youtube videoları..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

evo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat özarslan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.. Ben youtube videolarını izleyemiyorum .. linki tıkladığımda ''An error occurred, please try again later'' yazısı çıkıyor.. Siteden youtube giriş programını yükledim gene işe yaramadı sorun nedir acaba?

diyorki şuanda ulaşılamıyo hesabı tekrardan dene diyo sayfayı bi kaç kere yenilemende olacaktır...

evo' Alıntı:
Selamlar.. Ben youtube videolarını izleyemiyorum .. linki tıkladığımda ''An error occurred, please try again later'' yazısı çıkıyor.. Siteden youtube giriş programını yükledim gene işe yaramadı sorun nedir acaba?

Sizden veya sitedeki programdan kaynaklanmıyor. Aşırı yoğunluk olduğu zamanlar youtube serverlarından kaynaklanan bir sorun. Uzun süredir oluyor.

:asla: BU SİTE NASIL YA RESİMLERİ SIRASIYLA VERMEMİŞ TEKRAR ATIYORUM BU SİTE NASIL YA RESİMLERİ SIRASIYLA VERMEMİŞ TEKRAR ATIYORUM BU GÖNDERDİGİM ŞEKILDE YAP ARKADAŞIM.

pıncır' Alıntı:
:asla: BU SİTE NASIL YA RESİMLERİ SIRASIYLA VERMEMİŞ TEKRAR ATIYORUM BU SİTE NASIL YA RESİMLERİ SIRASIYLA VERMEMİŞ TEKRAR ATIYORUM BU GÖNDERDİGİM ŞEKILDE YAP ARKADAŞIM.

Yardımların için teşekkür ederim.. Artık izleyebiliyorum.. :heyo:

arkadaşım birde kablolu ağ bağlantılı versiyonunu anlatırmısın şemayla lütfen
enson sütuna 208 67 222 222
208 67 220 220 mi yazılıyor tam çıkmamış rakamlar
teşekkürler

ahmet esmek

ahmet kardeş çok farklı degil kablolu şekli hangi agı kullanıyorsan ona tıklıyorsun aşagıda resimli veriyorum.

teşekkür ederim çok faydalı bir paylaşım oldu bir çok youtube kullanıcısı faydalanacak inşallah

kolay gelsin iyi çalışmalar.
ahmet esmek :tamam:

Geri