t2kral
Üye
- Ad Soyad
- Yakup BEKLER
- Meslek
- Öğrenci---Bilgisayar---
- İlgi Alanı
kuşları uçurdum ben bursadayım kırıkkale den getirdiğim bi arap taklacım vardı seferli arka sokakta şeref....sizin teki bu kuşa bakıp duruyodu 2 gündür uçururken baktım 2 aydır uçurmadığı kuşlarını kovalıyo kuşlar benim kuşun yanına gitti sonra posta kur yaparken gördüm sonra arka arkaya gittiler adam bana doğru baktı güldü yaklaşık 1 saat kadar sonra sesimi çıkartmadım ama o 15 liralık kuşu 10 katını çıkarmazsam adam değilim. böylelerine insanlık yaramıyo ben o kadar uğraşıp 600 km öteden kuş getirmişim adam o kuşu kendine çekecek ve bana bakıp gülecek yeter artık bu kadarda olmaz mod abi kızabilir böyle sinirli yazdığımdan dolayı nolur kimse k.b sın yetti artık yeni başladım kuşları yeni alıştırmaya çalışıyom 1-2 kuş kaldırıyom etraftan herkes kuş kaldırıyo indirmek için bu kadar aç gözlülük olmazki ne milletin kuşu bana gelsin ne benim kuşlar başkasına gitsin kendi yağımda kavruluyum diyom ama bu millet insan gibi yaşamayı bilmiyo ben 17 yaşımda bunları düşüne biliyom ama o adam +25 yaşıyla bunu düşünemiyo ama artık bende can yakmaya başlıycam evinin alt katı dükkan ordan başlıycam bakalım zararını yaptırırken ödediği para koyacakmı bizim 2 kuşa göz dikiyo
herkese saygılar
herkese saygılar