19 Kas 2011 #1 T the_fix Üye Katılım 8 May 2011 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Siteyi ziyaret et Ad Soyad aytac() Meslek öğrenci Şehir Bursa İlgi Alanı Kuşlar merhaba arkadaşlar. Bursa yıldırım güvercin sevenler derneğinin yeri nerdedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar. Bursa yıldırım güvercin sevenler derneğinin yeri nerdedir acaba? Şimdiden teşekkürler.
19 Kas 2011 #2 turkeroden Moderatör Katılım 4 Tem 2009 Mesajlar 4,618 Tepkime puanı 14 Yaş 57 Siteyi ziyaret et Ad Soyad TÜRKER ÖDEN Meslek GÜVENLİK Şehir Bursa AYTAÇ ; DEĞERLİ , GÜVERCİN SEVER DOSTUM. YILDIRIM DAN TAŞINDIK. YENİ YERİMİZ, YEŞİL/ SETBAŞI MEVKİİ ALTINDA ,TARİHİ OSMANLI SURLARININ ALTINDADIR.BULAMAZ İSEN BANA TEL. ET BEN SENİ ALIR - GÖTÜRÜRÜM. ÇAYLAR BENDEN .OLDU MU? 0 536 373 04 51 :slm:
AYTAÇ ; DEĞERLİ , GÜVERCİN SEVER DOSTUM. YILDIRIM DAN TAŞINDIK. YENİ YERİMİZ, YEŞİL/ SETBAŞI MEVKİİ ALTINDA ,TARİHİ OSMANLI SURLARININ ALTINDADIR.BULAMAZ İSEN BANA TEL. ET BEN SENİ ALIR - GÖTÜRÜRÜM. ÇAYLAR BENDEN .OLDU MU? 0 536 373 04 51 :slm:
19 Kas 2011 Konuyu Başlatan #3 T the_fix Üye Katılım 8 May 2011 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Siteyi ziyaret et Ad Soyad aytac() Meslek öğrenci Şehir Bursa İlgi Alanı Kuşlar Tamam. Çok sağol Türker abi bulamazsam ararım. Herkese iyi günler