YİNE YENİ YENİDEN DOLAPÇILARIM..DENİZLİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysrtgb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ysrtgb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasir ARABACI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Öncelikle Isparta'dan Murat Eralp abime ve Antalya'dan avukat Emre abime teşekkürü bir borç bilirim..Kırmızı çillerim Emre abimin destegi ile Murat abimin kendi damarı olarak bana ulaşmıştır...Son acı olayımdan sonra bana destek olanlara da teşekkürler..Herkese sağlıklı ve kayıpsız bir kış sezonu dilerim..

Ekli dosyalar

• kümesim.webp
    kümesim.webp
    809.3 KB · Görüntüleme: 1,995
  • kırmızı çillerim.webp
    kırmızı çillerim.webp
    601.3 KB · Görüntüleme: 1,991
  • kırmızı çil erkek.webp
    kırmızı çil erkek.webp
    469.6 KB · Görüntüleme: 2,029
[No message]

Ekli dosyalar

• kara çil çiftim.webp
    kara çil çiftim.webp
    573.1 KB · Görüntüleme: 2,016
  • karaçil erkek.webp
    karaçil erkek.webp
    397.4 KB · Görüntüleme: 2,021
[No message]

Ekli dosyalar

• kırmızı çil dişi.webp
    kırmızı çil dişi.webp
    428.1 KB · Görüntüleme: 2,036
ÇOK GÜZEL KUŞLAR FOROLARI GECE ÇEKTİĞİN İÇİN KUŞLAR KENDİLERİNİ GÖSTEREMEMİŞ. PAYLAŞIM İÇİN TŞK.

ÇOK GÜZEL KUŞLAR FOTOLARI GECE ÇEKTİĞİN İÇİN KUŞLAR KENDİLERİNİ GÖSTEREMEMİŞ. PAYLAŞIM İÇİN TŞK.

Hayırlı olsun yeni kümes ve kuşların Yasircim, bol yavru alman dileğiyle.

ANTALYADAN' Alıntı:

Çok teşekkür ederim Emre abicim..Sayenizde güzel ve bol yavru alırız inşallah..saygılar..

seckin79' Alıntı:
ÇOK GÜZEL KUŞLAR FOROLARI GECE ÇEKTİĞİN İÇİN KUŞLAR KENDİLERİNİ GÖSTEREMEMİŞ. PAYLAŞIM İÇİN TŞK.

teşekkürler Seckin abi..foto kalitesi biraz düstü gece oldugu için en güzeli çıplak gözle görmek zaten..saglıcakla kalın..

ANTALYADAN' Alıntı:

Örnek bir davranış sergilediğiniz için size teşekkürler.

Hayrını gör abim umarım yavruların bol olur

Yasir abi benden kısa zamanda bir çift kaplan hediye edecegım bana özelden adresını bıldırde göndereyım

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
ANTALYADAN' Alıntı:

Rica ederim , bu tür acı durumlara maruz kalan , yeniden kümes kuracak arkadaşlara yardımcı olmak lazım.Neticede hepimizin başına gelebilir.Yasir mutlu oldu , ben daha da mutlu oldum.İşin güzelliği burada , paylaşmak güzeldir.

Murat Eralp' Alıntı:
Hayrını gör abim umarım yavruların bol olur

cok sagol Murat abi..İnsallah bunlardan güzel bir soy elde ederim..size d bol yavruları yeni yıl dilerim..

Yasir abi Hayırlı uğurlu olsun.Yeniden dolapçı beslemene çok sevindim kuşlarada sölenecek laf yok kaliteli damızlıklarla başlamışsın hadi hayırlısı bundan sonra bol bol yavru alman dileğiyle

utkay64' Alıntı:
Yasir abi benden kısa zamanda bir çift kaplan hediye edecegım bana özelden adresını bıldırde göndereyım

mahcup ediyosun beni Utkay kardesim cok teşekkürler

dizlek' Alıntı:
Yasir abi Hayırlı uğurlu olsun.Yeniden dolapçı beslemene çok sevindim kuşlarada sölenecek laf yok kaliteli damızlıklarla başlamışsın hadi hayırlısı bundan sonra bol bol yavru alman dileğiyle

Allah razı olsun Hüseyin kardeşim..Biraz geç oldu ama tam oldu..İnşallah daha da güzel olur da nasipse ziyaretime geldiginizde kendi gözlerinizle görürsünüz..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal...

ANTALYADAN' Alıntı:

gerçekten hiç unutulmayacak bir davranış..ne kadar teşekkür etsek azdır..

güle güle besleyin

muygun' Alıntı:
güle güle besleyin

sağolun Mehmet Hocam

ne demek abi söz ağızdan cıktı en kısa zamanda elınde kuşlar

arkadaşlar bn istanbuldan yazıyom bu hafta bir kuş yakaladım büyük ihtimalle dolapcı size tarif etsem anlarsnız dimi kuşum komple arap kuyruk üstü yağ bezesi yok 14 tek kuyruk var gaga siyah göz beyaz!ben kuşlara karşı acayip araştırmam var denizliye gelmeyi bile düşünüyorum!bu kuşların dönme şekli kelebeğemi benziyor!

aliosmanaltan' Alıntı:
arkadaşlar bn istanbuldan yazıyom bu hafta bir kuş yakaladım büyük ihtimalle dolapcı size tarif etsem anlarsnız dimi kuşum komple arap kuyruk üstü yağ bezesi yok 14 tek kuyruk var gaga siyah göz beyaz!ben kuşlara karşı acayip araştırmam var denizliye gelmeyi bile düşünüyorum!bu kuşların dönme şekli kelebeğemi benziyor!

selamlar..
tarif ettiginiz kuş özellik olarak dolapçı özellkleri tasıyor..kelebeklerin dönüşünü tam bilmedigim için karşılaştırma yapamayacagım..eminim bilen arkadaşlar yazacaktır..her zaman bekleriz Denizli'ye saygılar

açık renklerde gaganın renkli ya da beyaz olma sartı var mıdır?varsa kırmızı çillinin hangisi hatalı biri beyaz biri renkli gagalı

Ekli dosyalar

• kırmızı%20çillerim[1].webp
    kırmızı%20çillerim[1].webp
    54.2 KB · Görüntüleme: 1,269
muygun' Alıntı:
açık renklerde gaganın renkli ya da beyaz olma sartı var mıdır?varsa kırmızı çillinin hangisi hatalı biri beyaz biri renkli gagalı

Şahsen merak ettiğim bir konu şu;
Neden dolapçı kırmızı akkuyruk arıyorsunuz? Kırmızı akkuyruk genellikle kostümü ön planda tutanların aradğı bir renk türü. Eğer kostüm ön planda olsun altındanda kendisi gibi yavru alayım derseniz Isparta Burdur önermem. Kızan olacaktır bu şehirlerden fakat doğruya doğru daha uzun dönüş için renkleri kendi aralarında kırdıkları apaçık ortada. Dolayısıyla mor gagalı kırmızı çiller, isli kuyruklu kırmızılar, üzerinde siyahi kırmızısı bulunan altınbaşlar hepside bu şehirlerde.

Kaynak: guvercin-almak-isteyenler/kirmizi-akkuyruk-dolapci-ariyorum-t12478.html#p110937

sadece renkler kırıldıysa problem olmaz o kadar die düsünüyorum..fakat damar kırıklıgı varsa işte o zaman sakat..ben bu kusların ikisinin de dolapcı kanı tasıdıgını biliyorum..yavrularını da kırmızı çil verdikleri sürece ve dolapcı kanı tasıdıkları sürece degerlidir benim için..ki suan kuslar ne olursa olsun hediye oldukarından dolayı ben de ayrı yerleri var..yorumlarınız için yine de tesekkürler..saygılar

Yasin kardeşimize emre bey aracılığıyla vermiş olduğum kefçillerimin gagası bembeyaz olacak diye kaide yok.hafif kırmızılık bulunması gagada soyun kırmızı ve kefçilden olduğudur.Erkeğin baba kırmızı anne kefçildir.Dişinin anne baba kefçildir.gaga hafif kırımızı ton olması kırık anlamına gelmez.Emreye gönderdiğim kuşların fotosu resimdedir.

Ekli dosyalar

• kuş araba 042.webp
    kuş araba 042.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,265
yasir kardeşim yeni dolapçıların hayırlı olsun inşallah gene aynı kayıpları yaşamazsın. Benim kümesimde aynı olmsada telef oldu sallabaş hastalığından 7 kuşum öldü bende Murat eralp arkadaşımdan benimkilere benzer kefçiller aldım birde karaçil sağ salim elime ulaştı tekrar yeni bir başlangıç yaptık inşallah yavrularınıda görürüz. aldığın kuşlar gayet güzeller hayırlı uğurlu olsun..

sana da gecmiş olsun abi ayrıca yeni kusların da hayırlı ugurlu olsun..Bir gün mutlaka karsılıklı oturalım..Havalar düzelsin hem kuslarımızı karsılıklı görme fırsatımız olur hem de birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..hatta ve hatta imkanlar dahilinde uygun bir zamanda Murat abiyi de ziyarete gidelim derim..Tabi Murat abi aynı zamanda müsait olursa :)) bu arada yeni kuşlarım da mevcut yakında paylaşacagım..tekrar görüşmek dilegiyle

gercekten süper kuşlar allah bol ve kayıpsız sezonlar nasıp etsın saygılarımla

s.aleyküm yasir abi elinde kırmızı çil varmı erkek veya kara çil güzel ben kadir beyaz yamalı sormuştum hani bi tane lazım erkek kırmızı çil olursa daha iyi olucak varsa kaç para

Geri