Yorum Sizin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezeratak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sezeratak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer tutku
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar öncelikle merhaba , bunlarda benim kelebeklerim.Umarım beğenirsiniz hepsinde performans , yumurta , yavruya bakma çok güzel ve garantilidir.Bunlar bir kısmı bir bu kadar daha var onlarıda ilerliyen zamanlarda inş.Göstermeye çalışıcağım.

Ekli dosyalar

• Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    583.3 KB · Görüntüleme: 1,205
  • Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    696.9 KB · Görüntüleme: 1,251
  • Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    337.8 KB · Görüntüleme: 1,238
Devamı...

Ekli dosyalar

• Resim 007.webp
    Resim 007.webp
    382.2 KB · Görüntüleme: 1,243
  • Resim 008.webp
    Resim 008.webp
    476.4 KB · Görüntüleme: 1,252
  • Resim 009.webp
    Resim 009.webp
    467.6 KB · Görüntüleme: 1,283
Devamı...

Ekli dosyalar

• Resim 010.webp
    Resim 010.webp
    375.3 KB · Görüntüleme: 1,198
  • Resim 014.webp
    Resim 014.webp
    252.2 KB · Görüntüleme: 1,238
  • Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    291.6 KB · Görüntüleme: 1,220
Elimden bu kadar gelebildi , inşallah diğer resimleri daha iyi çekiceğim. :)

maşallah güzel kuşlar allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

:tamam:

selamunaleykum
paylasim icin tesekkurederim kuslarin fizik olarak guzel gorunuyor insallah gonlunce guzel gunlerde besler ucurur hazini alirsin
saygilarla

Maşallah ..kelebekler belliki dönüş kuşları ..dönekler nasıl dönekler mi?

Hepinize çok teşekkür ederim.Kuşlarda pek kostüm yok ama performansları muhteşem umarım sizlerede böle performanslı kuşlar düşer...
Saygılarımla...

Mavi kapılı kümesi dönekler için yaptım ( bizim tabirimizle Macır , Muradiye ) onlardada performans var kostüm yok :))

Saolasın kardeşim teşekkür ederim.

kusların gerçekten güzel gorunuyor yalnız bir sorum var kardeşim.güvercin besleyenlerin bircogunun kafesi guvercin pislikleriyle dolu.hem de aşırı şekilde.senin guzel bir kumesin var ama aynı sıkıntı sende de var.bu guvercinleri hasta etmiyormu onu çözebilmiş degilim.çunku gorunuse gore guvercin pislik yaptıgı yere tekrar oturuyo pislikle birebir temasta kalıyo.biri cevaplarsa sevinirim

Kardeşim doğru diyosun çok haklısın ama bu benim kümesi ilk yaptığım zamanlar şuan kümesin tabanında full ızgara var.Hasta etmiyormu konusuna gelince yaklaşık 2 ay kadar kümesin tabanında hiç bir şey yoktu ( ızgara , kum , saman vb... ) O 2 ay içinde hiç hastalanan kuş görmedim.Üstelik kıştı.Yavru almadım hiç , ölen kuşumda olmadı allaha şükür.

sezeratak' Alıntı:
Kardeşim doğru diyosun çok haklısın ama bu benim kümesi ilk yaptığım zamanlar şuan kümesin tabanında full ızgara var.Hasta etmiyormu konusuna gelince yaklaşık 2 ay kadar kümesin tabanında hiç bir şey yoktu ( ızgara , kum , saman vb... ) O 2 ay içinde hiç hastalanan kuş görmedim.Üstelik kıştı.Yavru almadım hiç , ölen kuşumda olmadı allaha şükür.

kışın yavru alınırsa kuşlar kesin ölür mü peki??

hayır kümesin sıcaksa ve güvercinlerin yavruya iyi bakıyorsa sizde dikkatliyseniz ( yavruya bakarsanız besi yemi takviyesi filan ) ölmeye bilir.

Allah can pekligi versin insallah 2. resimdeki sandik icindeki acik ses gozume en iyi yatan kus... resimden bakinca ben havada oynarim diye ama bide sana sormak lazim... Yaradan Gonlune gore versin insallah....

eline sağlık güzel kuşlar ve bunları uçarken izlemek gerek birde .. paylaşımın için sağol..

Teşekkürler, Dilerim sizlerede böle kuşlar düşsün.

Ömer abi doğru tahmin yaptın açık şeşler en iyi dönenler özelliklede sandığın içindeki ( dişi ) :D

Geri