yerlere serilen gazete kagıdı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

isott

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
iskender emanet
Meslek
şöför
İlgi Alanı
Köpekler
selam arkadaşlar gecen gün bi arkadaşımın yuvasını gördüm folluklar dahil her tabanda olmak üzere gazete kagıdı sermişti . sordugumda güvercinlere bir şey yapmaz dedi bu dogrumu....... Bir de paşabahcede oturuyorum bu tabanlık yemlik gibi güvercin malzemesi alabilecegim bir yer varmı şimdiden yorumlar için teşekkürler..

selam iskender giresun görele emenet soy adı taşıyanlardanmısın?

isott' Alıntı:
selam arkadaşlar gecen gün bi arkadaşımın yuvasını gördüm folluklar dahil her tabanda olmak üzere gazete kagıdı sermişti . sordugumda güvercinlere bir şey yapmaz dedi bu dogrumu....... Bir de paşabahcede oturuyorum bu tabanlık yemlik gibi güvercin malzemesi alabilecegim bir yer varmı şimdiden yorumlar için teşekkürler..

tabana, foluklara gazete temizlik için bir çare olabilir ama dikkat edilmlesi gereken kuşların nemli ortamda kalmamalarını sağlamak, yani her gün değiştirirsen sorun olmaz, bu genelde yazın daha kullanışlı olabilir, malum kışın yerler ıslak,kuşlar ister istemez pislikleri ıslatacak ve sürekli ortam nemli olacak,pek sağlıklı bir ortam olmaz. ben kullanmamanı tavsiye ederim.

eğer gazeteyi sık değiştiriyosa bir sorun yaratmaz ama çok kalırsa dışkıyla ıslanıp rutubet koku yapabilir kaldi ki güvercin gübresi bildiğim kadarıyla en yakıcı sert gübredir

tamam temiz tutar ama kuşlar onlardan yerse ishal olur.Mesela bu nedenle birçok muhabbet kuşu ölüyo.Ama güvercinin altına sereni hiç görmediğim için tam bişey diyemeyeceğim ama zarar verir bence....

saygılar...

Geri