Yöneticilik ve Çalışmalarım Hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar sevgili dostlar hiçte hafife alınmayacak kadardır bir süre birbirimizle beraber çalışmalar ve paylaşımlar yaptık kimi zaman kavga ettik kimi zaman güldük eğlendik vs.Ben sitemizde gönüllü olarak yöneticili Başoğlan kardeşimden talep etmiştim oda sağolsun beni kırmadı ve abi hangi başlıklarda istiyorsan söyle dedi ve bana çok dha fazla güvenerek beni genel yetkili yaptı bende bu zamana kadar eminim ki aldığım görevi en yiyi şekilde elimde geldiğince iyi ve dürüst yapmaya çalıştım.Aksini sanıyorum ki kimse söyleyemez!

sağolsun yine başoğlan kardeşimden bir gün bir ricada bulunarak bana da bir site yapmasını rica ettim ve beni yine hiç lafı bile olmaz abi diyip bir kaç günde bana ait bir site kurup teslim etti Allah razı olsun sayesinde site sahibide sitesin de yetkilide olduk.Gel zaman git zaman her iyi güzel giderken benim iş hayatım da ki yoğunluklardan ve tabiki kendi siteminde olmasından kaynaklana zaman daralmaları oldu yani sitemize ilk başlarda ki gibi hizmet edememeye başladım çünkü kendi sitemide bir yandan geliştirmeye ve kendi yerel ırklarımız için hazırlamaya çalışıyordum halada çalışıyorum hepiniz az çok biliyorsunuz.

Bu haftada yoğun bir iş trmposuna girince ve sizlerin de site için istenen çalışmaları okuyunca ve bunlara karşılık veremeyeceğimi düşünerek yöneticiliğimde alınmayı sitemiz adına daha hayırlı olacağına karar verdim zaten bunu bir kaç olay ve konudan sonra hep üzülerek düşündüm ama şuan ki sepeblerimin başında işim ve kendi sitem geliyor ve tabiki zaman bulduk ve aynen bu şekilde org sitemizde de olamaya devam edeceğim ama yönetici oalarak devam etmek istemiyorum çünkü bunu başarabilen bir üye ve yönetici değilim!

Org sitemizde yönetici olmamı bir çok kişinin gözü götürmese de sevmediğim bir çok insanın ortadan çatır diye çatladığını biliyor ve duyuyorum ama beni üzen en büyük konu bana yüzüme gülen ve arkamdan kuyu kazan insanlarla dialoğ içinde olmamdır.Tabi ki bunlara alışık olan biriyim hepiniz beni azçok tanıyorsunuz ben benim hangi çukurumu dahi kazdıklarını anlamazken yani ortada bir sebep yokken bunlarla karşılaştığım içinde ayrıca üzgün olduğumu bilmenizi isterim yinede pek fazla problem değil değr kıymet bilmek erdemdir ve herkes bu erdem de değildir!buda gayet doğaldır.Hepimiz çeşit çeşit huyları ve davranışları olan insanlarız....

Neticede bu tür davranış ve huyları artık kaldıramayacağımı da anladım bir yandan da iş hayatımın yoğunluğu buna tuz biber olunca bir de site sahibi olun ca org sitemizde sadece yararlı bir üye olarak aranızdan kalmayı kendime en uygunun bu olduğunu düşünerek aranızdan yönetici olarak ayrılmayı tarafınıza beyan ederim.başoğlan kardeşimden bu gece mevcut yetkilierimi almasını rica ediyorum org sitemize yine en iyi şekilde fakat normal bir üye oalrak hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın ben yöneticilği beceremiyorum ve buna zamanım artık yok asıl sebepler bunlardır hepinize her zaman ayrı ayrı teşekkürederim aranızda ki yerim yönetici oalrak buraya kadrmış.

Başoğlan akrdeşim bu mesajı okuduktan hemen sonra yapmanı rica ettiğim şey yetkilerimi elimden alman oalcaktır sonra düşüncelerini yazmak istersen yazabilirsin ama önce yetkilerimi lütfen al şimdiden teşekkürler.

saygılarımla.
Hilal Hüseyin Aydoğmuş.

Yetkiler alınmayacak. Bir iki aylık veya 3 4 aylık ayrılıklar zaman darlıkları hepimizde oldu olurda. Bu sebebten dolayı sanırım ben bu istediğini yerien getiremeyeceğim abi. Örneğin Aykut bey sıfırdan kurduğumuzdada bu sitede yöneticiydi ve halen daha yönetici yönetici olarakta kalacak. Aykut beyi örnek göstermemdeki sebebim onunda bu yaz yoğun iş hayatı olması çok tempolu bir yaz geçirmesi 3 veya 4 ay sanırım siteye neredeyse hiç girmediği olması. Yani bu gibi bir durum için yöneticiliğini iptalini istemen beni şaşırttı abi. Ben almıyorum senin yetkilerini. Boş olduğun zamanlrda girer kontrol eder yazarsın abi. Bu gibi bir kaç ay içinse malesef bu istediğini yerine getiremneyeceğim.
Konuyuda senin bizzat kendin kilitlemeni rica ediyorum abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri