yeşil ishal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hedili23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hedili23

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan Özdemir
Meslek
Öğrenci(ELAZIĞ'lı)
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşar benim kuşlarım 3 aydır bakıyorum kuşlar yeşil yapıyor pisliğini ancak ishal değiller kurular 3 4 gündür açık kahveye benzer renkte sulu yapmaya başladılar forumda daha önce böyle bi konu yoktu önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

halsizlik.kilo kaybı vs.. yoksa sorun değil.kırmızı fırınlanmış taşlar var poşette satılan.tuğla kırığı gibi.onlardan dök yesinler.birkaç güne kadar düzelirler..geçmiş olsun..

Yeşil ishal mi degıl mi? Başlıkta ishal içerikte ishal yok yazmıssın.

Şayet yeşil ishalse önlem alman lazım. Nufiramycin adlı ilacı kullanabılırsın. Colimix de iyi gelir.

1 litrelik suya ikisinden birer çay kaşıgı koy. Suyu her gun yenıleyerek tedaviye 7-8 gun devam et. İyi gelciektir. Gecmiş olsun.

Suyun ve yem verdiğin ortamın temiz olmasına dikkat et bağırsaklardan kaynaklanan bir enfeksiyonel hastalık olabilir.

ali kara abi halsizlik yok ancak sadece 1 kuşum çok az zayıfladı fırınlanmış taş veriyorum teşekkür ederim

efe abi başlığa ishal yazdım ancak ishal olmadığını yukarda yazdım ama yeşil bunun bir zararı varmı diye sordum

enis türk abi sularını kümesdeki sulukda içmiyolar salınca dışarda içiyorlar yemide dışarda veriyorum teşekkür ederim

Kardeş geçmiş olsun.. Bu sezonun yeni kuşları varsa büyük ihtimal atlatamayacaklardır....Gerisini kurtarmaya bak....

kilo kaybı yoksa problem deyil kümesi temiz tut ve ayrı bir yerde tuta bilirsin takip et

Aynen kardeşim geçmiş olsun bu sezonun yavruları gider kurtaramazsın diğerlerini kurtarmaya çalış başka hiçbişey yapma benim giden 8 kuşum oldu

kardes yesıl dışkı dedgımız bızım vebaa dedgımız bı hastalık yada ben oyle bılıorum bulasıcı bı hastalık evet mumkun oldugunca kusu karantınaya al yoksa 1 kus yerıne 10 kus kaybedersın bı anda olur hersey buda senın ıcın ıyı olmaz bence ayrı tut tavssıyem budur kardesım

Geri