kuşçu3407
Üye
- Ad Soyad
- tolga çandır
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumunuz için teşekürler.beğendiğinize sevindim.sizin bangolarınızı da gördüm sizinkiler de gerçekten çok güzelgökay' Alıntı:Maşallah Tolga bey;
Bende bangocuyum, bangolarınız güzel , bol yavru almanız dileğiyle hoşca kalın.
bangoların hepsi takım. şu sıralar satmayı düşünmüyorum.ilginiz için teşekkürlerpolllat' Alıntı:benim bir dişi bangoya ihtiyacım war acaba bana 1 tane dişi bango satarmısınız???
satılık bangom yok.ilginiz için teşekkürlersalih1991' Alıntı:satılık kara kuyruk kesme varsa alabilirim cvp verirseniz sevinirim
resimlerdeki bangolar benim damızlıklarımdır.onları satamam.ama yavrularından 1 tane kara kanat kuyruk erkek,1 tane kırmızı kanat erkek,1 tane nudi kanat dişi, 1 tane de mavi kanat erkeğim.istersen onlardan satarım.istersen msn ekle orda daha ayrıntılı görüşürü[email protected]Kumsaz' Alıntı:s.a kardeş bangoların cok güzel her neyse bir cift almak istiyorum satıyomusun cvo bekliyorum saygılarla !!!
hüseyinka98' Alıntı:pollat kaç lira vercen ben kargo ile veririm ama azman var normal var büyük üreticiysen hediye
:heyo:
hüseyinka98' Alıntı:pollat kaç lira vercen ben kargo ile veririm ama azman var normal var büyük üreticiysen hediye
polllat' Alıntı:hüseyinka98' Alıntı:pollat kaç lira vercen ben kargo ile veririm ama azman var normal var büyük üreticiysen hediye
[email protected] ekle görüşelim...