yeteeeerrrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar üstatlar merhaba küçüklüğümden gelen kuş sevgime sonunda kavuştum kuş besliyorum ankara da oturuyorum fakat kuşlardan iiyi anlamadığım için mezattan alsığım kuşlar vasatı hiç aşmıyo artık bende sefere bol taklayla çıkan 1- 2 saat uçacak kuşum olsun izleyim uçuruyım istiyorum . biliyorum bu kuşlar çok değerli oluyor ama ben öğrenciyim fazla param yok bana yardımcı olmanızı istiyorum güzel bir kuş hediye etmek isteyen olursa çok sevinirim satmak isteyen olursa da fazla param yok uygun bi fiyat olursa alabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Selamın aleyküm kardeş eğer ankaradan arıyorsan lafımyok fakat nerden olursa olsun diyorsan tanışırız paraya gerek yok bizler sadece emanetciyiz özelime mesaj atarsan detaylı konuşuruz

" Acil, Lütfen, Yardım Edin, Yeteeeerrrrr vs.... " gibi başlıkları kullanamazsınız, Başlık seçiminde sorunuzla alakalı başlıkların kullanılmasına dikkat etmelisiniz. Aynı konuyu birden fazla bölüme açmanız size birşey kazandırmaz, aksine konularınızın silinmesine ve üyeliğinizin askıya alınmasına neden olacaktır.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri