yok böyle bir oyunlu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zahirbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zahirbaba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zahir önen
Meslek
şelale peyzaj
İlgi Alanı
Kediler
arkadslar ben 15 yıldır kuş besliyom çevremde 70 yaşındada kuşçu var daha böyle bir kuş görmedik.
çatıya her dalışında 40 metre çekiyor 1 metreye kadar dalıyor kanat kapalı taban taklasını vurup allah ne verdiyse yukarı 40 metre fişekliyor.şimdi bunu okuyanlar ne şanslı adam oyunlu kuşu var kendine uçurup yavru alıyordur ama malesef kuş bende değil. karşı tarafta sitelerin çatısında çatı arasında yabanilerle yaşıyor birde eşi var.3 senedir uzaktan uzaktan seyrdiyoruz her sabah akşam 2 saat uçuyor. yanlız dierleri gibi nasıl besleniyor nasıl alıştı anlayamadım...
yakında videoyuda ekleyeceğim

arkadaşım sen t.dağın neresinden sin
bnde t.dağdanım merkezden
saygılsr bsri

zahir baba 3 senedir uzaktan seyrediyorsun sabah akşam 2 saat uçuyor ve 10 numara diyorsun videolarını çekiver kuşcu kardeşlerimizle doya doya seyredelim olmazmı saygılarımla

böyle bir kuş bizim buralarda olsa çatıya uçarak çıkardım herhalde ,parayla bulamıyorlar siz sahipsiz bulmuşsunuz sahipsiz bırakıyorsunuz :hungur: :slm:

zahir baba akşam leyin çatıya git altından bulursan bir şansını dene fazla uçamaz karanlıkta hatta hiç( saygılarımla!!)

uçamadığını biliyom kuş 3 senedir orda ne çocuklar gitti akşam bulamadı kuş koyu çakmaklı dier yozlardan ayırd edilemiyor dier yabaniler dediğimde 250 -300 tane var sadece bi çatıda bunun gibi 5 çatı var kaynıyor yozlar

selamın aleyküm..vala kardeşim snin yerinde olsam o kuşu indiririm gerekirse o kuşun peşinde dolaşırım genede alırım o kuşu, anlattığın kadar iyi oynuyorsa sana tavsiyem imkanlarını seferber et al o kuşu ;)

muhammed36' Alıntı:
selamın aleyküm..vala kardeşim snin yerinde olsam o kuşu indiririm gerekirse o kuşun peşinde dolaşırım genede alırım o kuşu, anlattığın kadar iyi oynuyorsa sana tavsiyem imkanlarını seferber et al o kuşu ;)
arkadaslar ya hayvan bacadaysa her gittiğimde yanlış yeri arıyorsam.evler doğalgaz dönüşümlü bacalar çalışmıyor oradada güvercinler var ve kuşun rengi yabanilerle aynı karanlıkKta kesinlikle ayırt edilemiyor

zahir baba 1 gün videoya da çek...

gadaş almaya bi niyetlen paçasndan şeklinden bişeyinden ayırırsın veya bi ayırt edici özelliğinden bulursun valla büyük konuşmak olmasında ben olsam kuşları tek tek de olsa tutar bulurdum :) (bole birazda gazlayalım kaçırma kuşu :) )

3yıl geçmiş yazıyım istedim aldınmı abi kuşu

Böyle kuş bulsam demirden merdiven yapıp çıkarım abi sen video ekle harbi doğruysa adres ver uzaksa otobüse atlar gelirim

Atilmis kisilerin konularini gün yüzüne cikarmanin anlami yok,sizde bizde iyi biliyoruz yakalanmayan kus yoktur.
sen kuscu olacaksin ve etrafinda yozlarin arasinda senin kuslarindan iyi kus cikacak sende kuscuyum deyip ortam gereceksin
bak atilmis kisi yazmis 15 senelik kuscuyum diye
insanlarla iyi gecinemedikten sonra kuscunan krali olsan ne yazar.

Geri