ReplaXX
Üye
- Ad Soyad
- taner kumral
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhabalar
yaklaşık 3 hafta önce kadar çoğu kuşumun çalınması ile kuşculuğu bırakıcaktım Fakat Yeni Yer Değişikliği Yaparak Yeni Yerimde Hünkari Tek Tür Renkleri İle Değişik Renklerde Hünkarilerim Elime Gelmeye Başladı Almaya Başladık
Hünkariler Hakkında Pek Bilgim Olmadığı İçin Danışmak İçin sormak istediğim sorular Var
Hünkarilerim Yerli Hünkari
1= Kuşların Yavrulara Bakmaları Zormu Bakıyorlarmı genellikle
2= Uçuşlarında Toplumu Veya Dağınıkmı Uçarlar
3= Yüksekmi Alçakmı Uçarlar
4= Ve Hünkarilerde Merak Ettiğim Bazı Normal Güvercinlerde Olduğu Gibi Anaç ve Baba Aynı Renkler Olsa Bile Onlardada Damardan Gelen Renk Değişme Gibi Olayları Oluyormu =? Çünkü Çoğu Kişi Bilirki Bazı Kuşlardan Hiç Umılmadık Renkler Çıkabiliyor... Hünkarilerde Böle Olay Varmı =
5= Atmaca Gibi Yırtıcılarda Kaçışları Ve Yakalanışları Nasıldır =?
6= Başka Kuşlara Kolay Kanma Yakalanma Şansları Nasıl =?
Bu KJadar Siz Değerli Hünkari Besleyen Arkadaşlarımdan Yardımlarınızı Bekliyorum...
yaklaşık 3 hafta önce kadar çoğu kuşumun çalınması ile kuşculuğu bırakıcaktım Fakat Yeni Yer Değişikliği Yaparak Yeni Yerimde Hünkari Tek Tür Renkleri İle Değişik Renklerde Hünkarilerim Elime Gelmeye Başladı Almaya Başladık
Hünkariler Hakkında Pek Bilgim Olmadığı İçin Danışmak İçin sormak istediğim sorular Var
Hünkarilerim Yerli Hünkari
1= Kuşların Yavrulara Bakmaları Zormu Bakıyorlarmı genellikle
2= Uçuşlarında Toplumu Veya Dağınıkmı Uçarlar
3= Yüksekmi Alçakmı Uçarlar
4= Ve Hünkarilerde Merak Ettiğim Bazı Normal Güvercinlerde Olduğu Gibi Anaç ve Baba Aynı Renkler Olsa Bile Onlardada Damardan Gelen Renk Değişme Gibi Olayları Oluyormu =? Çünkü Çoğu Kişi Bilirki Bazı Kuşlardan Hiç Umılmadık Renkler Çıkabiliyor... Hünkarilerde Böle Olay Varmı =
5= Atmaca Gibi Yırtıcılarda Kaçışları Ve Yakalanışları Nasıldır =?
6= Başka Kuşlara Kolay Kanma Yakalanma Şansları Nasıl =?
Bu KJadar Siz Değerli Hünkari Besleyen Arkadaşlarımdan Yardımlarınızı Bekliyorum...