yetiştirici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscu_97

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
bben yeni yetiştiriciyim güvercinler hakkında bildiklerinizi yazar mısınız?

Merhaba öncelikle hoşgeldin. Güvercinler hakkında söylenecek söz o kadar fazlaki buraya sığmaz. Hem siteden,hemde kendin yaşayarak çoğu şeyi öğrenebilirsiniz. Sadece şunu söyleyeyim güvercin beslemek hobidende öte bir tutkudur. O zevki alınca bir daha bırakamazsınız. Ben Allah ömür ve sağlık verdikçe beslemeyi bırakamam.Bu arada Balıkesirin hangi mahallesinde oturuyorsunuz?

Mehmet ÇELİK bey e katılıyorum.Anlatcak çok şey var ama en önemliside kendin yaşayarak sorarak ve arştırarak oğrenirsin.Öğrenmek istediğin konuları yazarsan burda hekers yardımcı olcağına inanıyorum.

güvercinler hakkında bilgi sahibi olabilmek olmak önce güvercinlerimizi tanımamız gerekmekte.

güvercini yetiştiriciliğini yaşayarak daha iyi ve güzel anlayabilrisin yada tanıdığından komşularındanda kuş besleyen varsa onlardanda yarım alabilrisin ilklerde kuş kaçırabilirisin sakın üzülme yakalabilirsin sakın çok sevinme sahibini bulursan hemen ver daha çok şey varda ben sana önemlilerini anlattım gerekli yardımı istediğin kişilerden alabilirsin

hoş geldin mustafa kardeşim agaç yaş iken egilir derler nasıl başlarsan öyle gider agbilerine büyüklü küçüklü saygı sevgi kuralları içerisinde bütün ögrenmek istediklerini sor her kes yardımcı olacaktır kendini nasıl yetiştirirsen o zamanda yetiştirici olursun aradıgın ögrenmek istedigin her şey bu çatı altında mevcuttur tekrar hoşgeldin başarılar

mehmet çelik ağabeyim ben balıkesirin kepsutta okuyorum

Geri