NeBeL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar geçen bu kış tam 10 tane kuşumu yırtıcı kuşlara kaptırdım bi türlü kurtulamadım geçen hafta ise kuşlar salıkken çatıma inmiş çok şaşırdım en güzel kırmızı alamı yakalamış yiyordu çok üzüldüm yakalayabilsem öldürecem o derece dün ise ben çatıdayken kafese 5 dk girdim girer girmez çatımdaki kuşlara saldırmış kuşlarda uçtu tabiki uçarken yine ev sevdiğim mavilerimden bitanesi aldı götürdü hergün çatımı bellemiş bu artık ne yapmam gerekir yardım edin :sinirli:
Kardeşim Sitemize hoşgeldin merhaba.
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. İlginç bir durumla karşı karşıya kalmışsın ve canında yanmış haliyle. Kaybettiğin kuşlara üzüldüm. Fakat bu doğanın kanunu. Sen sapanla falan uğraşma! Hayvana sakın zarar verme canını yaktı diye... Doğanın bir dengesi var. O yırtıcı hayvan aç olduğu için kümesine kadar inmiş bu nadirdir. Bu şekilde olaylar binde bir olur. Kargaların örgütlenip kümeslere hamle yapıp yavru ve yumurtaları aldıklarını bilirim. Nerede besliyorsun bilemiyorum ama beslediğin yerde yırtıcı doğa hayvanları yeteri kadar beslenemiyorlar demek ki, o yüzden çatılara kadar inebiliyorlar. Sana tek tavsiyem kuşları açık bırakma ve uçurma. Yemlerken de kuşlarının başında ol. O hayvan seni gördüğü taktirde kümese kadar gelemez. Ürker. Bu dediğimi 2 hafta kadar yap zayiatın olmaz. Hayvanıda def etmiş olursun bu manayla zarar vermeden .
İyi paylaşımlar, tekrar hoşgeldin aramıza kardeşim.