yönetici sayfası procesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 386

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım..bu yeni projem biz yönetim kadrosunda bulunan kişilerin özel sayfalarıdır..buna özel mesaj dememek lazım..
bizler normal üyeler gibi çok fazla konuların yada tartışmaların için de olmamalıyız diye düşünüyorum..sadece yönlendiren kanalize eden olmalıyız..
bu açılacak özel sayfalara üyelerimiz bizlerin ilgilendiği konular yada bilgi birikimimize güvendikleri konularda soru sorabşlecekleri teklif yapabilecekleri yani herkes tarafından görülebilecek ama cevap yazılamayacak ,cevap yazma gereği duyan olursa özel mesajla bizlere ulaşabileceği bir oluşum oacak..
bu oluşum eğer olursa yeni iletilerde görülmeyecek ..sadece üyelere anlatıldığın da öğrenen üyeler ana sayfadan bu sayfalara girecekler..bu sayfaya ciddi girmek amacı güden kişiler yani sorununu yazacak olan kişiler mynet haberde olduğu gibi mecbur bir reklam sayfasına yönlenecek ve kapattıktan sonra sayfaya gidecek..yada reklam kendiliğin den 5 saniye açıkkalacak ve kişiye yazılı olarak sayfaya 5 saniye için de yönlendiriliyorsunuz gibi ileti gösterilecek..olursa gelir elde edecek sitemiz..
faydasına gelince sorulan soruya sadece adına yazılı yönetici cevap verebilecek..tüm yönetim ortaya atılan sorunun peşinden ahkam kesmek yada araştırmak zorunda kalmayacak..
yönetim de herkesin dert babası oalcağı bir kesim olcak mutlaka..
yönetim verilen cevapları kontrol edecek..birikmiş mesaja müsade edilmeyecek..
evvelden de bahsini geçtiğim gibi admin sadece kendi işini yapacak adminlerin özel mesaj harici pota sayfası olmayacak..hiyerarşi olacak..yöneticilerden cevap alamayan ancak admine özel mesajla ulaşacak..(askerlik yapmayan bilmez ama) :haha:
şimdilik aklıma gelen bunlar..

Geri