YİNE FİYASKO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yanık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

yanık

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış atar
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
ankarada gezmedigim kapı kalmadı şayet kimsede kuş olduguna dair inancım kalmadı diyebilecek kadar azaldı bir kaç kişi haricinde ugramadıgım kapı kalmadı onlarada ugrayacagım fırsat bulursam
kiminden bedeliyle kiminden hatırı sayılı kişilerden referansla da olsa iyi kötü kuşlar aldım lakin aradıgımı bulamadım çok düşüyorum bu işin üzerine sanırım o yüzdenmi yoksa nasipmi degil anlamadım gitti eger bu yılda aradıgımı bulamassam seneye daha degişik kuşlardan besleyecegim bırakmam söz konusu degil
bu yıl sadece bir ay aradıgımı buldugumu sandım lakin yanıldıgımı anladım sadece bir ay bir oyun oynadı sonrası sadece uçum oldu nasıl bu şekilde degişiyor anlamda veremedim ama lafa gelince hayatta boşalmaz yapışmaz başka yere bakmaz vs neyse bana yardımcı olabilecek insanlar varsa özel mesaj atarlarsa sevinirim

saygılar

eger istedigin kuşu bulmak istiyorsan kendin egiteceksin kuş senin el çıpmanla takla atmasını istedigini bilecek herkez senn gibi istedigi bulsa kimse kuş satmaz fişeklesin fişekde 10 15 takla vursun olmaz böyle şeyler

İstanbulda aradığınız kuşu bulmanız mümkün olabilir , birilerinden yardım alsanız daha iyi olur.

yanık' Alıntı:
ankarada gezmedigim kapı kalmadı şayet kimsede kuş olduguna dair inancım kalmadı diyebilecek kadar azaldı bir kaç kişi haricinde ugramadıgım kapı kalmadı onlarada ugrayacagım fırsat bulursam
kiminden bedeliyle kiminden hatırı sayılı kişilerden referansla da olsa iyi kötü kuşlar aldım lakin aradıgımı bulamadım çok düşüyorum bu işin üzerine sanırım o yüzdenmi yoksa nasipmi degil anlamadım gitti eger bu yılda aradıgımı bulamassam seneye daha degişik kuşlardan besleyecegim bırakmam söz konusu degil
bu yıl sadece bir ay aradıgımı buldugumu sandım lakin yanıldıgımı anladım sadece bir ay bir oyun oynadı sonrası sadece uçum oldu nasıl bu şekilde degişiyor anlamda veremedim ama lafa gelince hayatta boşalmaz yapışmaz başka yere bakmaz vs neyse bana yardımcı olabilecek insanlar varsa özel mesaj atarlarsa sevinirim

saygılar
selamunaleykum
baris bey yanilmiyorsam bir kac oy once ankaraya yeni tasindim diye bir yazinizi okumustum valla masallah simdi ankarada gezmedigim kapi kamadi diyorsunuz 41 yasindayim uzun yillar ankarada kus besledim hatrisayilir arkadasim dostum abim var ankarada sukur ben diyemiyorum ankarada gitmedim kapi kalmadi diye her yil izin icin turkiyeye giderim buyuk bir bolumu ankarada gecer ve sadece kus pesinde kusun sohbetinin pesinde her gittigimdede sag olsunlar yeni kumes ziyaretlerim yeni dostlar edinirim ankarada ne kus nede kuscu gezmekle bitmez suna eminim acikdan beslenen kus kumes sayisinca gizli kus ve kuscu var ankarada iyisi var veya yok onu besliyen bilir
tum turkiye kusu ariyor ankaralilarda dahil olmak uzere cok iyi kimsesi satmaz vermez iyiye yakini belki hatiran veya ucuk paralara bulabilirsiniz
zaten kim bulsa alir iyi kusu bende alirim kusculuk bir sonsuz arayis
saygilarimla

yanık' Alıntı:

saygılar

:)

ben olsam kus satın alma cıhetıne gıtmem...hıcmı hatırı sayılır;samımı kuscu dostunuz yok...ıyı kus hedıye edılır satılmaz...selam ve saygılar..

Sanırım Barış beyin demek istediği;
--Bu birkaç ay içinde birçok kümes gezdim uçurdular gördüm,beğendiğimi satın aldım,ama aldıklarım ya söylenen gibi çıkmadı yada kısa zaman oynayıp gut oldular.. Barış bey bence öncelikle ne istediğimizi gözden geçirelim sizce kuş nasıl olursa sizi tatmin eder.. Uzun fişek,bol takla,kısa gidim ama sesli,taban,burgu,sürat zaten hepsini bir anda bir kuşta toplanmış olarak görmek mümkün değil... öte yandan para karşılığı kuş alacaksanız kuşu değişik zamanlarda en az 3- 4 kez izlemeniz gerekmektedir, satın alırken biraz tuzlu olur lakin ne besleyeceğinizi bilirsiniz, bu bunun torunu, bu bunun ninesi, bu bunun babası,falancanın oğlu soyu gibi masallara kanmayın, unutmayın ki yeri gelince 2 kardeş dahi aynı oyunu yapmayacaktır.. Ben inanıyorum Ankarada, istanbulda, urfada,Mardinde vs vs. illerde hala güzel kuşlar var..Ama kuş alımında kesinlikle arada hatırı sayılır bir dostunuzun olması önemli bir etkendir diye düşünüyorum.. Selamlar..

Birde, bir videoda bu söze denk geldim aklımdan hiç çıkmaz,üstat ne kadar güzel söyledi.. Kuş biriktirmeye başlayınca elinde sonunda güzel bir şeyler oluyor.. yani sabır,sabır,sabır..

yanık' Alıntı:

saygılar

s.a

senin hatırın yok ama ustanın hatırı var.
iş bilenin kılıç kuşananındır.
umarım kanatları geldiginde yeni yarinde izlersin.

Şİmdi söylemek isterimki birinciisi iş sadece kuşda bitmiyor... Kuşunuzu tanımak onun dilinden de anlamak gerek... her zaman kuş oynamaz bu iş performans işi kuşunuz sağlıklımı, tüyde mi yada ne bilim kızgınmı bu faktörleri göz önüne almalısınız öyle bir ayda oynadığı oyuna göre kuşunuza not verirseniz... ömrünüz boyunca uçurcağınız kuşlarınız sadece 1 ay oynar. o bir de kuşun sağlıklı ve rahat zamanıdır ki bu kuş tüye girer, yeri gelir tüye girmek ister uçumdan dolayı giremez oyun bozar boş gezer fişeğe gelir oynamaz ki bunlar hep etkendir.. herşeyin sonu sabırdır...

yanık' Alıntı:

saygılar
selamun aleyküm kardeş ....kuşçuluk zor zanaat..

Saygıdeğer arkadaşım,ben 41 yaşındayım çekirdekten yetme kuşcuyum,ömrüm boyunca iki adet kafama göre kuş yetiştirdim.Onlarında altından atasının yarısı çıkmadı,nihayetinde sabırla uğraşmak lazım belki bir kuyruklu yıldız denk getiririz.

Ankarada kuş bitmez sen ticaretini yapanlara gitmişsin iyi kuş parayla alınmaz dostlukla alınır ankarada dostlarını çoğalt selamlar

ben kuşdan anlamayan birisi degilim kendimce kuşdan anlarım.
bedeliylede kuş aldım hatırada benim için sadece birisi hariç oda belirli bir süre bana zevk verdi allah var
fakat iki gün önce yapılan davranışı hakettigimi düşünmüyorum.
ve bana burdan da cevap yazmış ustamın hatırı varmış hatır anlayışı bumudur diye bi soru sormak istiyorum
eleştiriye açık degilseniz bu iş yapmayacaksınız öyle kendinizi dev aynasında görmeyceksiniz ben bu bilirim gibi edalar ciziyorsunuz eleştirilincede kızıyorsunuz.

saygılar

yanık' Alıntı:
bedeliylede kuş aldım hatırada benim için sadece birisi hariç oda belirli bir süre bana zevk verdi allah var
ve bana burdan da cevap yazmış ustamın hatırı varmış hatır anlayışı bumudur diye bi soru sormak istiyorum
eleştiriye açık degilseniz bu iş yapmayacaksınız öyle kendinizi dev aynasında görmeyceksiniz ben bu bilirim gibi edalar ciziyorsunuz eleştirilincede kızıyorsunuz.

saygılar
S A Barış kardeş bu kuş işi birazda şansa baglı ne kadar üzerine düşersen düş olmayınca olmuyor moralini bozma oluruna bırak pek çok yetiştirici ugraştıgı aradıgı halde bulamadıgı olmuştur kuş alıp vermeye gelince bir agabeyin olarak şunu söylemek isterim ha yaparsın yapmazsın sen bilirsin
İYİ KUŞU PARAYLADA ALMAN ZOR
NEDENİ ETRAFIMDA DOSTLARIM ARASINDA ÇOK GÖRDÜM İNAnIN BİR EV PARASI VERN DOSTUM VAR YİNE BULAMADI ÇÜNKÜ VEREN KİŞİ PARA İLEDE OLSA BİR ÖZ VERİYORSA BİRDE KIRMA VEYA BENZERİ KUŞ VERİYOR iyi kuşları olupta pazarda sagda solda kuşlarının benzerini arayan çok kişi tanırım çok kişi de bu kişileri bilirler kendi kuşları gibi gösterip benzerini verirler yani insanların hem parasını alırlar hem kötüsünü verirler hemde boşa ugraştırırlar egerki mecbur kalırda parayla alacak olsan dahi yavru ve ekeligini seyredip kuş kümese girmeden yerdeyken alacaksın günümüzün kuşçulugunda pek çok kişi kuşçuluktan ziyade kurnazlık yapmaktadır pek dallanıp budaklanmadan kendi elindekileri ile ugraş emek ver inan daha çabuk istedigine ulaşırsın para ilede olsa iyi kuşu bulmak alabilmek zordur herşey gönlünce olsun ardıgını bulman dilegi le SAYGILAR

KUŞ İŞİ SABIR İŞİ İKİ GÜNDE GÜZEL KUŞ BULUNMUYOR ... SIZIN GIBI BIZIMDE GECMEDIGMIZ KAPI KALMADI SIRF ANKARA DEĞİL TÜRKİYENİN BELLİ BŞLI İLLERİDE DAHİL BUNLARA .... ŞUAN ŞÜKÜR MEMNNUZ ... UCANIZMIDA VAR BEKLERIM ..........

kuscu_marik' Alıntı:
yanık' Alıntı:

saygılar
S A Barış kardeş bu kuş işi birazda şansa baglı ne kadar üzerine düşersen düş olmayınca olmuyor moralini bozma oluruna bırak pek çok yetiştirici ugraştıgı aradıgı halde bulamadıgı olmuştur kuş alıp vermeye gelince bir agabeyin olarak şunu söylemek isterim ha yaparsın yapmazsın sen bilirsin
İYİ KUŞU PARAYLADA ALMAN ZOR
NEDENİ ETRAFIMDA DOSTLARIM ARASINDA ÇOK GÖRDÜM İNAnIN BİR EV PARASI VERN DOSTUM VAR YİNE BULAMADI ÇÜNKÜ VEREN KİŞİ PARA İLEDE OLSA BİR ÖZ VERİYORSA BİRDE KIRMA VEYA BENZERİ KUŞ VERİYOR iyi kuşları olupta pazarda sagda solda kuşlarının benzerini arayan çok kişi tanırım çok kişi de bu kişileri bilirler kendi kuşları gibi gösterip benzerini verirler yani insanların hem parasını alırlar hem kötüsünü verirler hemde boşa ugraştırırlar egerki mecbur kalırda parayla alacak olsan dahi yavru ve ekeligini seyredip kuş kümese girmeden yerdeyken alacaksın günümüzün kuşçulugunda pek çok kişi kuşçuluktan ziyade kurnazlık yapmaktadır pek dallanıp budaklanmadan kendi elindekileri ile ugraş emek ver inan daha çabuk istedigine ulaşırsın para ilede olsa iyi kuşu bulmak alabilmek zordur herşey gönlünce olsun ardıgını bulman dilegi le SAYGILAR
USTA işi bir yazı olmuş

yanık' Alıntı:

saygılar

Barış Bey neden sinirleniyorsunuz ki.

Ankaraya yeni gelmişsiniz sanırım Öyle iki günde olmuyor bulunmuyor eski ustalar uzunca süre adamı tatarmıs denermiş sonunda kuş verirmiş.
Kısa süre içinde gezdiginiz yerlerde bulamadıysanız hemen pes etmeyın bence çünkü çok insan tanıyorum 20-30 yıl olmus hala arıyor.
Kısa süre lik arastırmanız sonucunda ankara fiyasko derseniz alınan elbette olacaktır.
Çünkü ankaranın nerelerınde kımsenın kolay kolay ulasamayacagı ne kuşlar var.

Adam rahmetlı oluyo olum dosegınde ogluna der keşke şu yavruyu şuna vursaydık daha iyisi çıkcaktı der.

zaten bu hobimiz bu kadar kolay olsaydı zevki kalmazdı.

Kısa süre size zevk veren kuşa verdiginiz hizmetı gözden gecirin bence seyıslık hatası da olabilir.

s.a
beyabi ateşli gördüm hepinizi ama ateşlenecek bir şey yok ortada size 13 senelik kuşculuk hayatımı bir kaç kelimeyle anlatayım bu ne övünme nede gururlanmadır yanlış anlamayın

şuan 24 yaşındayım bizi bu işe iten abilerimizin kümeslerine kuş alarak başladık demir topladık inşaatlardan top sahalarında su sattık sırf bi çift kuşumuz olsun diye ozaman nerede şimdiki gibi sıvama kaplama duz kara miskiler vardı en kral kuş alabildigimiz bonjisi baska kelebek oda1 ay kovalıyorduk inşaatları hatta çok iyi hatırlıyorum kemerimizin arka tarafına baglıyorduk mıknatısı inşaatlarda geziyorduk çiviler geliyor yapışıyordu öyle kuş sahibi oluyorduk 2 gün sonrada bizi kandırıyorlardı kuşlar kaçtı fare yedi kümesi patlattılar v.s v.s öyledevam ediyordu takii 13 14 yaşlarına gelene kadar ondan sonra kendi kümesimizi yapmak için inşaatlardan tugla çalmaya başladık öyle kendi kümesimizi yaptık 3 arkadaş ve birbirimize güvenmiyorduk 3 ayrı kilit taktık kümese herkez kendine bir çift kuş aldı he unutmadan tuglaları kırmızı kumla sabitlemiştik harç nerde :ckmk: iyi hatırlıyorum ozaman benim aldıgım bir çift mavi bonili 1 liraya almıştım 2 ayda biriktirip o günlerde başladı aa muhabbet'in kuşlarına bak demeye millet ama ben biliyordum o kuşlar benim degildi ozaman bu düşünce yok tabii övünüyorum benim kuş sinekde diye 17 yaşıma kadar öyle besledim öldü aldım çalındı aldım öyle ömür geçmeye başladı artık millet soruyordu güzel kuşu görünce kimden aldın kimin kuşu bu diye en sonunda karar verdim kendi kuşumu üreticem diye gittim bursada bi arkadaşa bi dişi mermeri gönder diye güzel bi mermeri gönderdi bende istanbul kepçe ben kazan erkek mermeri aramaya çıktım havada kuş görsem hemen ıslık çalıp adama soruyordum mermeri varmı elinde diye en sonunda avcılarda buldum bi mermeri aldım adamdan vermiyordu zorla aldım yemin ettim yumurtlasın yawrular kendisini kurtarsın erkegide dişiyidesana vericem diye getirdim 2 3 ay sonra yumurtladı yawrular çıktı 1 ay sonra anne babayı kutuya koyup çocuga geri verdim ikisinide sonra kuşları uçurmaya başladım kuşlarda fazla oyun yoktu uçar oynardı acayip bi cins iste fişek yok zaten 2 takla vurup iniyordu öyle zamanla onlar üremeye çogalmaya başladı 4cü çift yawru oyundan kümese inemiyor 2 minareden daha fazla fişek çekiyordu geliyor dama kuyruk vuruyor yinede inemiyordu şapka düşürüyordu kuşlar onun yawrularıda aynı onlar gibiydi bu kuşlardan 15 çift yetiştirdim 13 çift ini bir arada uçurmak nasip oldu 13 de uyum içinde fişeklenip oyuna katılıyordu 50 metre kare boş çatı vardı hepsi bir inmeye çalışıp inemiyordu bi gün adamın birisi geldi beni tehdit etti bu kuşlardan 1 çift vermezsen gece merdiven dayar alırım dedi işde ozaman dedim işde bu işin zevki bu tavsiyem binlerce tel verip kuş almayın bilinmez 10 tl lik kuşun neler yapacagını yada onun dedelerinin neler yaptıgını sabır sadece sabır alın bi yerden erkek bi yerden dişi yawrular ahmetin mehmetin kuşunun yawrusu degil senin kuşunun yawrusu olsun

yanık' Alıntı:

saygılar

barış bana dolaylı yollardan ulaşıyorsun ben seni ne tanırdım nede bilirdim sadece eski bi abimizin referansıyla geliyorsun kendince rahatsız oldugun şikayetleri anlattın bizde kendimizce sana yardımcı olma mahiyetinde bir kuş hediye ettik karşılıksız.
burdan form açmışsın bağzı şikayeterde bulunmuşsun kendince formu okudugumda düşündügüm bagzı noktalar olmuştu kuşu gördügümde düşündüklerimde haklı olduguma karar verdim.
sana verdigim kuşlardan sadece sana vermedim çok samimi arkadaşımada bir çift ve bi akrabamızıda bir tene verdim takipde ediyordum ve ben verdigim kuşların arkasında oldugumu her zaman beyan ederim.
begenmedinmi ararsın bu kuş bana yaramaz dersin verilen cevaba göre davranırsın.

kuşladan anlayan bir kuşçu kuş iki telege düştügü zaman o kuşu zorluyorsa ben bunda bilinçsizlik anlarım kanat altı ve üstü çıplak derecesinde dökmüş bi kuş ne verebilir bunuda sormak isterim anlayan birisi olarak sana.

iki gün önce yapılan hareketi hak etmedigini yazmışsın :)
bence fazlasını hak ettin neden zoruna gidiyorki sen kuşumu begenmemişsin buna saygı gösteririm bende kuşumun arkasında oldugumu anlatmaya çalıştım ve verdigim kuşa haksızlık ettigimi düşündündügümden dolayı geri aldım.

kuş yukarıda anlatıldığı gibi ise ve o halde uçurupta randıman alamıyosan ki öyleymiş şikayet etmen kadar anormal bişey yok. iki telek le hangi kuş performans gösterir ki anlamadım..kuşları hediye eden arkadaşında geri alması kadar doğla bişey yok. saygılar.

hediye edilen kuşu bu durumda uçurarak hem kuşa hem hediye eden kişiye yapılan bir haksızlıktır kimsenin avukatı değiliz ama haksız yerede kimse kimseyi suçlamasın. parayla vede yüksek bir rakamla alınsa bile o durumdaki kuş ve sahibi eleştiriyi haketmez

Eger olay murat abının anlattıgı gibi ise Önce biraz seyisliginizi gelistirin burda fiyasko ankarada kuş yok deyıp bizlerin zamanını çalmaktansa.

murat abi sağolsun birisinin kuşa ihtiyacı varsa onu geri çevirmez . beni de zamanında geri çevirmedi hemde beni tanımadığı halde kuşunu uçurdum oyun söktü çok beğendim fakat çok geniş bi alana yıkamadım kaybettim. burdan yine teşekkür ederim kendisine . o yüzden ona hak vermeden edemiycem saygılar

S A Yine her zaman söyledigimiz anlatmaya çalıştıgımız sözler ve söylemler bu söyleyeceklerim kesinlikle kişi veye kişilere degildir her kişi eşine dostuna hediye olsun parayla olsun hatıra veya emanet olsun verebilir lakin her zaman da dedigim gibi kuşçulugu kimse kimseye veremez KUŞÇU OLUNUR bizler bunları hep söylüyoruz pek çok iletilerimde de dile getiriyorum ilkem KUŞÇULAR ORG Sitesinin bizlere açmış oldugu bu en güzel sitede bildigim ve bilgim kadarıyla anlatmaya çalışıyorum çalışacagımda ama nedense gençlerimiz okumayla yetinip uygulama sabrını gösteremiyorlar gerçekten zor bir iştir oynayan hazır bir kuşu seyretmeye gittiginizde o kuşun seyredilebilir hale nasıl geldigini pek düşünen olmaz kuş oynatmak egitmek kadar zor zahmetli ve sitresli bir şey yoktur gençlerimizin tek alternatifi bilgilenirken de uygulayabilmeleridirSABIR en önemli unsurdur iyi kuş aramayla emek sarfetmeden kolay bulunabilecek bir şey degildir SABIR EMEK İYİ SEYİSLİK VE DİSİPLİN GEREKTİRİR Kuşun hatasını görmezden gelmek kuşa acımak elinden çıkarması gereken kuşa kıyamamak kuşculuk eksigidir kuşcu olacaklar kendilerine prensip disiplin sabır iyi niyet ve özveri şevkat yaptıgı işi sevmeyi fedakarlıgı AŞILAMALIDIR BEN ŞAHSIM OLARAK BU SİTEDEKİ BÜTÜN ÜYELERİMİZE KARŞI ELİMDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAGIM İLKEM YARDIMLAŞMAK
PAYLAŞIM DOSTLUK
DÜRÜSTLÜK
AİT OLMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
KATILACAGIM
İLGİLENMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
YARDIMCI OLACAGIM
İNANMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
ANLAYIŞLI OLACAGIM
ÖGRETMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
İLHAM VERECEGİM
KAZANMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
KAZANDIRACAGIM
VERMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
HİZMET EDECEGİM
ARKADAŞLIKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
HERKESLE DOST OLACAGIM
HERKESİN ARADIGINI BULABİLMESİNİ GÖNÜLDEN İSTİYOR VE DİLİYORUM
SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A Yine her zaman söyledigimiz anlatmaya çalıştıgımız sözler ve söylemler bu söyleyeceklerim kesinlikle kişi veye kişilere degildir her kişi eşine dostuna hediye olsun parayla olsun hatıra veya emanet olsun verebilir lakin her zaman da dedigim gibi kuşçulugu kimse kimseye veremez KUŞÇU OLUNUR bizler bunları hep söylüyoruz pek çok iletilerimde de dile getiriyorum ilkem KUŞÇULAR ORG Sitesinin bizlere açmış oldugu bu en güzel sitede bildigim ve bilgim kadarıyla anlatmaya çalışıyorum çalışacagımda ama nedense gençlerimiz okumayla yetinip uygulama sabrını gösteremiyorlar gerçekten zor bir iştir oynayan hazır bir kuşu seyretmeye gittiginizde o kuşun seyredilebilir hale nasıl geldigini pek düşünen olmaz kuş oynatmak egitmek kadar zor zahmetli ve sitresli bir şey yoktur gençlerimizin tek alternatifi bilgilenirken de uygulayabilmeleridirSABIR en önemli unsurdur iyi kuş aramayla emek sarfetmeden kolay bulunabilecek bir şey degildir SABIR EMEK İYİ SEYİSLİK VE DİSİPLİN GEREKTİRİR Kuşun hatasını görmezden gelmek kuşa acımak elinden çıkarması gereken kuşa kıyamamak kuşculuk eksigidir kuşcu olacaklar kendilerine prensip disiplin sabır iyi niyet ve özveri şevkat yaptıgı işi sevmeyi fedakarlıgı AŞILAMALIDIR BEN ŞAHSIM OLARAK BU SİTEDEKİ BÜTÜN ÜYELERİMİZE KARŞI ELİMDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAGIM İLKEM YARDIMLAŞMAK
PAYLAŞIM DOSTLUK
DÜRÜSTLÜK
AİT OLMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
KATILACAGIM
İLGİLENMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
YARDIMCI OLACAGIM
İNANMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
ANLAYIŞLI OLACAGIM
ÖGRETMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
İLHAM VERECEGİM
KAZANMAKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
KAZANDIRACAGIM
VERMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
HİZMET EDECEGİM
ARKADAŞLIKTAN DAHA FAZLASINI YAPACAGIM
HERKESLE DOST OLACAGIM
HERKESİN ARADIGINI BULABİLMESİNİ GÖNÜLDEN İSTİYOR VE DİLİYORUM
SAYGILAR

Bundan öte söylenecek ne var ki.teşekkürler.bu yazının altına bende seve seve imza atarım.

oyun kuşunda seyislik,bu işin herşeyi,elinde ne kadar iyi kuş olursa olsun,uçurup perormansını kuşu hiç etmeden ortaya çıkarmak büyük ustalık gerektiriyor.emin olun o iki günde şişik yaptı denilen kuşların çoğu hatalı uçurma sonucunda pert olmuş kuşlar.piyasada kuş yok demek her halde bu ortamda cahillik olur.eskiden iki,üç ustanın kuşunun peşinde gezilirdi ama şimdi her yer usta kuşları ile dolu.iyi kuş var ama kuş bilgisi ve seyisliği konusunda büyük sorunlar var.

MUHARREM BEY gibi idealist insanların sayesinde seyisliğin gelişip,düüzeleceğine olan inancım sonsuzdur.

SAYGILAR ARKADAŞLAR......

selamunaleykum
al ucur turkiyeye rest cek diyerek sanmiyorum ki hic kimsesi kimseye kus vermez oyle birsey olsa kendi yapar tek kusla iki ayda uc ayda kuscu olunsa bu kadar ugrasa ne gerek var ha her kus oynatanada kuscu denilirmi o da ayri bir konu ben sahsen birine kus versem ilk kusculuk bilgisini ogrenmiye calisirim verirkende al sabred derim kabul eder etmez ama denen mis emek verilmis kus lar bu kadar cabuk ayak altina dusmemeli
ucurdum oynamadi iyi kus olsaydi oynardi
oynarsa oynadi denmiyo oynattim oluyo
kotu olan seyleri kusa yik iyi olanlara sahipcik kumeslerde artik kus beslenmiyor doldur bosalt kusculugu gunumuz kusculugu ne yazikki
yaklasik 2 yildir siteyi takip ediyorum kimler geldi gecti ne yazilar okudum kimse kusura bakmasin yazim genel olarak kimsenin sahsina deyil
ben yeni uye olsam 5 yazi yazsam inanin cok kisi kus vermeyi tekliv edecektir herkez kusa bakiyor kusu konusuyor kuscuyu kus bilgisini konusan cok az insan var
suslu puslu yazilarla 4 kus bulup 4 liraya alip ucuk fiyatlara aldim diyerek bir yil gecmeden 40 kus satanlari bircogumuz biliyor
benim yazdiklarimi lutven yalis anlamayin bu konu icin deyil genel olarak
saygilarimla

yanık' Alıntı:

saygılar
ankarada kapı bırakmadım diyen arkadaş
iyi kuşu herkes elde edemez
sana tavsiyem ihaleleri kovala al uçur olmazsa sat yenisini al
bir gün olur iyi bir kuş eline geçer tesadüfen
çünkü ankara çok büyük ve o kadar kuşcu varki
seneler gessen bitiremessin

selami06' Alıntı:
yanık' Alıntı:

saygılar
ankarada kapı bırakmadım diyen arkadaş
iyi kuşu herkes elde edemez
sana tavsiyem ihaleleri kovala al uçur olmazsa sat yenisini al
bir gün olur iyi bir kuş eline geçer tesadüfen
çünkü ankara çok büyük ve o kadar kuşcu varki
seneler gessen bitiremessin

ihalelerimi :) bence altın verseniz yine bi sonuç alamassınız.

Ben şahsen 3,5 yıl oldu az bir süre ama aktif bir süre Bilen bilir çok gezdim çok kişiyle tanıştım,Gıyabende olsa çok kişi tanırım ama hala gitmedigim duymadıgım çok kuşcu olduguna eminim kendi halinde besleyenleri saymıyorum onların hepsine ulaşmak imkansız.

Yani ankarada çok kuscu var çoookkkk

Geri