DumanlıHastası
Üye
- Ad Soyad
- Emre Eray
- Meslek
- Elektrik Elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
Selamün aleyküm abilerim fotoğraflarda da göreceksiniz yaklaşık 23 günlük yavru güvercinim ayağının birinde sorun var yere paralel şekilde uzanıyor ve geriye doğru uzanıyor hal böyle olunca yavru kuş hem acı çekiyor hem de ayağa kalkamıyor aslında bu sorunu çok önceden farkettim yani kuş 11 12 günlükken fark etmiştim internetten araştırdım iki ayağını iple bağlıyorlardı sonuç alınıyormuş aynı şekilde bağladım bi hafta kadar durdu ama fazla bi etki etmedi . Vetenirere götürecem ama burda ki vetenirerler kasap gibi yani birşey yapabileceklerini düşünemiyorum işim gereği şehir dışına da çıkamıyorum . Siz büyük abilerimden ne yapmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum böyle yaşar mı ? Başına böyle bi olay gelen varsa söylesin lütfen . Bu arada kuş neden böyle oldu onu yazayım tamamen yuvadan kaynaklaşan bi sorun yuva zemini kaygan olduğu için böyle oldu biraz geç farkettim yuvayı değiştirdim ama iş işten geçti yeni kuş besleyenlere de örnek olsun lütfen yuva zeminine çok dikkat etsinler şu yavrunun güzelliğine bakar mısınız bunu böyle gördükçe canım gidiyor düzelmesi için elimden geleni yapıcam .