Yırtıcı Kuşlar ? (Baykuşlar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yırtıcı347
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alp Uçar
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlar bendeki şu Baykuş merakı İzmitteki askeri lojmanlarda başladı bir gece ürkünç bir ses duydum (daha 7 yaşındayım) Beni bir korku sardı. Dışarıya baktım gördüğüm sadece bir çift gözdü şaşırmıştım ertesi gün aileme sorduğumda onun bir baykuş olduğunu söylediler bana. Ardından birde Harry Potter serisini izleyince bende bir baykuş besleme hevesi başladı.Evcilleştirilemez diyen arkadaşlara söylüyorum Harry Potter filminin kamera arkasını izlerseniz Hedwig'in orada olduğunu göreceksiniz ve gayet evcil. Alsam ne olur nasıl beslerim diye sormayı düşündüm cevaplarınızı beklerim ancak Baykuş en sevdiğim zorunlu değil başka asil, büyük ve yırtıcı kuşlar biliyorsanız (evcilleştirilebilen) fikir verirseniz mutlu olurum

Not:Papağan tipi kuşlar önermeyin !

Şimdiden Teşekkürler

Kardeşim merhaba.
Doğa kuşlarını izinsiz beslemek yasak.
(Baykuş, Şahin, Kartal vs.)

Beslemek için gerekli olan izni, belirli kamu kuruluşları veriyor.
Ben sana bu işe girmeden önce legal yollardan beslemeni ve üretmeni tavsiye ederim.

Ancak ülkemizde zaten yeterince denetim yapılmıyor bende bundan yararlanmak isterim. Baykuş yada beslenecek başka yırtıcı kuşlar varsa fiyatı yada beslemesi nasıldır ? Aslında nasıl Harry Potter serisindeki gibi bir baykuş yetiştirmek istiyorum ne yapmam gerek ? :)

Ben legal diyorum sen illegal yollar arıyorsun.
Bizim site üyelerimize yakışmayan hareketler bunlar.
Yasal yollarla, gerekli kuruluşlardan edineceğin bilgiyi bulabilirsin.

Yırtıcı347' Alıntı:
Ancak ülkemizde zaten yeterince denetim yapılmıyor bende bundan yararlanmak isterim. Baykuş yada beslenecek başka yırtıcı kuşlar varsa fiyatı yada beslemesi nasıldır ? Aslında nasıl Harry Potter serisindeki gibi bir baykuş yetiştirmek istiyorum ne yapmam gerek ? :)

Kısa bir örnek,
Ben muhasebeciyim. Maliye defter incelemiyor yaklaşık 5 senedir.
Ben naylon fatura kullanıyorum. Hayali şirketleri faaliyete geçiriyorum.
Ve diyorum ki, (Senin Gibi) Ülkemizde yeterince denetim yapılmıyor nasıl olsa. Bende yararlanayım bundan.

Bu yaptığım Ülkemize ihanet değilde nedir?
Böyle mantık olur mu arkadaşım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri