Yönetime 26 Eylül 2008 Cuma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 622

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Sevgili arkadaşlar öncelikle birkaç gün aranızdan ayrı kaldığım için özür dilerim. Bazır sorunlarım nedeniyle sizlerin yanında olamadığımdan dolayı kusuruma bakmayın.
Umarım bundan sonra devamlı daha iyiye hep beraber adım atacağız.

Sizlerden bir kaç ricam olacak, forumda son zamanlarda üyelerin çoğalması nedeniyle bir çok bölümde bölüm ile alakasız konular açılmaya başlandı. Örneğin taklacılar bölümünde kuşum yumurtlamıyor veya yine taklacılar bölümünde bu kuşlar ne kadar eder diye konular açılmaya başlandı. Bunlar foruma yeni üye olan veya forumu yeni yeni kullanmaya başlayan kişilerde karışıklığa sebebiyet vermektedirler. Bunun gibi birçok bölümdede mesaj ile alakasız konu başlıkları bulunmaktadır. Örneğin "acil yardım" "lütfen yardım edin" gibi başlıklı konular açılmaktadır. Bunlarda dediğim gibi yeni üyelerin forum kullanımını bir bakıma güçleştirmektedir.
Benim önerim bu konuların yöneticiler tarafından ilgili bölümlere taşınması, alakasız konu başlıklarının mesaj ile alakalı hale getirilmesi ve bunun gibi yeni üyelerin kullanımını kolaylaştıracak hale getirilmesi gerekmektedir. Bunun için benim önerim ortak hepimizin bir kaç saat boyunca veya gün boyunca online olduğu bir zaman bulsak forumu sadece yöneticilere açsak ve bu gibi düzeltmeleri hep beraber yapsak sizce uygunmudur?
Eğer olumlu düşünüyorsanız hepimiz için ortak bir gün belirleyelim ve bunu tüm üyelere özel mesaj veya e-posta yoluyla duyursak ardından da gerekli düzenlemeleri yapsak olur mu?

kardeşim aramıza tekrar hoşgeldin
çok güzel bir düşünce olur bence ama bunun için siteyi ziyaretçiye kapatmaya ne gerek var

Konuların yerleri değişeceği için ziyaretçi sırasında hem bize kolaylık sağlar hemde ziyaretçide zorluğa neden olmaz.

merhaba hosgeldın tekrardan, bence kullanıma kapatmak ınsanları sogutur sıteden buna gerek yok kullanıma kapatmadan yapmak daha mantıklı olcaktır. cunku acılmıyan bır sıteye ben sahsen bıdaha zor gırerım :?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
merhaba hosgeldın tekrardan, bence kullanıma kapatmak ınsanları sogutur sıteden buna gerek yok kullanıma kapatmadan yapmak daha mantıklı olcaktır. cunku acılmıyan bır sıteye ben sahsen bıdaha zor gırerım :?

Siteyi kapatmak derken erişime engellemek değil de aşağıdaki örnekteki gibi girdiklerinde bizim yazdığımız bir bilginin görünmesini sağlayabiliriz.

Ekli dosyalar

• bbb.webp
    bbb.webp
    37 KB · Görüntüleme: 481
Ewt anlasilacak sekilde oldugu surece kimse sitenin kapatildigini düsünmez.

selam değerli dostum hoşgeldin aramıza..ben uyarım sorun olmaz ama akşam 18 den sonra olursa sorun değil..

Geri