youtube Ankaranın uzun giden taklacı güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevdet özbayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cevdet özbayer

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cevdet özbayer
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
Ankaranın en uzun giden taklacı güvercini . Kadir Sarıbaş·3 video

Arkadaşlar buyrun izleyin,ben beyendim,belki sizlerde beyenirsiniz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pY0ATbFUvjc[/youtube]
Videoyu aradım buldum,güzel bir hayvan sahibi güle güle beslesin.
Cevdet Amca, sizin başlık da gençleri araştırmaya sevk eder vasıfta olmuş maşallah.
Ben hazırcılar için videoyu foruma taşıdım (:
Selamlar
Khalid

maşallah, kimin kuşuysa hakikaten güzel uzuyor.

Maşallah , iyi asılıyo :)

tabanı yok ama gerçekten uzun gidiyo tebrik ederim gerçekten görsel daha güzeldir emeklerinize sağlıkk

masallah iyi kus sahibinin emegine saglık iyi kusu hazırlamak zordur. güle güle beslesin on mumara bir kus kusada sahibnide helal olsun zevkle izletti kendini yalnız ankaranın en uzun giden kusu tek degil emege saygısızlık olur ankarada uzun giden bundan uzun giden kuşlar izledik onlarıda tebrik etmek lazım iyi kus ucuran herkezze teşekkürler emeklerine saglık güle güle beslesinler.sahipleri

Videoyu aradım buldum,güzel bir hayvan sahibi güle güle beslesin.
Cevdet Amca, sizin başlık da gençleri araştırmaya sevk eder vasıfta olmuş maşallah.
Ben hazırcılar için videoyu foruma taşıdım (:
Selamlar
Khalid

Teşekkür ederim,emeğine sağlık.

Selamınaleyküm
Kadir Halit çok güzel bir paylaşım olmuş maşallah ucuran besleyen tüyünce hayrını görsün.

maşallah güle güle besleyin .hayrını görün inşallah..uçurana, videoyu çekene ve paylaşana teşekkürler..ancak gelin bu videonun başlığını değiştirp yeniden yayınlayalım lütfen ankarada daha uzun giden kuşların hakkını verecek bir başlık yazalım lütffen..paylaşım güzeldir ,olmasa kuşçuluğun hiç bir anlamı olmaz zaten.ama yanıltıcı olmayalım.naçizane ricamdır.uçan ve oynayan tüm kuşlar, kuşçuluk camiasının kuşlarıdır benim düşüncem budur .tüm camiaya saygılarımla..

Geri