Yırtıcı Kuş Sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammetatıf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammed Atıf ARMUTCU
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamın Aleyküm,
3-4 gün önce saat 14.30 sularında kuşlarımı kaldırdım ne oldu bilmiyorum hemen çatıya kondular uçuralı 5 dk. olmamıştı şöyle dikkatli baktım kartala benzer bisi gördüm siyah beyaz çok büyüktü alçaldı ses tabancası var sıktım 1 el kaçtı kuşlarımı 2 günde bi çıkarıyorum dün çıkardım gene gördüm bugün gökyüzüne baktım evin karsısındaki tepeye birisi konmustu birisi uçuyordu kartal heralde.Kartalsa felan saldırırmı Acil yardım. En Kısa sürede fotoları yüklüycem..
Nasıl Kurtulurum Bunlardan ben taklacı besliyorum?Baska Bİr ırk dahamı beslemem gerekir taklacılarımı kapmaması için?

Saygılarımla,
M.Atf

foto çekmek için zaman kaybetmene gerek yok ..google da çekilmişleri var ..hangisine benziyor sa bak.. :haha:

:slm:

en kolay taklacıyı yakalar..işin zor...

muhammetatıf' Alıntı:
Selamın Aleyküm,
3-4 gün önce saat 14.30 sularında kuşlarımı kaldırdım ne oldu bilmiyorum hemen çatıya kondular uçuralı 5 dk. olmamıştı şöyle dikkatli baktım kartala benzer bisi gördüm siyah beyaz çok büyüktü alçaldı ses tabancası var sıktım 1 el kaçtı kuşlarımı 2 günde bi çıkarıyorum dün çıkardım gene gördüm bugün gökyüzüne baktım evin karsısındaki tepeye birisi konmustu birisi uçuyordu kartal heralde.Kartalsa felan saldırırmı Acil yardım. En Kısa sürede fotoları yüklüycem..
Nasıl Kurtulurum Bunlardan ben taklacı besliyorum?Baska Bİr ırk dahamı beslemem gerekir taklacılarımı kapmaması için?

Saygılarımla,
M.Atf
yirtici-kuslar-sahin-atmaca/sahin-atmaca-vb-yirticilardan-kurtulan-kuslarimzi-paylasalim-t12290.htarama yapınız lütfen sitemizde onlarcası var bu sekil baslıkların :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri