YOLUMU KAYBETTİM USTELİK YARALİYİM SAHİBİMİ ARİYORUM.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asilhector
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

asilhector

Üye
Siteyi ziyaret et
Selam Arkadaslar,

Mugla civarinda, sahin vurgunu, Adana dalici kusu tutulmustur, bu civarda boyle 1 kus kaybeden varsa, buradan veya ozelden, beni arayabilirler.
Kusu merak etmeyin emin ellerdedir ve sagligi yerindedir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Merhaba HoşGeldiniz.

Muğlalımısınız? Bende Muğlalıyım. Muğla Doğanköy'de Oturuyorum.

Saygılarımla.

Öncelikle Hoşgeldiniz.

Sizi bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ederim.

Muğla civarında adana besleyen bir kişiyi tanıyorum. Belki sizde biliyorsunuzdur kendisini. Ben isim olarak bilmiyorum ama arkadaşlarla konuşurken çok sık geçiyordu beslediği kuşların güzellikleri. Yeri tam olarak kızıldağ Dediğimiz dağda. Salmasıda orda sanırım kuşlar devamlı orda uçuyordu. Benim bildiğim adana besleyen sadece o var. Ama bilmediğimiz besleyenlerde mutlaka vardır.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selam Arkadaslar,

Aslen Denizli, Saraykoyluyum ve Burdur, Tefenni, Yaylakoyunde ikamet etmekteyim.
Huseyin bey, Mugladan cok deger verdigim 1 Arkadasim bu kusu yakalayip, benimde Adana dalici kusu besledigimi bildiginden, bana ulasti ve Bizde cesitli yollarla, kusun Sahibine ulasmaya ve kusu teslim etmeye ugrasiyoruz.
Sizin dediginiz kizil dagdaki Arkadasa, eger ulasabilme imkaniniz varsa ve gercekten kayip 1 kusu varsa, bildirmenizi Rica ederim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

selam aleyküm perşembe günü muğlada yapılan mezatta bi abimiz adana kuşu kaybettiğini söyledi. onun olabilir?
hüseyin kardeşimiz bilir leblebici mustafa nın kuşlarından mış sanırım? bakarsınız artık.

bende aslen burdur karamanlıl ıyım fakat muğlada ikamet etmekteyim ali bey.bir hemşerimin böyle örnek bir davranışta bulunması beni çok gururlandırdı.bu güzel davranışınızdan dolayı size çok teşekkür ederim.inşallah kuş sahibine ulaşır.

Selamlar Arkadaslar,

Ne yazikki kusun Sahibini henuz bulabilmis degiliz.

Omer Ozkurt bey, yazinizi okumaya zamanim olmadi ve bugun okuyunca cok uzuldum cunki 3 gundur marmaristeydim.
Size ugrayip hem yuz yuze tanismis hemde kuslarinizi gormus olurdum ama nasip degilmis.
Yolunuz bu tarafa dusecek olursa mutlaka beklerim.
Adresim; Hasan pasa kasabasi/Tefenni/Burdur

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

ne yazıkki şu an ankaradayım burada görev yapıyorum ama orada olup da sizi ağırlamak beni çok mutlu ederdi.burdur/karamanlı ilçesine akraba ziyaretine sık sık gelirim yanınıza mutlaka uğrarım.sizle tanışmak isterim.
saygılarımla
Ömer ÖZKURT

Selamlar Omer bey,

Nezaman yolun duserse, buyur gel kapimiz acik.
Karamanli, Hasan pasaya 17 km.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

abi bende hasanpaşalıyım sen kimlerdensin

ELEMİM

Bu örnek davranışından dolayı arkadaşımıza teşekkür ederim.Ben sahsen çok şaşırdım.Bizim buralarda kalmadı böyle güzel insanlar çok nadır bu hareketinden dolayı arkadaşımızı alkışlıyorum. :oley:

Gerçekten taktre şayan bir davranış işte gerçek kuşçuluk budur arkadaşlar dostluktan daha kıymetli birşey var mı şu dünyada benim elimde dünyanın en harika kuşları var ama bu güzellikleri paylaşacak dostum yoksa hiçbir şeyim yoktur..unutmayalım..

asilhector' Alıntı:
Selamlar Arkadaslar,

Ne yazikki kusun Sahibini henuz bulabilmis degiliz.

Omer Ozkurt bey, yazinizi okumaya zamanim olmadi ve bugun okuyunca cok uzuldum cunki 3 gundur marmaristeydim.
Size ugrayip hem yuz yuze tanismis hemde kuslarinizi gormus olurdum ama nasip degilmis.
Yolunuz bu tarafa dusecek olursa mutlaka beklerim.
Adresim; Hasan pasa kasabasi/Tefenni/Burdur

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

bu örnek davranışınız ve açmış olduğunuz konu başlığı için teşekkürl ederim kendi adıma ;
büyük şehirlerde millet birbirinin kuşunu indirmek için ne çabalar harcıyor ve güzelim kuşları telef ediyorlarken seni alkışlıyorum :oley:
marmarise yolun düşerse beklerim bende içmelerdeyim köşem market
ahmet esmek

Geri