yerli istanbul bangolarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu3407
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Maşallah Tolga bey;
Bende bangocuyum, bangolarınız güzel , bol yavru almanız dileğiyle hoşca kalın.

benim bir dişi bangoya ihtiyacım war acaba bana 1 tane dişi bango satarmısınız???

gökay' Alıntı:
Maşallah Tolga bey;
Bende bangocuyum, bangolarınız güzel , bol yavru almanız dileğiyle hoşca kalın.
yorumunuz için teşekürler.beğendiğinize sevindim.sizin bangolarınızı da gördüm sizinkiler de gerçekten çok güzel

polllat' Alıntı:
benim bir dişi bangoya ihtiyacım war acaba bana 1 tane dişi bango satarmısınız???
bangoların hepsi takım. şu sıralar satmayı düşünmüyorum.ilginiz için teşekkürler

salih1991' Alıntı:
satılık kara kuyruk kesme varsa alabilirim cvp verirseniz sevinirim
satılık bangom yok.ilginiz için teşekkürler

Mrb kuşlarının gerçekten guzel ve canlı bende bu kuşlardan besledim ama üretmeyı başaramadım.Hala içimde uhde var beslemeyi düşünüyorum.İyi gunler bol yavrulu saglıklı bir sezon dılegiyle.

abi size bişey diyeyim bunlardan kanat kuyruk olanlar ve sadece kuyruk olanların bir kaçı istanbul bangosu değil denizli azmanı dır

kuşlardan kara kanat kuyruklar hariç bütün hepsi yerli istanbuldur.çünkü bu kuşları 50 yıldır bango besleyen bir abimizden aldım.hiçbir şekilde azman, mısıri ve bulgarla kırılmamışlardır.fotoğraflarda net görünmüyo belki ama kuşlar neredeyse sıfır gagadır.ilgin için teşekkürler.

abi ordaki siyah kara kanat kara kuyruk (kara ciba deriz burda) onlar denizli azmanı ama diğerleri bango olabilir bişey diyemicem

öncelikle çok güsel kuşların war sıfır gaga oldunu farkettim maş. inş. çoğaltırsın inş.
KUBİLAY saygılarımla......

yorumlarınız için çok sağolalun.dediğim gibi kara kanat kuyruklar hariç diğerleri yerli istanbuldur.kara kanat kuyruklara bi abimiz bulgar bangosu demişti ama denizli azmanı mı yoksa bulgar mı bilemicem.kuşları üretiom inşallah yakında yavruların resimlerini koycam.

s.a kardeş bangoların cok güzel her neyse bir cift almak istiyorum satıyomusun cvo bekliyorum saygılarla !!!

Kumsaz' Alıntı:
s.a kardeş bangoların cok güzel her neyse bir cift almak istiyorum satıyomusun cvo bekliyorum saygılarla !!!
resimlerdeki bangolar benim damızlıklarımdır.onları satamam.ama yavrularından 1 tane kara kanat kuyruk erkek,1 tane kırmızı kanat erkek,1 tane nudi kanat dişi, 1 tane de mavi kanat erkeğim.istersen onlardan satarım.istersen msn ekle orda daha ayrıntılı görüşürü[email protected]

hüseyinka98' Alıntı:
pollat kaç lira vercen ben kargo ile veririm ama azman var normal var büyük üreticiysen hediye
:heyo:

[email protected] ekle görüşelim...

Geri