ozgur06
Üye
- Ad Soyad
- özgürr
- Meslek
- kahveci
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadarlar 26-05-2013 bugun itibari ile az önce kumes e girince ( demir kumes ) ilk fark ettiğim yeme düşmeye yakın olan yavrunun yerde ölmüş oldugunu fark ettim kuslarda kümesin dibine doğru sıkışmıslardı. o anda fark ettim davetsiz misafir var ilk zaaiyatlara baktım . o an itibari ile fark ettiğim 2 adet 10 gunluk yavru ( 1 yenmiş yok diğeri ölmüş follukta) 2 adet uzun zamandır yavru alamadıgım kuşların 1 haftalık yumurtaları. ve hediye gelen kusların yeme düşmeye yakın beyaz yavru. bunları görünce gözüm döndü sonrasıda video da mevcut zaten. yılanın boyu benim omuzumdan tutunca yere değiyor. sonrada neden yaptım korkutup kaçırsaydım keske dedim. ama su anda sinirim birazda olsa hafifledi keşke yapmasaydım diyorum ama artık çok geç.
--- message by moderator ---
Uyarı! Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Bu bağlamda çekilen video ve yüklenen resimler hayvan hakları ihlaline girdiğinden suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi olaylarla karşılaştığınızda, ilgili kurumlara ceza yada kişilerin çalışma belge ve izinlerinin iptali için dilekçe verebilir, dava açabilir yada şikayette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
Uyarı! Çözüm olmayan ve başka bir canlıya eziyete ve/veya yaşam hakkına ihlale giren teşviklerle, hayvan haklarını ihlal etmeyiniz. Bu bağlamda çekilen video ve yüklenen resimler hayvan hakları ihlaline girdiğinden suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarı olmasın! Kafeslerinizi çok daha korunaklı ve iyi kurar, daima kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. Bu gibi olaylarla karşılaştığınızda, ilgili kurumlara ceza yada kişilerin çalışma belge ve izinlerinin iptali için dilekçe verebilir, dava açabilir yada şikayette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!