANDA ŞİŞİRTMELERLE BÜYÜK KUŞÇU OLMUŞLAR YAŞASALAR BEN NEYMİŞİM BU BENMİYİM DİYECEK RAHMETLİLER OLMUŞ. 50 60 SENESİNE KADAR BENDE BU SAF DAMARLAR VAR DİYECEK KADAR MİLLETİ GÜLMEKTEN KIRDIRAN ŞAHISLAR, BU KIRAHATHANELERDEN KUŞ EVLERİNDEN KUŞ AL SAT İZLE EŞLEŞTİRMELERLE BİRDE ŞİŞİRTMELERLE MALUM KUŞ CEMAATİNİN HAYEL GÜCÜ YÜKSEK BÜYÜK KUŞÇU OLMUŞLAR.

BU KUŞLAR GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİ. HERKEZ BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜNÜ UÇURUYOR.
BİRDE MADEM BÜTÇEN KADAR MEZATLARDAN KUŞ ALIYORSUN Kİ DOGRUSUNU YAPIYORSUN ŞUANKİ HALİNLE

İYİ PARA VER BİR TAKIM BESLE MATIGINA GÜVENME!!!

BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ EKELEŞMİŞ KUŞ ALMA RENGİNE ALDANMA BU KUŞLARLA ÇALIŞMA ONUNLA ÇALIŞAN ZATEN ÇALIŞMIŞTIR. YAVRU YAŞINI ALMAMIŞ GÖZÜ YUKARIDA KANAT UÇLARIYLA DEGİL DİRSEGİYLE KALKAN VE AYAKLI MEZAT İÇİNDE İNEN KUŞLARA BAK. TAKLAYA GEREK YOK DAR ALANDA İÇERDE SİLİP SÜPÜREN 5 10 TAKLA ATAN KUŞLARA BAKMA HEM TOMBALA KUŞU OLUR HEMDE PAHALI OLUR BİRDE HAVADA İCRAATI OLMAZ GÖRMEZ.

EMİN OL BENİM ETRAFIMDA ÇOK ARKADAŞIM VAR MİLYARLAR VERİP USTALARDAN ANKARADAN SİVASTAN KUŞ GETİREN İZLEYİP ALAN HALA KUŞÇU OLAMAYAN ALTLARI ÇALIŞMAYAN.

BİZ NE KİMSELER GÖRDÜK SİVASTAN GELİP BİZİM MEZATLARDA ÜST ÜSTÜNE 20 ŞER LİRALARLA KUŞ TOPLAYIP KUMESLERİNDEN SİVAS KUŞU DEYİP TEKRAR BAŞTA İST. ANKARA VE DİGER İLLERE YILLARDIR SATAN. HATTA ŞAHİY OLANLAR VARDIR FENERBAHÇE SİVAS MAÇINDAN 3 AY EVVEL BURDA İST. MEZATLARINDA KUŞ BIRAKMADILAR EL ALTINDAN ALDILAR MEZATLARDAN TOPLADILAR NEDE OLSA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR İSTANBBUL SİVASA HİCRET ETTİ. MAÇA GİDEN ÇOK SAYIDA ŞAHIS ELLERİNDE KUŞLARLA DÖNDÜ SİVASTAN SARI GÖZLER GETİRDİK.

İSTANBUL SİVAS İSTANBUL ARASI HAMBALLIK YAPTILAR VE BU KUŞLARDAN BAZILARI İYİ KUŞÇULARIN ELİNE GEÇİP BİLMEDEN UÇURMADAN ŞEKLİNE ŞEMALİNE BAKIP ÖZSİVAS KUŞU ŞU FİYAT DİYEN DAHA NELER NELER.
SEN MEZATTAN 10 20 30 YTLYE KUŞ ALÜSTÜNE ÇIKMA EMİN OL UMMADIGIN KUŞ USTA KUŞÇULARIN ELLERİNDE BİLE OLMAYA BİLİR ANCAK TECRÜBE O KUŞU İŞLEMEK EŞLEMEK ALTINI ÇALIŞTIRABİLMEK BUNLARDA ZAMANLA GÜZEL ARKADAŞIM HADİ SELAMETLE

yorumların için teşekkür bekir kardeş..... mezatla alakalı zamanın birinde yaşadığım bir tecrubeyi anlatayım..

bundan 23 sene kadar evvel biz mezatlardan. yaşımız o zaman küçük ve çok paramız olmadığı için..kuş alırdık şimdinin 5 vaya 10 tl değerinde kuşu 2 gün sonra oyun sökmemiş inancı ile uçururduk ve kuş öylebir oynardıki yere yarım metre kalır.. 10 takla ile 3 direk giderdi adeta sov yapardı... biz hayret ederdik tabi sonralardan anladıkki

KUŞLARI ŞEHİR DIŞINDAN ÇALIP 12 SAAT BOYUNCA ONLARCA KUŞ OTOBÜSTE AÇLIKTAN SUSUZLUKTAN MECALİ KALMAMIŞ MEZATTADA KARANLIKTAN BİRDEN IŞIĞA ÇIKMIŞ KORKMUŞ BELKİ BAŞKASININ KÜMESİNİN EN KIRAL KUŞU.....

AMA O AN İÇİN OYNAMADIĞINDAN BEDAVA FİYATA SATILMIŞ KUŞLAR TABİ BEN BUNLARA KARŞIYIM SADECE OLAN BİR GERÇEK BU VE BUNUNLA BERABER KUŞCULUĞU. MECBUREN BIRAKMIŞ İYİ BİR KUŞCUNUN KUŞU VEYA İYİ YABANCI BİR KUŞ SAATLERCE SICAKTA UÇMUŞ AYNI YABANİ GİBİ DERMANSIZ BİR ŞEKİLDE BİR KUŞUCUNUN KÜMESİNE İNMİŞ..
YAKALAYANDA İNİŞİNE BAKARAK YARAMAZ DEYİP MEZATA GETİRMİŞ VEYA KUŞ KENDİ YERİNDE TÜYE GİRMİŞ YERİNİ BEYENMEMİŞ BAKILMAMIŞ VEYA ATMACA VURMUŞ KUŞ TOPARLAYAMAMIŞ BOŞA ÇIKMIŞ VİTAMİNSİZ DERMANSIZ KALMIŞ
TABİ BUNLAR ELBETTE HOŞ OLAN ŞEYLER DEĞİL AMA 100 DE 5 İHTİMAL MEZATLARA BU TÜR KUŞLAR GELİR BURALAR KUŞCULARIN KENDİ ÇAPINDA SOSYAL ALANIDIR HER KESEYE HİTAP EDER BEN HERZAMAN DERİM EN İYİ
KUŞ MİLYARDA HAK ETSE BEN KUŞA ÇOK PARA VERMEM..

İYİ KUŞCU BENCE KUŞA ÇOK PARA VERMEMELİ İYİ BİR KUŞCU KUŞUN İYİSİNİ BİR ŞEKİLDE MUTLAKA HELAL YOLDAN BULUR KUŞA ÇOK PARA VERMEK BENCE ŞU DEMEKTİR ( BEN ACEMİYİM İYİ BİR KUŞ BULAMADIM ÜRETEMEDİM O YÜZDEN SANA GELİP ÇOK PAHALIYA KUŞ ALMAYA GELDİM :haha: BANA YARDIM ET ) TABİ BU YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞÜM

BANA KATILMAYAN ARKADAŞLARADA SAYGIM VAR AMA NE DEMİŞLER HAZIRA DEĞİL ( EMEĞE SAYGI ) BU HER KONU İÇİN GEÇERLİ.....

EYWALLH...

yaşını farketmeden benden büyük olmana ragmen delikanlı yazmışım 2 satırda hakkını helal et.

canın sağolsun ne önemi var ufak tefek şeyler

ankara kuşcusu' Alıntı:
yorumların için teşekkür bekir kardeş..... mezatla alakalı zamanın birinde yaşadığım bir tecrubeyi anlatayım..

bundan 23 sene kadar evvel biz mezatlardan. yaşımız o zaman küçük ve çok paramız olmadığı için..kuş alırdık şimdinin 5 vaya 10 tl değerinde kuşu 2 gün sonra oyun sökmemiş inancı ile uçururduk ve kuş öylebir oynardıki yere yarım metre kalır.. 10 takla ile 3 direk giderdi adeta sov yapardı... biz hayret ederdik tabi sonralardan anladıkki

KUŞLARI ŞEHİR DIŞINDAN ÇALIP 12 SAAT BOYUNCA ONLARCA KUŞ OTOBÜSTE AÇLIKTAN SUSUZLUKTAN MECALİ KALMAMIŞ MEZATTADA KARANLIKTAN BİRDEN IŞIĞA ÇIKMIŞ KORKMUŞ BELKİ BAŞKASININ KÜMESİNİN EN KIRAL KUŞU.....

AMA O AN İÇİN OYNAMADIĞINDAN BEDAVA FİYATA SATILMIŞ KUŞLAR TABİ BEN BUNLARA KARŞIYIM SADECE OLAN BİR GERÇEK BU VE BUNUNLA BERABER KUŞCULUĞU. MECBUREN BIRAKMIŞ İYİ BİR KUŞCUNUN KUŞU VEYA İYİ YABANCI BİR KUŞ SAATLERCE SICAKTA UÇMUŞ AYNI YABANİ GİBİ DERMANSIZ BİR ŞEKİLDE BİR KUŞUCUNUN KÜMESİNE İNMİŞ..
YAKALAYANDA İNİŞİNE BAKARAK YARAMAZ DEYİP MEZATA GETİRMİŞ VEYA KUŞ KENDİ YERİNDE TÜYE GİRMİŞ YERİNİ BEYENMEMİŞ BAKILMAMIŞ VEYA ATMACA VURMUŞ KUŞ TOPARLAYAMAMIŞ BOŞA ÇIKMIŞ VİTAMİNSİZ DERMANSIZ KALMIŞ
TABİ BUNLAR ELBETTE HOŞ OLAN ŞEYLER DEĞİL AMA 100 DE 5 İHTİMAL MEZATLARA BU TÜR KUŞLAR GELİR BURALAR KUŞCULARIN KENDİ ÇAPINDA SOSYAL ALANIDIR HER KESEYE HİTAP EDER BEN HERZAMAN DERİM EN İYİ
KUŞ MİLYARDA HAK ETSE BEN KUŞA ÇOK PARA VERMEM..

İYİ KUŞCU BENCE KUŞA ÇOK PARA VERMEMELİ İYİ BİR KUŞCU KUŞUN İYİSİNİ BİR ŞEKİLDE MUTLAKA HELAL YOLDAN BULUR KUŞA ÇOK PARA VERMEK BENCE ŞU DEMEKTİR ( BEN ACEMİYİM İYİ BİR KUŞ BULAMADIM ÜRETEMEDİM O YÜZDEN SANA GELİP ÇOK PAHALIYA KUŞ ALMAYA GELDİM :haha: BANA YARDIM ET ) TABİ BU YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞÜM

BANA KATILMAYAN ARKADAŞLARADA SAYGIM VAR AMA NE DEMİŞLER HAZIRA DEĞİL ( EMEĞE SAYGI ) BU HER KONU İÇİN GEÇERLİ.....

EYWALLH...
Serkan abi kuşlarını beğendim inşallah dahada iyi olurlar, şu ucuz kuş görüşüne mezat görüşüne sonuna kadar katılıyorum kuşçuluk öldümü konusundada yazdım en iyi kuş cocukken uçurulur her fırsatta kümese başka kandan ucuz kuşlar girer sürekli başka kan başka soy denersin kuşlar kovalanır inmesine fırsat verilmez bol bol yerlere yem atılır hayvan sürekli yer sürekli uçar nefes açar kanatları kasları gelişir yoğun tempoda bir süre sonra makine gibi olurlar ,sonra bir bakmışsın dediğin gibi hayrete düşürecek oyunlar başlar . Ben dediklerini senin kadar eski olmasada bundan 8 9 yıl evvel yaşadım ne zaman okul bitti cocukluk bitti çok para verelim iyi kuş alalım araya fazla kan sokmayalım aman hastalık bulaşmasın vs düşünceler başladı (profesyonelliğe ilk adım olsa gerek) işte ozaman o eski kuşlarıda bulamaz olduk. Şimdide diyoruzki eski kuşlar kalmadı eski kuşlar değil abilerim eskisi gibi zaman kalmadı 5 lira 10 lira coluk cocuk kuşu para etmez kümese sokmam diyoruz işte burada kaybediyoruz iyi kuşlar ayaklara düştü kötü olanlarsa hokkabazlar yüzünden iyi bilinmeye fazla para etmeye başladı herkezin kendi görüşüdür hepinize saygılar.Bir yerim olsa etrafı açık inanıyorum ve adım gibi biliyorumki o 5 10 liralık kuşlardan ne cevherler çıkacak.

selam arkadaslar.oncelıkle yanliş anlamayın ama ben bu kusculardakı mezatlardan ucuz kus alıp iyi kuş bulma fantazısını anlamıyorum.kımse ıyı kusunu götürüp mezatlarda satmaz.bu işde herkez ıyısının hastası.bu hafta bunu alayıp olmadı haftaya başka alayım sonu gelmez.ıyı kus uretmek ıcın bikere sabırlı olacaksın,secere takıbı yapacaksın,ayran gönüllü olmayacaksın yanı her gordugun kuştan etkılenıp vaybe su kusda benım olsa demıyeceksın.hıc düşünülmüyormu acaba yıllardır aynı kuşları ılerletmeye calısan ınsanlar neden gıdıp mezatlardan 10tl kus alıp ucurmuyoor.acaba paralarımı yok.her sene 20yavru alıp ucurmaya calısacagıma,her hafta gıder kelle başı 10lıradan 10kus alır ucururum.olmadı haftaya bıdaha.sizlerdekı hesaba gore ıllakı bırseyler cıkar.bır kusu ıyımı kotumu anlamak oyle kolay degıl.enaz 2 3sene gereklı bır o kadarda esledıgın kus ıcın hesap et.yıne bır o kadar yavrular tutdumu.bır o kadarda torunlara ayır.oldumu yaklasık 10yıl.mıllet kendını eskıden alırdık oynayanlar cıkardı dıye avutuyor.hayır efendım onlarda nızamı oynamıyordu lakın cocukluk gorusune gore o kusun gıtdıgı 10mt sıze gelıyordu 100mt.kıssadan hısse;bosverın mezatı dükkanı en begendıgınız kuslarınızdan bır takım secın onların uzerınde calışın.simdi dyeceksınız mezatdan hıcmı ıyı kus cıkmaz ıllakı bınde bır denk gelır onuda herkes bılemez.yanı her hafta starlar havalarda ucusmaz mezat ortamlarında.

arkadaşım biz 10 metre ile yüz metreyi ayıramayacak kadar aptal değiliz elhamdülillah..

biz yıllarca elinde aynı soyu tutmuş çok kimseler bilirizki ancak şu soy bu soy diye yıllarca avunur durur bu bunun amcası dedesi şu hala oğlu kuzeni yedi göbek kuşağını sayar ..icrata gelincede sıfır..

ha ben yıllarca bekler ihtiyarlayıp emekli olunca elimdeki kuşlardan bir veya iki tane sağlam kuş çıkar diyorsan o başka :haha:

dediğim gibi elimdeki kuşlardan bir yol olmadıysa misal olarak hepsini elimden çıkarıp çok pahalıya kuş almam mezatlardaki kuşların çoğunluğu iyi değildir zaten önemli olan iyi olanı bulmak

pahalıya ben alırım diyenede yorum yapmam saygım var

ben çok para verıp kuş alın demedım.ben dedımkı sürekli kuş alıp durmayın.eldekıyle yetınmeyı bılın.eldekı ıyı degılse bıryerden bır takım ıyı bulursun uretırsın.ama sen macera aramaya devam edıceksın bellı.ben dıyecegımı dedım ısteyen uygular ısteyen kus almaya devam eder.kımsenın cebındekı paranın bekcısı degılım

biz yıllarca elinde aynı soyu tutmuş çok kimseler bilirizki ancak şu soy bu soy diye yıllarca avunur durur bu bunun amcası dedesi şu hala oğlu kuzeni yedi göbek kuşağını sayar ..icrata gelincede sıfır..
bu cumleyı yazıyorsun sonrada her yerde 30yıllık soy sarılarım esas kuslarım dıye yazıyorsun.madem yukarıdakı cumleyı yazmısında neden ıkıde bır 30yıllık sarılarım dıye ovunuyorsun bune perhız bune lahana tursusu demezlermı adama.yoksa işine goremı yazıyorsun.hem yıllarca aynı soyu tutupda elınde kötü kuş olacak kısı olayıda bana mantıklı gelmıyor.belkı dısarıya kötülerı verıyordur oda kusculuk degıl karakter meselesı.ama bılınclı olarak kus besleyen bır ınsan uzun yıllarda kus beslıyorsa ıllakı vardır bır seylerı.bence mezatdan kus almayan kısılerı bu kadar yabana atmayın :evet:

Dediğin mantıklı ama. Benim anlatmak istediğim mezarlardan iyide
çıkabiliyor

Almayan birşey demiyoruz. Ben sabit soy ve mezat kuşlarınıda. Tutuyorum

Yanlış olan ise birkisi halen bir yol olmayan. Soydan medet beklemesi

Konuyu. Başka yerlere cekmeyelim
Benim kuşlar eskiden çalıninca bıraktım yeniden başladım eğer kötü çıkarsa bende değiştireceğim

yinede idare eder yarın yeni videolarla eywallh

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJ1aPA5hD38[/youtube]

sık takladaki gök

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF16yQDlwhU[/youtube]

serkan abi inşallah sonu iyi olur. ama şuanda bu kuşun yaptığı cok sıradan bi hareket
yani pazardan 10 tane yavru alsak uçurdumu 8 i sıktaklaya girer.
mihim olan bundan sonrası inşallah gönlünün istediği gibi çıkar

Bu video öylesine yeşillik olsun diye attım

Kuşun seyredilebilir hali. Büyük harfle Ankara kuşcusu karahan

Başlığında video link i var ordan izleyebilirsin

Herkesin gönlüne göre çıkıyor maşallah.
Abi yandın bundan sonra mezattan kuş alacak gençler seni rahat bırakmaz abi banada seçiver diye :)

40 dakika içinde yaptığı oyunların çeğreği

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri