Yorumlarınızi Bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yavuz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Yavuz06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz Selim
Meslek
Aşçı
İlgi Alanı
Kediler
Sizde nasıl? Ve fiyat olarak ne kadar eder hediyee geldi

Ne yapacaksinki ? sana hediye gelen kuşumu satacaksın edeceğinide söliyeyim sana 5 tl 7 tl arasında deişiyor konyada

5-7 tlyse duzuneyle aliyim ? Ben kus satmam burdaki tecrubeli abilerimin gozundeki degerini merak ettm ben degerini az cok biliyorum zaten 50-60 tllik kusa 5 tl diyosun ?

Ortağım bakkk 5 7 tlyse düzineyle alayım diyorsun bak dinle beni sen kuşun resmini koymuşsun kaç para eder yazmışsın
insan derki söle gidiyor söle yapıyor şu kadar havada kalıyor ben o kuşa verebilecegim fiyatı sölerim değeri olarak sen sadece resmini koymuşsun allah için diyorum kaç tane lazım aynı renk aynı paça aynı göz aynı kanat şeklinde yemin olsun istedigin kadar bu özellikteki kuşu sana 5 er tl den gönderecem söz veriyorum tüm forum karşısında kaç tane lazımmmm ?????

kardeş bak oyunkuşu yerde para etmez.
uçur oynat ozaman kuş fiyatını kendi ağızıyla söyler zaten
ama oyunkuşu zevk meselesidir para ikinci plandadır

Bilgide eksiklik yaptim dogru yazmam gerekenleri yazmadim ama en azindan bu ozellikleri sorum cevbapliyabilirdiniz 5tlye burdada var kanadini acamiyo ama :D bu kusu arkadasim hediye etti 45dk uctugunu gordum catiya gelip 4.5 taklayla cikiyo varsa bu sekilde 5 tlye 20 tane istiyorum :)

o kuş oynar uçar gereken görevlerin bir kısmını yapar iyiye benziyor hoşuma gitti ama ne varki gök güvercinin rengi tutulmadığından millet para vermek istemiyor genelde tutulan renkler dumanlıkirli bozdumanlı boz beyaz ve takkeliler kasketliler perçemliler tam yourtgöz dediğimiz açık renk gözlü gök veya diyer adıyla mavi gerçekten aranılan kuşlar arasında

Teşekkur ederim abi güzel yorumların için: )

Kuş nasıl satılır abi ya nasıl kıyısosunuz ailenizden gibi oluyo nasıl ayrılıyosunuz 3 yıl önce kaçırdığım kuşa hala üzülüom ben

arkadaşım kuşun güzel kuş ama bir arkadaşımız demişki oyun kuşu besleyen kişi ticaret olarak asla düşünmez tebrik ediyorum kendisini oyun kuşu zevk için beslenir birde hediye edilmiş zaten biz öncelikle hediye gelmiş bir kuştan sıkıldıysak önce sahibine geri verme teklifinde bulunuruz istemezse bir başkasına hediye ederiz

ankara kuşcusu' Alıntı:
o kuş oynar uçar gereken görevlerin bir kısmını yapar iyiye benziyor hoşuma gitti ama ne varki gök güvercinin rengi tutulmadığından millet para vermek istemiyor genelde tutulan renkler dumanlıkirli bozdumanlı boz beyaz ve takkeliler kasketliler perçemliler tam yourtgöz dediğimiz açık renk gözlü gök veya diyer adıyla mavi gerçekten aranılan kuşlar arasında
Serkan ben de ank da 14 senedir güvercin besliyorum bunu bilerek mi yazdın anyamadım.

Abi ben zaten kuşu satmayı hic düsunmedimki bu nerden cıktı anlamadım ben sadecee merakimdan sordum her kuscu kusunun begenilmesini degerinin yuksek olmasini isterr benim sorma amacim bu

Mustafa abi Serkan abini güzel ve olumlu yorumlarının tam aksini dusunuyosunuz heralde peki begenmediginiz yada olumsuz olan sey nedir kusumla ilgilii bir kac gune kadar bendee ucurucam insaallah keyifleee

bende anlamadım kuşun eksik yönü ne sadece beyendim dedim kuşun oynayacağı kanaatindeyim bu benim görüşüm

para konusuna gelince rengi paçası göz rengi iyiyse para eder ama mezatta bu şekli ile ederi 15 tl ama uçar oynar

kalitelidir fiyat artar

Geri