Roshan
Üye
- Ad Soyad
- Kubilay ERDOĞAN
- Meslek
- Tekstil
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar biraz gaddarca gelebilir.Fakat bıktım artık bu kacıncı,yine en iyi kuşumu kaptı diyip artık yeter bundan kurtulmam lazım diyorsanız,benim dün aklıma gelen bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum.Tamam Hepimiz doğaya saygılıyız ama hepimizde insan oğluyuz sabrımızında bir sınırı var.Bizim bu sınırımızı zorlayan yırtıcı arkadaşlarımız için bir çözüm buldum.Pazara gidin ve en hasta olan kusu alın(orda süründükce daha fazla acı cekicek çünkü)Daha sonra bu Kuşun boynuna veya bacağına zehir baglayıp bekletin.Yırtıcı kuslar genelde saat gibidir belli saatler arasında cıkıp avlanıp ortadan yok olurlar.Sizde muhtemelen size sorun yaratan kusun ortaya cıkış saatini biliyorsunuzdur işte bu saatlerde,yırtıcının ortaya cıkmasıyla birlikte,pazardan alıp cephaneyle yüklediğimiz kuşumuzu havaya atıyoruz veya yırtıcının göre bileceği bir yere koyuyoruz.Yırtıcı kus bi
zim yemimizi gördükden sonra olucakları hepimiz biliyoruz,yemi kapar yavusına götürür parcalar ve herşeyi yer,sizde sorundan kurtulmus olursunuz...(Arkadaşlar biliyorum biraz canice biraz psikopatca bir fikir gibi gelicek size,ne yalan söyliyim banada öyle geldi ama yinede paylaşmak istedim)
NOT!!!:Ben bu yöntemi neredeyse kullanıcaktım dün pazara gittim kuşu almak icin ama sonradan içim CIZZZ etti ve vazgectim ne olursa olsun doğayada saygı duymamız lazım.Unutmayınki o sinir oldugumuz canlılarda yuvalarındaki yavrularını beslemek icin avlanıyorlar...
zim yemimizi gördükden sonra olucakları hepimiz biliyoruz,yemi kapar yavusına götürür parcalar ve herşeyi yer,sizde sorundan kurtulmus olursunuz...(Arkadaşlar biliyorum biraz canice biraz psikopatca bir fikir gibi gelicek size,ne yalan söyliyim banada öyle geldi ama yinede paylaşmak istedim)
NOT!!!:Ben bu yöntemi neredeyse kullanıcaktım dün pazara gittim kuşu almak icin ama sonradan içim CIZZZ etti ve vazgectim ne olursa olsun doğayada saygı duymamız lazım.Unutmayınki o sinir oldugumuz canlılarda yuvalarındaki yavrularını beslemek icin avlanıyorlar...