Yere paralel uzanan bacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DumanlıHastası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Eray
Meslek
Elektrik Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm abilerim fotoğraflarda da göreceksiniz yaklaşık 23 günlük yavru güvercinim ayağının birinde sorun var yere paralel şekilde uzanıyor ve geriye doğru uzanıyor hal böyle olunca yavru kuş hem acı çekiyor hem de ayağa kalkamıyor aslında bu sorunu çok önceden farkettim yani kuş 11 12 günlükken fark etmiştim internetten araştırdım iki ayağını iple bağlıyorlardı sonuç alınıyormuş aynı şekilde bağladım bi hafta kadar durdu ama fazla bi etki etmedi . Vetenirere götürecem ama burda ki vetenirerler kasap gibi yani birşey yapabileceklerini düşünemiyorum işim gereği şehir dışına da çıkamıyorum . Siz büyük abilerimden ne yapmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum böyle yaşar mı ? Başına böyle bi olay gelen varsa söylesin lütfen . Bu arada kuş neden böyle oldu onu yazayım tamamen yuvadan kaynaklaşan bi sorun yuva zemini kaygan olduğu için böyle oldu biraz geç farkettim yuvayı değiştirdim ama iş işten geçti yeni kuş besleyenlere de örnek olsun lütfen yuva zeminine çok dikkat etsinler şu yavrunun güzelliğine bakar mısınız bunu böyle gördükçe canım gidiyor düzelmesi için elimden geleni yapıcam .
image.webp
image.webp
image.webp

Selamün aleyküm abilerim fotoğraflarda da göreceksiniz yaklaşık 23 günlük yavru güvercinim ayağının birinde sorun var yere paralel şekilde uzanıyor ve geriye doğru uzanıyor hal böyle olunca yavru kuş hem acı çekiyor hem de ayağa kalkamıyor aslında bu sorunu çok önceden farkettim yani kuş 11 12 günlükken fark etmiştim internetten araştırdım iki ayağını iple bağlıyorlardı sonuç alınıyormuş aynı şekilde bağladım bi hafta kadar durdu ama fazla bi etki etmedi . Vetenirere götürecem ama burda ki vetenirerler kasap gibi yani birşey yapabileceklerini düşünemiyorum işim gereği şehir dışına da çıkamıyorum . Siz büyük abilerimden ne yapmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum böyle yaşar mı ? Başına böyle bi olay gelen varsa söylesin lütfen . Bu arada kuş neden böyle oldu onu yazayım tamamen yuvadan kaynaklaşan bi sorun yuva zemini kaygan olduğu için böyle oldu biraz geç farkettim yuvayı değiştirdim ama iş işten geçti yeni kuş besleyenlere de örnek olsun lütfen yuva zeminine çok dikkat etsinler şu yavrunun güzelliğine bakar mısınız bunu böyle gördükçe canım gidiyor düzelmesi için elimden geleni yapıcam .Ekli dosyayı görüntüle 58995Ekli dosyayı görüntüle 58996Ekli dosyayı görüntüle 58997

Canım kardeşim kuşun üzerine anne veya baba yatmış olabilir tam yazmamışsın kırık mı yoksa kalçadan iki çıkık mı kırık ise kolay kalçadan ise biraz aksar ve yaşar soy yaklaşmış olabilir bildiğimiz mayalı ekmek hamurundan yarım avuç kopar iki kürdan veya döndurma çubuğunu arızalı bacağın iki yanuna koy hamurla güzelce sar 15-20 ğüzelce sargır bezi ilesar öyle kalsın selamlar,

Abi kırık olduğunu düşünmüyorum çünkü kırılacak bi durum yok yuva zemini kaygan olduğu için yavru kuş tutunmaya çalıştıkça tutanamadığından biraz da anne baba kuşun üzerine yattığından olsa gerek bir ayağı görüldüğü gibi yere paralel bi şekil de duruyor yani sorunun bacak kemiğinin yanlış kaynamasından kaynaklaştığını düşünüyorum aynı yaş ağaç nasıl bi engele rastladığın da o engelin şekillendirdiği gibi şekil alıyorsa bu bacakta kaygan zeminde böyle oldu tamamen cahilliğimden kaynaklaşan bi sorun bir ayağında sıkıntı yok fazla ama o yere paralel uzanandan ayak oldukça can sıkıcı artık kemik sertleşti tek çözüm cerrahi bir operasyon sanırım onuda ben yapamayacağım için bi şehir dışı vetenirere götürmek farz oldu gelişmeleri paylaşacağım .

Geri