yerde takla atan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar ben sızden yorum beklıyorum yerde takla atan kusşlarımız hakkında ayakları yerden kesılır kesılmez takkkk patlatıyo bı cok arkadasım cesıt cesıt sebepler soluyo ama benım bıldıgım damarı temızzz olmaasındannnn tesekkurler :evet:

İyi değil,tamamen kanın baskınlığından kaynaklanıyor..

kardeş bunları en kral oynayan kuşlara vermem zaten,ben bu kuşlardan 80 metre fişek 15 taklayla oynayan kuşlar çıktı ı.erkeğin tek bi yavrusu kendisi gibi sıkı diğer bütün yavruları güzel uçtu,güzel oynadı en beğendiğim yönleri altları boş değil taklasız hayatta inmezler. kuşun damarınıda biliyorum erkeğin anasını babasını bilirim yavruyu ne renk vereceğini bilirim.dediğin gibi pırıltıyada iyi oluyo benim yerim dar kuş uçurunca bu 2 kuşu evin yakınında asfalt yola çıkatıyorum zaten takla vurmaktan uçamıyolar uçurduğum kuşta bunların üzerine sefer alıyo güzel oluyo

selam arkadaşlar.. eminim ki bir çok güvercin seven arkadaşım biliyordur ki 1.kanı harbi saf kan olan oyun güvercinleri sertte girmez yani oldugu yerde takla atmaz sebeb ne olursa olsun 2.taklacı diye tabir ettiğimiz güvercinler istediği kadar oyunlu olsun nerden kalktıysa oraya iner başka çatılara balkonlara kesinlikle konmaması lazımdır.3.erken taklayı çeviren deil geç çeviren makbuldür. 4 oyun kuşu ufak olur fişeği ve taklayı rahat ve güzel çevirebilmesi için( kilolu birimi daha kolay yoksa zayıf birimi daha rahat takla atar:)5 kanı güzel bir güvercin kesinlikle kanatlarını parçalamaması lazımdır 6.nerde beslersen besle damarı iyi bir oyun kuşu heryere iner kesinlikle damlarda günlerce kalmaz ...sizlerle paylaşmak istedim saygılar hakan İŞMAN

Geri